نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه viewmodel را پر کنیم

  1. #1

    Thumbs down چگونه viewmodel را پر کنیم

    با سلام
    یک view model دارم به صورت زیر است
     public class menulist    {
    public IEnumerable<MvcApplication8.ViewModel.mennu.menued > menus { get; set; }
    public MvcApplication8.ViewModel.mennu.menued menu { get; set; }
    }

    در نظر دارم نتیجه دستور سلکت زیر در view model بالا در پروپرتی با نام menus پر کنم
       var t = new menulist();            var select = hy.menus;
    t.menus = select.ToList();
    return View(t);

    اما در خط سوم کد بالا از نحوه پر کردن view model خطا گرفته می شود چگونه می توان نتیجه دستور سلکت در پروپرتی با نام menus پر کنم

  2. #2

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    احتمالا mvc مدل را اشتباها بجای نام view میگیره . شما اینطوری پاس بدید :
    return view(model:t);

  3. #3

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    منظورم از خط سوم خط زیر است
     t.menus = select.ToList();

  4. #4

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    منظورم از خط سوم خط زیر است
     t.menus = select.ToList();
    خوب شکل دستوری مشکل داره . به اینصورت استفاده کنید :

    var t = new menulist();       

    t.menus = Context.Menus.select().ToList();

    return View(model: t);

  5. #5

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

     mashinEntities hy=new mashinEntities();            var t = new menulist();
    t.menus = hy.menus.Select();

    متد ToList()وجود ندارد

  6. #6

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
     mashinEntities hy=new mashinEntities();            var t = new menulist();
    t.menus = hy.menus.Select();

    متد ToList()وجود ندارد
    خوب چرا برای نوع پروپرتی دوباره نام viewModel را دادید ؟ به این شکل باید بنویسید :

    public IEnumerable<نام کلاس جدول> menus { get; set; }

    public نام کلاس جدول menu { get; set; }

  7. #7

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 مشاهده تاپیک
    خوب چرا برای نوع پروپرتی دوباره نام viewModel را دادید ؟ به این شکل باید بنویسید :

    public IEnumerable<نام کلاس جدول> menus { get; set; }

    public نام کلاس جدول menu { get; set; }
    اعتبار سنجی کلاس جدول در viewmodel دیگری نوشته ام

  8. #8

    نقل قول: چگونه viewmodel را پر کنیم

    آیا روشی وجود دارد که بتوان نتیجه دستور سلکت در پروپرتی menus ریخته شود
    public class menulist    {       public IEnumerable<MvcApplication8.ViewModel.mennu.menued  > menus { get; set; }
    public MvcApplication8.ViewModel.mennu.menued menu { get; set; }
    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونه Caller ID درست کنیم ؟
    نوشته شده توسط Apache66 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 26
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 15:57 عصر
  2. چگونه DNN را فارسی کنیم
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 14:25 عصر
  3. چگونه table را Cash کنیم
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 19:43 عصر
  4. چگونه داده را وارد کنیم
    نوشته شده توسط lplnhg در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1384, 09:52 صبح
  5. Progress بار را چگونه به Query لینک کنیم ؟
    نوشته شده توسط MiRHaDi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1383, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •