نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

  1. #1

    ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    با سلام . تویه جدولم 25 تا فیلد دارم که یه کد Insert واسش نوشتم .

    string Insert = " insert into tblmazrof Values ( '{0}','{1}','{2}','{3}','{4}','{5}','{6}','{7}','{  8}','{9}','{10}','{11}','{12}','{13}','{14}','{15}  ','{16}','{17}','{18}','{19}','{20}','{21}','{22}'  ,'{23}','{24}' )";
    Insert = string.Format(Insert, TxtNameMazrof.Text, CmbGroupMazrof.SelectedValue, CmbCustomer.SelectedValue, CmbType.SelectedValue, CmbFloot.SelectedValue, Convert.ToInt32(TxtCodeTarh.Text), Convert.ToInt32(TxtManfazDartool.Text), Convert.ToInt32(TxtManfazDarArz.Text), CmbColor1.SelectedValue, CmbColor2.SelectedValue, CmbColor3.SelectedValue, CmbColor4.SelectedValue, CmbColor5.SelectedValue, CmbColor6.SelectedValue, CmbDastgire.SelectedValue,CmbTypeGhaleb.SelectedVa lue, Convert.ToInt32(TxtTool.Text), Convert.ToInt32(TxtArz.Text), Convert.ToInt32(TxtErtefa.Text), Convert.ToInt32(TxtCodeGhaleb.Text), Convert.ToInt32(TxtToolLabChasb), Convert.ToInt32(TxtToolGhaleb.Text), Convert.ToInt32(TxtArzeGhaleb.Text), Convert.ToInt32(TxtTedadDarGhaleb.Text), Convert.ToInt32(TxtAkhal.Text));


    حالا مشکل اینجاست که وقتی تمام فیلدهارو پر میکنم عمل Insert انجام میشه ولی اگه یه تکست باکس رو خالی بزارم عمل Insert انجام نمیشه و ارور Input String was Not in a Correct format

    با AdoDataset هم این insert رو زدم و همین ارور رو میده .

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    با این کدی که نوشتی مشخصه همچین اتفاقی باید رخ بده....
    شما دارید بهش میگید که این فیلد ها رو میخوام پر کنم وقتی بهش مقدار ارسال نکنید خطا میده
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    خوب من تویه دیتابیس اجازه ی خالی بودن این فیلد ها رو دادم ! تیک Allow Nulls همه خورده . تویه برنامه چک میکنم که خالی نباشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    نگاه کنید مثلا تو این کد
    Convert.ToInt32(TxtCodeTarh.Text)


    شما اگه این تکسباکس رو خالی بزارید خطا میده دیگه!!!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    فرق نمیکنه ! اگه یکی از تکست ها هم خالی باشه ارور میده . همون اروری که بالا نوشتم .

  6. #6

    نقل قول: ارور هنگام insert کردن به دیتابیس با Ado

    الان که تریس کردم داره به اون Convert.ToInt32 قبل از تکست باکس ها گیر میده .
    من از کامپوننت TxtproNet یکی از دوستان همین تالار دارم استفاده میکنم .این تکست باکس پیشرفته قابلیت این رو داره که همون اول بهش بگی که کاربر نتونه جز عدد وارد کنه .
    میگم نکنه شاید مشکل از اونه ؟

    البته وقتی Convert.ToInt32 رو از اول تکت باکسها برمیدارم درست جواب میده ولی وقتی تکست باکس رو خالی میزارم تویه دیتابیس عدد صفر رو وارد میکنه .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1392, 18:48 عصر
  2. خطا در insert اطلاعات به sql با ADO
    نوشته شده توسط sunboymn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 12:23 عصر
  3. مبتدی: نحوه Insert کردن در دیتابیس با شرایط خاص
    نوشته شده توسط 81579001 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 آبان 1389, 11:39 صبح
  4. سوال: ارور هنگام INSERT کردن
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 20:10 عصر
  5. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •