نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیزم

    من تو برنامم احتیاج به این دارم که کاربر بتونه یک جدول رو تو دیتابیس تغییر بده(فیلد اضافه کنه) و به موازات اون فرم درج و به روزرسانی و نمایش هم تغییر کنه
    به عبارتی یک فیلد به جدول مورد نظر اضافه میکنه بعد به ازای اون فیلد تو فرم هام یک تکس باکس اضافه میشه و اطلاعات رو به اون فیلد اضافه میکنه و تو گرید ویو که مسول نمایش است این فیلد اضافه میشه و هم در فرم به روز رسانی تکس باکس مورد نظر میاد

    حالا میخوام بدونم چطر یک فیلد به جدول اضافه کنم و چطور اونو توفرم هام هم اضافه بشه
    اگه سوالی بود یا گنگ توضیح دادم بگید؟
    با تشکر و احترام

    توضیحات تکمیلی:
    من یک برنامه برای کلینیک های شیمی درمانی نوشتم تو این کلینیک ها پارامتر های زیادی مورد برسی قرار میگیره و برنامه هی نیاز به تغیر کد نویسی شد
    در نهایت تصمیم بر این گرفتیم که پارمتر ها رو خود مدیر کلینیک تعریف کند و در قسمت مشخصات بیمار یک تب به عنوان سایر موارد داشته باشیم که پارمتر هایی رو که مدیر تعریف میکند نمایش داده شود که در طول زمان معالجه توسط پزشکان کلینیک پر شود و در پرونده الکترونیکی بیمار نگهداری شود
    حال باید یک فرم داشته باشیم که مدیر پارمتر ها را تعریف کند (به جدول سایر مشخصات بیمار فیلد اضافه کند همچنین باید نوع فیلد را مشخص کند واسم فارسی جهت نمایش در فرم ها ) فرم تعریف پارمتر
    در فرم مشخصات بیمار نیز در تب سایر موارد به ازای هر پارمتری که تعریف میشود باید یک تکس باکس و لیبل اضافه شود که لیبل نشان دهنده نام (فارسی ) پارمتر است که مدیر تعریف کرده و تکس باکس را پزشکان با توجه به حال بیمار مقدار دهی کنند و در دیتابیس ذخیره می نماییند
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    سلام
    نیازی نیست جدول های دیتابیس شما تغییر کنه، با استفاده از دیتاگریدویو در تب سایر موارد به راحتی میشه اینو پیاده سازی کرد. چون تغییر در فرم ها داستان داره.
    به روش طراحی بانکهای اطلاعاتی عمل کنید. یعنی یه جدول جدید تو دیتابیس خودتون بسازید که شامل id, نام پارامتر، نوع پارامتر و احیاناً توضیحات باشه. بعد یک فرم طراحی کنید که مدیر پارامترهای مورد نظرش رو تعریف کنه یعنی هر پارامتری که تعریف شد یه رکورد به این جدول insert کنید. همینطور یه جدول دیگه طراحی کنید برای نگهداری مقادیری که بعداً پزشک ها وارد می کنند. شامل id جدول پارامترها، مقدار، کد بیمار. حالا در تب سایر موارد در فرم یه دیتاگریدویو قرار می دید که ستون های کد پارامتر (مخفی)، نام پارامتر، مقدار رو داشته باشه. در این دیتاگریدویو دو ستون اولی رو از جدول پارامترها سلکت می کنید و ستون مقدار هم که خالی هست و بعداً کاربر باید پر کنه. حالا هنگام ذخیره سازی، کل این دیتاگریدویو (یا ردیفهایی که مقدار دارند) رو توی جدول دوم ذخیره می کنید. هر جا گنگ بود بگید تا توضیح بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:35 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    خیلی ممنون از راهنمای خوبتون فقط الان یک سوال برام میمونه

    اگه خوب فهمیده باشم باید به شکل زیر بشه؟

    اگر جدول اصلی بیمار رو tblbymar در نظر بگیریم که شامل id بیمار و بقیه مشخصات بیمار است
    جدول پامتر ها که مدیر اضافه میکند tblnewparameter شامل id, نام پارامتر، نوع پارامتر , توضیحات
    و جدول مقادیر جدید برای هر بیمار tblotherparamaterbymar میباشد که شامل , idtblbymar, idtblnewparameter, parametervalue
    میباشد
    حال برای هر بیمار ممکن است چند سطر در tblotherparamaterbymar وجود داشته باشد
    رابطه یک به چند سوال
    من میخوام مشخصات بیمار از جدول tblbymar و تمام پارمتر های این بیمار از جدول tblotherparamaterbymar در یک سطر گریدویو یا اکسل یا report viewr نمایش بدم باید چیکار کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:29 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    بله طراحی جدول ها درسته. برای نمایش به نظرم نمایش در یک سطر صحیح نیست چون فیلدها به مرور اضافه میشن یعنی مثلاً اگه دیروز ما سه تا پارامتر تعریفی داشته باشیم برای بیمار الف که دیروز مراجعه کرده باید سه ستون ایجاد بشه و اگه امروز دو تا پارامتر دیگه اضافه کنیم بیماری که امروز مراجعه میکنه دارای 5پارامتر هست یعنی این بیمار نیاز به 5 ستون داره و ... (البته میشه برای بیمار اولی این ستون ها رو خالی رد کرد ولی اگه تعداد پارامترها زیاد بشه کاربر باید یکسره در حال اسکرول باشه. فکر می کنم جالب نشه.
    چاره کار گروه بندی هست مثلاً در گریدهای تلریک این خاصیت هست یعنی فیلدهای جدول مستر یکبار آورده میشه (tblbymar) و فیلدهای جدول دیتیل (tblotherparamaterbymar) به تعداد لازم تکرار میشه. یا حتی می تونید یه userControl بسازید برای اینکار. در نرم افزارهای گزارش ساز هم که مشکلی نیست با گروه بندی یا subReport مشکل حل میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:30 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    سلام بازم ممنون که پیگر هستید
    باید حتما بتونم در یک ردیف بیارم برای یک کار خاص میخوام یک سری نمودار و معدل گیری رو بوسیله نرم افزار spss (Statistical package for social science) که بتونیم تحقیقات در مورد سرطان داشته باشیم این برنامه الان رو یک کلینیک بزرگ تو مشهد داره کار میکنه میخواییم این تحلیل اماری رو به دانشگاه انتقال بدیم اسکرول بودنش اصلا مهم نیست راهی است که بشه در یک سطر نشون داد یک کتاب در مورد سرطان پستان با استفاده از داده های همین نرم افزار نوشته شده حالا میخواهیم جامع و تکمیلش کنیم تا بتونیم پارامترهای زیادی رو برسی کنیم و نتایج دقیقی رو نشون بدیم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:31 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    خب کار دیگه ای که میشه انجام داد: با اطلاعات این لینک میشه روی دیتابیس تغییرات ایجاد کرد یعنی فیلد جدید اضافه و کم کرد. پس مشکل اضافه کردن فیلد به جدول قبلی شما حل میشه.
    می مونه فهمیدن اینکه چه فیلدهایی اضافه شدن؟ برای اینکار باید همون جدول tblnewparameter رو داشته باشید. یعنی وقتی مدیر میخواد فیلد جدید تعریف کنه از یه طرف یه فیلد جدید به جدول اصلی بیمار اضافه می شه و از طرف دیگه یه رکود به جدول tblnewparameter هم اضافه میشه. به شرطی که نام انگلیسی فیلد اصلی با اسمی که تو جدول tblnewparameter اضافه می کنید برابر باشند و قاعدتاً تکراری هم نباید باشه.
    حالا یه userControl میسازید که شامل یک لیبل یک تکست باکس و یه پراپرتی برای نام فیلد هست. و در تب مورد نظر یک flowLayoutPanel هم قرار می دید.
    خب در تب مربوطه در فرم برنامه، اول یه سلکت از جدول tblnewparameter انجام می دید و پارامترهای تعریفی رو پیدا می کنید و به ازای هر ردیف در این جدول یک نمونه از یوزر کنترل بالا رو توی flowLayoutPanel اضافه می کنید به طوریکه تکستِ لیبل همون نام فیلد و پراپرتی که برای یوزر کنترل تعریف کردید همون اسم فیلد در جدول tblnewparameter هست.
    برای ذخیره سازی اطلاعات ورودی، تعداد یوزر کنترل ها همون تعداد ستونهایی هست که کاربر تعریف کرده همینطور اسم ستون های دیتابیس رو هم که داریم پس کافیه یک کوئری insert بنویسیم و عملیات ثبت رو انجام بدیم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:32 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    ممنون
    تا حالا با flowLayoutPanelو usercontrol کار نکردم برم انجام بدم ببینم چی میشه
    نظر تون راجب راه زیر چیه
    مستقیم تو جدول بیمار تغییر نمیدم وجدول tblotherparamaterbymar ستون اضافه میکنم این جدول در ابتدا فقط یک ستون دارد اون هم id بیمار است و ستون های بعدی رو مدیر اضافه میکند و بااستفاده از یک view با جدول بیمار جویین میکنم اینجوری ارتباط یک به یک میشه
    و جدول بیمار که مهم هم است تغییر نمیکنه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:32 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: کمک در اجرای یک پروژه

    flowLayoutPanel مثل پنل هست با این تفاوت که یه خاصیت FlowDirection داره (برای چیدمان کنترل ها : از بالا به پایین، از پایین به بالا، از چپ به راست، از راست به چپ) یعنی کنترل هایی که داخلش قرار میگیرن بر اساس این چیدمان پشت سر هم قرار می گیرند یه ویژگی جالبی هم که داره اگه یکی از اینها رو حذف کنید یا مخفی کنید جای اون کنترل خالی نمی مونه و بقیه کنترل ها میان جای خالی رو پر می کنن.
    تا بعد از ظهر یه نمونه قرار میدم.

    این روشی هم که گفتید مشکلی نداره.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 12:33 عصر

  9. #9
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    سلام.
    اگر قصد داشته باشید سناریو اول رو پیاده کنید و از دو یا سه جدول برای ذخیره اطلاعات استفاده کنید، باید برای کوئری گرفتن از pivot query استفاده کنید تا داده ها رو در یک رکورد داشته باشید که البته update کردن جدول هم مراحل خودش رو داره که در کل از نظر من نیازی نیست خودتون رو درگیر این پیچیدگی کنید، مگر اینکه پارامتر هایی که توسط کاربر اضافه میشه مختص به یک بیمار باشه. یعنی هر بیماری چند پارامتر مختص به خودش رو داره که اکثرا بین بیماران غیر مشترک هستند و اگر قرار باشه همشون رو در یک جدول ذخیره کنیم تعداد فیلد های بلااستفاده زیاد شده و باعث وجود سربار در اطلاعات میشه و کاربری رو هم سخت تر می کنه. در این صورت بهتره که از همین روش داینامیک برای ایجاد فیلدها استفاده کنید.
    در غیر این صورت می تونید با همون یک جدول کار رو ادامه بدید و به طور مستقیم ستونهای جدول رو تغییر بدید. میتونید در سمت APPLICATION بعد از اینکه کاربر یک ستون اضافه کرد یک رویداد رو هم fire کنید و در سایر فرمها این رویداد رو هندل کنید و متناسب با ستون های جدول، فیلدهای فرم رو اضافه کنید. از SqlDependecy هم میتونید برای با خبر شدن از تغییرات استفاده کنید.
    برای گرفتن ستون های جدول هم میتونید از Sys.Columns استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    این یک نمونه در مورد userControl و افزوده آن به flowLayoutPanel
    UserControlTutorial.rar

  11. #11

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    jamal_ch اینکه میخواهید پارامترهای یک شخص همه در یک سطر باشند، همه در یک فیلد باشند یا در فیلدهای مجزا؟ اگر میتونی یک عکس از چیزی که میخوای بزار.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    jamal_ch اینکه میخواهید پارامترهای یک شخص همه در یک سطر باشند، همه در یک فیلد باشند یا در فیلدهای مجزا؟ اگر میتونی یک عکس از چیزی که میخوای بزار.
    سلام در فیلد های مجزا
    ولی این فیلد ها توسط پزشکان افزوده میشود وتعداد ان امکان دارد با توجه به شرایط هر بیمار تغییر کند

    b1.png

    قسمت سایر موارد برای هر بیمار متفاوت است ولی من میخوام
    قسمت سایر موارد به صورت یک سطر نمایش داده شود
    b2.png
    آخرین ویرایش به وسیله jamal_ch : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 14:12 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    این یک نمونه در مورد userControl و افزوده آن به flowLayoutPanel
    UserControlTutorial.rar
    سلام
    ممنون دقیقا همون چیزی است که میخوام
    مشکل ثبت و ویرایش با این کنترل حل میشه
    چطوری تو select نام فارسی فیلد ها رو در کنترل (گرید ویو یا .. اضافه کنم)
    به عنوان مثال یک فیلد به جدول اضافه میشه که نام فیلد(جنس) در دیتابیس میشه jens
    حالا تو برنامه و تو گریدم اگه select کنم اسم فیلدم میشه jens در صورتی که میخوام نام فارسی نمایش داده بشه جنس

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر قصد داشته باشید سناریو اول رو پیاده کنید و از دو یا سه جدول برای ذخیره اطلاعات استفاده کنید، باید برای کوئری گرفتن از pivot query استفاده کنید تا داده ها رو در یک رکورد داشته باشید که البته update کردن جدول هم مراحل خودش رو داره که در کل از نظر من نیازی نیست خودتون رو درگیر این پیچیدگی کنید، مگر اینکه پارامتر هایی که توسط کاربر اضافه میشه مختص به یک بیمار باشه. یعنی هر بیماری چند پارامتر مختص به خودش رو داره که اکثرا بین بیماران غیر مشترک هستند و اگر قرار باشه همشون رو در یک جدول ذخیره کنیم تعداد فیلد های بلااستفاده زیاد شده و باعث وجود سربار در اطلاعات میشه و کاربری رو هم سخت تر می کنه. در این صورت بهتره که از همین روش داینامیک برای ایجاد فیلدها استفاده کنید.
    در غیر این صورت می تونید با همون یک جدول کار رو ادامه بدید و به طور مستقیم ستونهای جدول رو تغییر بدید. میتونید در سمت APPLICATION بعد از اینکه کاربر یک ستون اضافه کرد یک رویداد رو هم fire کنید و در سایر فرمها این رویداد رو هندل کنید و متناسب با ستون های جدول، فیلدهای فرم رو اضافه کنید. از SqlDependecy هم میتونید برای با خبر شدن از تغییرات استفاده کنید.
    برای گرفتن ستون های جدول هم میتونید از Sys.Columns استفاده کنید.
    ببینید امکان داره یک سری فیلد ها مشترک باشه و یک سری خاص خاص به اصطلاح واکنشی که بدن به داروهای شیمی درمانی نشون میده متفاوت است و این است کار منو سخت کرده
    منظور تون درست متوجه نشدم اما با توجه به توضیحات میشه راهی به کار برد که از افزونگی داده ها جلوگیری کرد چون در روش اول افزونگی داده نداریم ولی نمیدونم چطور در یک سطر نتایج رو به اضافه مشخصات بیمار نمایش بدم
    روش اول که در یک جدول پارمتر ها تعریف میشود و در جدول بعدی فقط برای هر بیمار پارامتر های مورد نیاز ذخیره میشه بشه استفاده کرد بهتره ولی ارتباط یک به چند میشه که من میخوام این چند سطر برای هر بیمار به اضافه مشخصات اصلی بیمار در یک سطر نمایش بدهم

    روش دوم افزونگی داده داریم ولی مشکل خاصی نداره

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    شما توی جدول tblnewparameter یک نام فیلد فارسی دارید که برای نمایش استفاده میشه و یک نام فیلد انگلیسی که دقیقاً با نام ستون در جدول اصلی برابر هست. یعنی کاربر موقع تعریف پارامتر هم باید نام فارسی وارد کنه هم نام انگلیسی. توی جدول اصلی هم که مشکلی نیست و مثل سابق عمل میشه یعنی خاصیت HeaderText در ستون مورد نظر در دیتاگریدویو رو تنظیم می کنید.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    شما توی جدول tblnewparameter یک نام فیلد فارسی دارید که برای نمایش استفاده میشه و یک نام فیلد انگلیسی که دقیقاً با نام ستون در جدول اصلی برابر هست. یعنی کاربر موقع تعریف پارامتر هم باید نام فارسی وارد کنه هم نام انگلیسی. توی جدول اصلی هم که مشکلی نیست و مثل سابق عمل میشه یعنی خاصیت HeaderText در ستون مورد نظر در دیتاگریدویو رو تنظیم می کنید.
    چیزی که میگید کاملا درسته یعنی هم نام فارسی داریم هم نام انگلیسی و تو select چطور میشه استفاده کرد

    چون تعداد ستون ها متغیره باید select all استفاده کنم وقتی میخواد بایند بشه تو گرید ویو من اطلاعی ندارم چه ستون هایی وجود دارد
    مگر اینکه بیام یک datatabel استفاده کنم و تو اون بیام تک تک ستون ها رو به نام فارسی تغییر بدم به صورت مستقیم به نظرم راهی وجود نداره البته به نظر من

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    من الان امکان تست ندارم شما تست کنید ببینید می تونید فیلد نام انگلیسی در جدول tblnewparameter رو با فیلد Column_Name در sys.columns جوین کنید.

    *************ویرایش

    به نظر نمیرسه روش بالا جواب بده.
    ظاهراً باید از همون دیتاتیبل استفاده کنید یعنی کل ردیفها از جدول tblnewparameter رو بخونید و مقدار فارسی رو به جای عنوان ستون قرار بدید. چون اسم ستونها در هر دو جدول یکی هست مشکلی هم پیش نمیاد.

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT paramEnName, paramFaName From tblnewparameter ", cn);

    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);

    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    string _columnName = row["paramEnName"].ToString();
    string _headerText = row["paramFaName"].ToString();
    dataGridView1.Columns[_columnName].HeaderText = _headerText;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 16:38 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    من الان امکان تست ندارم شما تست کنید ببینید می تونید فیلد نام انگلیسی در جدول tblnewparameter رو با فیلد Column_Name در sys.columns جوین کنید.

    *************ویرایش

    به نظر نمیرسه روش بالا جواب بده.
    ظاهراً باید از همون دیتاتیبل استفاده کنید یعنی کل ردیفها از جدول tblnewparameter رو بخونید و مقدار فارسی رو به جای عنوان ستون قرار بدید. چون اسم ستونها در هر دو جدول یکی هست مشکلی هم پیش نمیاد.
    سلام
    ممنون که پیگیر بودید
    من روش sys.columns تست کردم نتونستم چیزی سر در بیارم یعنی نشد حالا میرم سراغ پیاده سازی بازم متشکرم
    اگه لطف کنید و یک ایمیل برام بفرستید ممنون میشم
    jamal.chenaran@Gmail.com

  19. #19

    نقل قول: بروزرسانی فرمهای باز بعد از تغییر دیتابیس در یکی از فرمها

    اگر بخواهی همه پارامترها رو در یک فیلد نمایش بدی خیلی راحت میتونی از FOR XML استفاده کنید.
    http://stackoverflow.com/questions/2...ml-path-in-sql
    http://stackoverflow.com/questions/1...ows-in-one-row

    اگر هم اصرار داری هر پارامتر در فیلد مجزا باشه بایست از dynamic query استفاده کنی که احتمال (خطر) sql injection توش هست.

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت کردن Cursor در CursorAdapter بعد از تغییر در دیتابیس
    نوشته شده توسط #root# در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1393, 15:44 عصر
  2. سوال: مشکل بعد از تغییر در دیتابیس
    نوشته شده توسط Sanaz_s13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1393, 02:10 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 09:26 صبح
  4. پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 16:32 عصر
  5. سوال: کار نکردن دیتابیس بعد از تغییر نام
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 10:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •