نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

  1. #1

    Lightbulb چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    سلام

    من می خوام رسید ثبت نام رو در ثبت نام خودم چاپ کنم ولی مشکل اینجاست که این رسید ها با ابعاد حدود A5 از قبل چاپ شدن و من باید روی این برگه ها چاپ بزنم و جاهای خالی رو پر کنم . ممنون می شم راهنمایی کنید چطور این کار رو بکنم . به نظر خودم استفاده از HTML ایده خوبی نبود چون روی سیستم ها و مرورگر های مختلف مشکل به وجود می آد

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    بهتره از یکی از گزارش سازهای Telerik یا StimulSoft یا FastReport استفاده کنید.

    و یا اینکه میتونید با iTextSharp استفاده کنید که بصورت Manual ، Pdf درست کنید و نشون بدید کاربر چاپ کنه.

    من خودم گزارشاتم رو با Telerik Reporting کار میکنم که راحت تره برام.

    تو Telerik عکس کاغذ رو میندازم رو گزارش و گزینه ها رو بهش اضافه میکنم. در نهایت عکس رو حذف یا نامرئی میکنم و تموم.
    آخرین ویرایش به وسیله Roia_del : یک شنبه 26 اردیبهشت 1395 در 21:11 عصر دلیل: افزودن سطر

  3. #3

    نقل قول: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    نقل قول نوشته شده توسط Roia_del مشاهده تاپیک
    بهتره از یکی از گزارش سازهای Telerik یا StimulSoft یا FastReport استفاده کنید.

    و یا اینکه میتونید با iTextSharp استفاده کنید که بصورت Manual ، Pdf درست کنید و نشون بدید کاربر چاپ کنه.

    من خودم گزارشاتم رو با Telerik Reporting کار میکنم که راحت تره برام.

    تو Telerik عکس کاغذ رو میندازم رو گزارش و گزینه ها رو بهش اضافه میکنم. در نهایت عکس رو حذف یا نامرئی میکنم و تموم.

    سلام

    ممنون از شما . آموزش همین یک تیکه رو شما می تونید بدید یا اینکه لینکی چیزی بدید این کار سریعتر بتونم انجام بدم ...

    تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    اول از همه باید Telerik Reporting رو نصب کنی من نسخه 2016 Q1 رو استفاده میکنم. بعد دوم اینکه از EntityFramework استفاده میکنی برای گزارشات یا نه از Ado.NET ?

  5. #5

    نقل قول: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    نقل قول نوشته شده توسط Roia_del مشاهده تاپیک
    اول از همه باید Telerik Reporting رو نصب کنی من نسخه 2016 Q1 رو استفاده میکنم. بعد دوم اینکه از EntityFramework استفاده میکنی برای گزارشات یا نه از Ado.NET ?
    سلام مجدد

    بله اون رو می گیرم . آره از EF Code First استفاده می کنم

    تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: چاپ رسید ثبت نام بر روی کاغذ چاپ شده

    در هر دو حالت این مورد استفاده میشود . ولی برای اینکه از کلاس ها و ویو مدل های برنامه ات تو گزارش استفاده کنی کارش فرق میکنه که من توضیح ندادم.

    این گزارش مستقیم اطلاعات رو از دیتابیس واکشی میکنه .


    من فرض میکنم که شما یه ConnectionString با نام TelerikSample در Web.Config اضافه کردید.

    همون ConnectionString رو باید در فایلهای Telerik.ReportDesigner.exe.config و Telerik.ReportDesigner.x86.exe.config جا گذاری کنی . که تو مسیر زیر هستند
    C:\Program Files (x86)\Telerik\Reporting Q1 2016\Report Designer البته تو سیستم من که اونجا نصب کردم.

    این فایلها یه قسمت ConnectionStrings دارند که مثل web.config فقط کافیه connectionString رو اونجا کپی کنی.


    <add name="TelerikSample"
    connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=TelerikSample;User Id=sa;Password=xxxxxx"
    providerName="System.Data.SqlClient" />


    من فرض میکنم شما یه دیتابیس دارید با همون نام و یه جدول مثل Persons . خوب یکی از اون فایلهای Exe رو تو مسیر بالا اجرا کن.

    توی پروژه MVC ، رفرنس هاتون رو به پروژه اضافه کنید :

    Telerik.Reporting.dll
    Telerik.Reporting.Services.WebApi.dll
    Telerik.Reporting.XpsRendering.dll
    Telerik.ReportViewer.Mvc.dll


    کد نمونه در http://hamed-maleki.ir/TelerikSamMvc.rar

    ساخت گزارش در تلریک : http://www.aparat.com/v/FsVXh



    مواردی که باید در پروژه مد نظر داشته باشید :

    1) یک apiController به نام ReportController هست که همیشه همینجوری باشه. چون توی ویو ازش استفاده کردیم تو سطر سوم.


    @(Html.TelerikReporting().ReportViewer()
    .Id("reportViewer1")
    .ServiceUrl(Url.Content("~/api/reports/"))
    .ReportSource(Model)
    .ViewMode(ViewMode.Interactive)
    .ScaleMode(ScaleMode.Specific)
    .Scale(1.0)
    .PersistSession(false)
    .PrintMode(PrintMode.AutoSelect)
    .TemplateUrl("/ReportViewer/templates/telerikReportViewerTemplate.html")
    .Deferred())


    2- فایل گزارش رو در مسیر Content/Reports گذاشتم
    3- فولدرهای ReportViewer و Resources برای گزارشات ضروری می باشند.
    4- در فایل web.config در مسیر Views/web.config فضاهای نام را اضافه نمایید .
    <add namespace="Telerik.Reporting" />
    <add namespace="Telerik.ReportViewer.Mvc" />

    که الان مال من این شکلیه



    <system.web.webPages.razor>
    <host factoryType="System.Web.Mvc.MvcWebRazorHostFactory , System.Web.Mvc, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
    <pages pageBaseType="System.Web.Mvc.WebViewPage">
    <namespaces>
    <add namespace="System.Web.Mvc" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
    <add namespace="System.Web.Optimization"/>
    <add namespace="System.Web.Routing" />
    <add namespace="TelerikSamMvc" />
    <add namespace="Telerik.Reporting" />
    <add namespace="Telerik.ReportViewer.Mvc" />
    </namespaces>
    </pages>
    </system.web.webPages.razor>



    در فایل App_Start/WebApiConfig.cs خط زیر را در آخر تابع Register قراردهید


    Telerik.Reporting.Services.WebApi.ReportsControlle rConfiguration.RegisterRoutes(config);



    کد اکشن برای گزارش موجود با پارامتر PersonId مساوی 2 ست شده است که به شکل زیر است



    var reportGeneral = new UriReportSource() { Uri = Server.MapPath("~/Content/Reports/TelerikSampleReport.trdx") };

    reportGeneral.Parameters.Add("PersonId", 2);

    return View(reportGeneral);



    کد ویو برا نماش گزارش




    @model Telerik.Reporting.UriReportSource

    @{
    ViewBag.Title = "نمایش گزارش";
    }

    @section styles
    {
    <link href="http://kendo.cdn.telerik.com/2015.3.930/styles/kendo.common.min.css" rel="stylesheet" />
    <link href="http://kendo.cdn.telerik.com/2015.3.930/styles/kendo.blueopal.min.css" rel="stylesheet" />

    <style>
    #reportViewer1 {
    position: absolute;
    left: 5px;
    right: 5px;
    top: 60px;
    bottom: 5px;
    overflow: hidden;
    font-family: Verdana, Arial;
    }
    </style>
    }

    @(Html.TelerikReporting().ReportViewer()
    .Id("reportViewer1")
    .ServiceUrl(Url.Content("~/api/reports/"))
    .ReportSource(Model)
    .ViewMode(ViewMode.Interactive)
    .ScaleMode(ScaleMode.Specific)
    .Scale(1.0)
    .PersistSession(false)
    .PrintMode(PrintMode.AutoSelect)
    .TemplateUrl("/ReportViewer/templates/telerikReportViewerTemplate.html")
    .Deferred())



    @section scripts
    {
    <!--kendo.all.min.js can be used as well kendo.web.min.js and kendo.mobile.min.js-->
    <script src="@Url.Content("~/ReportViewer/js/kendo.subset.2015.3.930.min.js")"></script>

    <script src="@Url.Content("~/ReportViewer/js/telerikReportViewer-10.0.16.113.js")"></script>

    @(

    // All deferred initialization statements will be rendered here
    Html.TelerikReporting().DeferredScripts()
    )
    }



    البته در فایل Layout برای Section های scripts و styles ضروری بودن رو false کنید.

    رشته اتصال هم در فایل web.config روت به شکل زیره



    <add name="TelerikSample" connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=TelerikSample;User Id=sa;Password=*****#" providerName="System.Data.SqlClient" />


تاپیک های مشابه

  1. سوال: باگ فرم ثبت نام بر روی لیست ها
    نوشته شده توسط ahmadrezabibi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 21:27 عصر
  2. سوال: چاپ بر روی کاغذ کاستم
    نوشته شده توسط MortezaGity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 11:12 صبح
  3. سوال: چاپ جدول بر روی کاغذ درC#‎‎
    نوشته شده توسط kmlslm در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 02:45 صبح
  4. در خواست sample برای چاپ گزارش بر روی کاغذ 8 سانتی...
    نوشته شده توسط sinsin666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 14:05 عصر
  5. سوال: چاپ نشدن رنگ پس زمینه جدول در زمان چاپ بر روی کاغذ
    نوشته شده توسط rash44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 13:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •