نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر متن datagridview

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    Lightbulb تغییر متن datagridview

    سلام به اساتید
    من یه برنام دارم که به وسیله تکست باکس تو دیتا بیس اضافه میکنم و تو دیتا گرید نشون میدم
    من گفتم تاریخ رو در صورتی که وارد نکرد با کد زیر ثبت کنه
    if(txtdateexit.Text != "")
    tblSabt.edate = DC.shamsitomiladi(txtdate.Text);
    else
    {
    tblSabt.edate = default(DateTime);
    }

    حالا تو دیتا گرید چرت و پرت میاره میخوام کاری کنم که خالی نشون بده تو دیتا گرید ویو اونایی که (default(DateTime و اونایی هم که وارد کردن همون تاریخ خودشو نشون بده
    کسی میتونه کمکم کنه

    این عکس از دیتا گرید ویو
    تو دیتا بیس تاریخ رو date تعریف کردم
    میخوام 2 و 3 خالی نشون داده بشه
    بازم تکرار میکنم نمیخوام کل سطرش نباشه میخوام فقط 621/10/12- که تو دیتا گرید ویو خالی نمایش بده
    لطفا راهنماییم کنین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 31 شهریور 1394 در 04:40 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: تغییر متن datagridview

    چرا موقع اینسرت توی دیتابیس، اگر تاریخ خالی بود null اینسرت نمیکنید؟ اینجوری توی دیتاگریدتون وقتی null اینسرت کرده باشید، خالی نمایش میده و کار خاصی نمیخاد انجام بدید

  3. #3

    نقل قول: تغییر متن datagridview

    سلام
    دیتاگریدویو یه رخداد داره به اسم CellFormatting
    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e){
    if (e.ColumnIndex == 2)
    {
    object value = e.Value;
    if (value is DateTime && value == "Tarikhe made nazar")
    {
    e.value=null
    e.FormattingApplied = true;
    }
    }
    }

    کد مشابهی میتونه چاره ی کارتون باشه
    البته اینجا فرض شده که ستون تاریخ، سومین ستونتون باشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار niloofar_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    73

    نقل قول: تغییر متن datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط shaho.khedri مشاهده تاپیک
    سلام
    دیتاگریدویو یه رخداد داره به اسم CellFormatting
    سلام
    من با همبن رخداد تکست باکس رو در دیتاگرید پر کردم و خوب نمایش میده

    ولی مشکلم اینه که وقتی میخوام این تکست باکس رو فراخوانی کنم (مثلا برای ویرایش) مقدار Value رو null فرض میکنه درحالی که مقدار در دیتا گرید دیده میشه!

    لطفا راهنمایی کنید
    1.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: تغییر متن datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط behnam3000 مشاهده تاپیک
    سلام به اساتید
    من یه برنام دارم که به وسیله تکست باکس تو دیتا بیس اضافه میکنم و تو دیتا گرید نشون میدم
    من گفتم تاریخ رو در صورتی که وارد نکرد با کد زیر ثبت کنه
    if(txtdateexit.Text != "")
    tblSabt.edate = DC.shamsitomiladi(txtdate.Text);
    else
    {
    tblSabt.edate = default(DateTime);
    }

    حالا تو دیتا گرید چرت و پرت میاره میخوام کاری کنم که خالی نشون بده تو دیتا گرید ویو اونایی که (default(DateTime و اونایی هم که وارد کردن همون تاریخ خودشو نشون بده
    کسی میتونه کمکم کنه

    این عکس از دیتا گرید ویو
    تو دیتا بیس تاریخ رو date تعریف کردم
    میخوام 2 و 3 خالی نشون داده بشه
    بازم تکرار میکنم نمیخوام کل سطرش نباشه میخوام فقط 621/10/12- که تو دیتا گرید ویو خالی نمایش بده
    لطفا راهنماییم کنین
    نمی دونم درست متوجه شدم یا نه
    اگه شما میخوای درصورتی که کاربر تاریخ رو وارد نکرد سلول مورد نظر که تاریخ توش ثبت میشه خالی باشه چرا اینجوری نمینویسی
    if(txtdateexit.Text != "")
    tblSabt.edate = DC.shamsitomiladi(txtdate.Text);
    else
    {
    tblSabt.edate = "";
    }

تاپیک های مشابه

  1. تغییر متن در dbtext در rave
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 07:16 صبح
  2. تغییر متن در grid
    نوشته شده توسط Alen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 01:37 صبح
  3. تغییر متن داخل یک td
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 11:53 صبح
  4. تغییر متن داخل textBox داخل برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 11:11 صبح
  5. تغییر متن و ...
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 09:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •