نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: انتقال اطلاعات datagridview از یک فرم به textboxهای فرم دیگر؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    انتقال اطلاعات datagridview از یک فرم به textboxهای فرم دیگر؟

    سلام دوستان
    من دوتا فرم دارم که داخل یک فرم دیتاگریدویو هستش و داخل فرم دیگه تکست باکس ها که داخل یک پنل گذاشتم حالا چون تکت باکس داخل پنل است کد زیر ارور نال میده:
    Application.OpenForms["frmanbar"].Controls["txtkid"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();

    و در صورتی که تکست باکس روی فرم قرار بگیره مشکلی ایجاد نمیشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    سلام. تکست باکس جزء کنترل های پنل هست بنابراین شما باید داخل کنترل های پنل پیداش کنی. برای انتقال پارامتر بین دو فرم روش های بهتری هست که اگه جستجو کنی زیاد بحث شده. Application.OpenForms["frmanbar"].Controls["panelName"].Controls["txtkid"].Text

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط Davidd مشاهده تاپیک
    سلام. تکست باکس جزء کنترل های پنل هست بنابراین شما باید داخل کنترل های پنل پیداش کنی. برای انتقال پارامتر بین دو فرم روش های بهتری هست که اگه جستجو کنی زیاد بحث شده. Application.OpenForms["frmanbar"].Controls["panelName"].Controls["txtkid"].Text
    سلام خیلی ممنون
    ولی از همین کد هم استفاده کردم بازم ارور میده با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط 1000net مشاهده تاپیک
    سلام خیلی ممنون
    ولی از همین کد هم استفاده کردم بازم ارور میده با تشکر
    چه اروری؟ به جای panelName باید نام پنل خودتون قرار بدین.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط Davidd مشاهده تاپیک
    چه اروری؟ به جای panelName باید نام پنل خودتون قرار بدین.
     Application.OpenForms["frmanbar"].Controls["panel2"].Controls["txtkid"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();

    bbbbbbb.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    سلام دوست عزیز ... شاید آموزش زیر به دردتون بخوره


    شاید یکی از بهترین کاربردهای Propertyها در انتقال اطلاعات بین فرم ها باشد. یک برنامه ویندوزی ایجاد کرده و یک فرم (Form2) به برنامه اضافه کنید. بر روی فرم اصلی برنامه یک کنترل DataGridView و در روی فرم دوم یک کنترل TextBox قرار دهید :





    حال بر روی فرم دوم دکمه F7 را زده تا وارد محیط کدنویسی آن شوید و یک خصوصیت ازنوع رشته تعریف کنید :


    using System.Windows.Forms;

    namespace DatagridToTextbox
    {
    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public string Text
    {
    get { return this.textBox1.Text; }
    set { this.textBox1.Text = value; }
    }
    }
    }
    حال در رویداد Load فرم اول و CellClick دیتاگرید کدهای زیر را بنویسید :
    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace DatagridToTextbox
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.dataGridView1.ColumnCount = 2;
    this.dataGridView1.Rows.Add(new object[] { "A","B" });
    this.dataGridView1.Rows.Add(new object[] { "C", "D" });
    }

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Text = this.dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value.ToString();
    f2.ShowDialog();
    }
    }
    }


    حال برنامه را اجرا و بر روی یکی از خانه های دیتاگریدویو کلیک کرده و نتیجه را مشاهده نمایید :



    مرجع :www.w3-farsi.com

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    از این روش استفاده کن

    توی فرم دوم خاصیت Modifiers تکست باکس رو برابر با Public گذاشتم و بعد برای خاصیت CellMouseDoubleClick دیتاگرید فرم اول اینو نوشتم
    Form2 f2 = new Form2();



    f2.textBox1.Text = dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString();
    f2.ShowDialog();


  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    ممنون
    اره کدهای بالا در صورتی کار می کنن که فرم یک رو دوباره show کنم ولی مشکل اینجاست که فرم یک من اصلابسته نمیشه که بخام دوباره شودیالوگ کنم و برای همین اطلاعات داخل تکست باکس نمایش داده نمیشن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    قسمت set و get آموزش بالا و به صورت زیر تغییر بدین

    public string Text
    {
    get { return this.panel1.Controls["textBox1"].Text; }
    set { this.panel1.Controls["textBox1"].Text = value; }
    }


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    فکر کنم کد خودتون رو به صورت زیر تغییر بدین هم میشه :

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Controls["panel1"].Controls["textBox1"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    f2.ShowDialog();
    }

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط یونس ابراهیمی مشاهده تاپیک
    فکر کنم کد خودتون رو به صورت زیر تغییر بدین هم میشه :

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Controls["panel1"].Controls["textBox1"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    f2.ShowDialog();
    }
    خیلی ممنون از شما دوست عزیزم
    نه متاسفانه بازم ارور نال میده و من مجبور شدم تکست باکس رو از پنل به روی فرم بیارم که دیگه ارور نده با استفاده از کد زیر:

    Application.OpenForms["frmanbar"].Controls["txtkid"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();

  12. #12

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    دوست عزیز اشتباه شما همینجاست که باید کدتوت رو به صورت زیر بنویسید :

    f2.Controls["panel1"].Controls["textBox1"].Text...

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    62

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اشتباه شما همینجاست که باید کدتوت رو به صورت زیر بنویسید :

    f2.Controls["panel1"].Controls["textBox1"].Text...
    اخه همیجوری هم نوشتم اما ارور داد و من مجبور شدم تکست باکس رو بیارم روی فرم و کد رو نیز عوض کنم.
    ببخشید اگه کسی میتونه سورس بزاره ممنون میشم:
    دو تا فرم که داخل یک فرم یک تکست باکس داخل پنل قرار دارد و در فرم دیگر یک دیتاگرید ویو حالا من میخام یکی از سلول های دیتاگرید ویو رو بیارم داخل تکست باکس بدون اینکه فرم ها بسته و باز بشن.

  14. #14

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    ی کار ساده اینه ک چند تا متغیر از نوع استاتیک در فرم اول تعریف کنی بعد مقدار هر سلول از دیتا گرید برابر هر کدوم قرار بدی.و در فرم دوم فقط کافیه صداشون بزنی و بریزیشون تو تکست باکس
    کدت زیاد میشه ولی ساده هست

  15. #15

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    سلام دوست عزیز
    بنده دقیقا کدی مثل کد شما نوشتم و تکست باکس های فرمی که قراره اطلاعات datagridveiw به اون منتقل بشه هم روی فرم هستش و نه توی پنل
    اما تو این حالت هم به من ارور null می ده میشه راهنماییم کنید؟؟

    ضمنا طبق فرضی که خودت اشاره کردی فرمی که قراره اطلاعات بهش منتقل بشه امکان load مجدد (همون استفاده دوباره از متد show()) رو نداره

    از دوستان دیگه هم خواهش میکنم اگه اطلاع دارن جواب بدن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    فکر کنم دلیل اصلیش اینه که (((اسم پنل یا تکس باکس))) تون رو اشتباه می نویسید.

    مثلا برنامه زیر کامل جواب میده

    با فرض اینکه یک دیتاگرید بر روی فرم اول باشه

    gfgfg.png
    و در فرم دوم هم یک تکس باکس داخل یک پنل باشه

    2015-04-03_10-17-41.png

    2015-04-03_10-45-43.png

    2015-04-03_10-46-08.png

    کدهای فرم اول به صورت زیر میشه :


    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    Form2 f2 = new Form2();

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.dataGridView1.ColumnCount = 2;
    this.dataGridView1.Rows.Add(new object[] { "A", "B" });
    this.dataGridView1.Rows.Add(new object[] { "C", "D" });
    }

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    f2.Controls["panel1"].Controls["textBox1"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value.ToString();
    f2.ShowDialog();
    }
    }
    }



    به خط 24 و اسم کنترل ها توجه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله یونس ابراهیمی : جمعه 14 فروردین 1394 در 10:04 صبح

  17. #17

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    سلام
    با کد زیر میتوان اطلاعات از دیتاگریدویو رو انتخاب و به تکست باکس های فرم دیگری پاس داد. در ضمن فرم دیتاگرید هم بسته میشهالبته این کد داخل رویداد CellMouseDoubleClick دیتاگرید نوشته شده

    ;()Application.OpenForms["archive"].Controls["txtbox1"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString
    ;()Application.OpenForms["archive"].Controls["txtbox2"].Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[1].Value.ToString
    ( if (dataGridView1.CurrentCell.Selected
    }
    ;this.Visible = false
    ;()this.Hide
    {

  18. #18

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    ضمن تشکر از دوستان و اساتید سوال اینست که اگه یک فرم جستجو داشته باشی و مثلا بخواهی در دو یا چند فرم همین قضیه اعمال بشه و مثلا مشتری را با دایل کلیک در تکست جستجوی فرم دوم فراخوان کنی خطا میده چون این کد فقط برای یک فرم هستش نه چند فرم
    اگر فرم دوم یا سومی در کار بود چه شرطی باید نوشت؟
    تشکر از پاسخ دوستان

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محمودآباد
    پست
    14

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    سلام مهندسها
    چطور میشه اطلاعات چند تا تکست بکس از یک فرم رو به دیتاگریدویوی یک فرم دیگه اضافه کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  20. #20

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    نقل قول نوشته شده توسط hA.d1983 مشاهده تاپیک
    سلام مهندسها
    چطور میشه اطلاعات چند تا تکست بکس از یک فرم رو به دیتاگریدویوی یک فرم دیگه اضافه کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام دلاور
    باید دیتاگرید فرم دوم رو به صورت public دربیاری تا در فرم اول که تکست باکس ها هستن، دسترسی داشته باشی(خاصیت mdify (اسم دقیقش یادم نیست) دیتا گرید رو public کن)
    وقتی که یه شی ازین فرم دوم ، در فرم اول میسازی، میتونی در دیتاگریدش ، مقدار دهی کنی

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    2

    نقل قول: انتقال اطلاعات دیتاگریدویو از یک فرم به تکست باکسهای فرم دیگر؟

    خدایی دمت گرم...این بهترین روش بود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 20:11 عصر
  2. trigger براي انتقال اطلاعات تغييريافته از يك DB به DB ديگر
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش Management Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1393, 19:01 عصر
  3. نحوه اتصال اطلاعات دريافتي از يك فرم به بانك اكسس
    نوشته شده توسط بني حسيني در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 10:44 صبح
  4. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات حجیم از یک فرم به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mhofayyaz در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 22:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •