نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلوگیری از تکرار کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    جلوگیری از تکرار کد

    با سلام
    من دورن برنامه در رویداد CheckedChanged به اسم c1 هزار خط کد نوشتم (راست میگم ها )
    حالا من یه جا خاصیت checked این کنترل رو تغییر میدم و میخوام این کد های زیاد اجرا بشن
    من در vs 2010 از کد زیر استفاده می کردم :

    c1_CheckedChanged(sender, e);

    ولی در ورژن 2012 جواب نمیده ؟
    چرا؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از تکرار کد

    شما باید توی رویداد CheckedChanged، رویداد CheckedChanged رو فراخونی کنید.
    چرا از function استفاده نمی کنید
    اررور رو هم لطف کنید بگذارید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: جلوگیری از تکرار کد

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    شما باید توی رویداد CheckedChanged، رویداد CheckedChanged رو فراخونی کنید.
    چرا از function استفاده نمی کنید
    اررور رو هم لطف کنید بگذارید
    دوست عزیز لطفا روش استفاده از همین function رو بگذارید ؟
    اررورش هم این است که sender و e رو نمیشناسه
    لطفا راهنمایی کنید..
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از تکرار کد

    چرا رویداد رو مقدار دهی نمیکنید ؟

    checkbox1.CheckedChanged += new EventHandler(eventfunction);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadsamadi1377
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پیشت میز کامپیوتر
    پست
    217

    نقل قول: جلوگیری از تکرار کد

    اینم امتحان کن خدارو چ دیدی شاید کار کرد
    c1_CheckedChanged(null, null);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: جلوگیری از تکرار کد

    بجای پارامترهای SENDER و E از null استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از تکرار در نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط terrorhell در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 02:16 صبح
  2. جلوگیری از تکرار و افزایش کارایی
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 12:01 عصر
  3. جلوگیری از تکرار یک رکورد در خروجی (Distinct نیست)
    نوشته شده توسط Neo Persian در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 23:17 عصر
  4. جلوگیری از تکرار در SQL
    نوشته شده توسط Pichidehtarin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 12:35 عصر
  5. جلوگیری از تکرار در ComboBox
    نوشته شده توسط Pichidehtarin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •