نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

  1. #1

    مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    با سلام
    من به تازگی با مشکل فراخوانی کلاس در هنگام تعریف Style شدم
    در برنامه استایل جدیدی رو ایجاد کردم
    <ResourceDictionary
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
    xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
    mc:Ignorable="d"
    x:Class="WindowNewStyle.WindowsStyle">
    <Style x:Key="Window_01" TargetType="{x:Type Window}">
    <Setter Property="AllowsTransparency" Value="True"/>
    <Setter Property="WindowStyle" Value="None"/>
    <Setter Property="Background" Value="Transparent"/>
    <EventSetter Event="Loaded" Handler="Load"/>
    </Style>
    </ResourceDictionary>
    درون اون Event مربوط به Loaded رو فرا خونی کردم
    درون فرمت لود برنامه هم موارد زیر رو درج کردم
    using System;
    using System.Windows;


    namespace WindowNewStyle.Themplates
    {
    partial class WindowsStyle
    {
    bool IsWindowResize=false;
    WindowState state = WindowState.Normal;
    void Load(object sender,EventArgs e)
    {
    Window window=sender as Window;
    window.WindowStartupLocation=WindowStartupLocation .CenterScreen;
    }
    }
    }
    اما با خطای زیر روبرو مشم
    WindowsStyle' does not contain a definition for 'Load' and no accessible extension method 'Load' accepting a first argument of type 'WindowsStyle' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    سلام
    فضای نام کلاس تون WindowNewStyle.Themplates هست اما در مقداردهیِ x:Class تون ، فضای نام WindowNewStyle را دادید .
    مقدار x:Class را به زیر تغییر بدید ، ببینید درست میشه؟ :


    WindowNewStyle.Themplates.WindowsStyle


    علاوه بر این ، اگه درست نشد ، TargetType تون را هم بجای Window ، مقدار WindowsStyle قرار بدید . تست کنید؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    ممنون دوست عزیزی
    این کار رو هم انجام دادم اما بازم ارور میده
    <ResourceDictionary
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008"
    xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006"
    mc:Ignorable="d"
    x:Class="WindowNewStyle.Themplates.WindowsStyle">
    <Style x:Key="Window_01" TargetType="{x:Type Window}">
    <Setter Property="AllowsTransparency" Value="True"/>
    <Setter Property="WindowStyle" Value="None"/>
    <Setter Property="Background" Value="Transparent"/>
    <EventSetter Event="Loaded" Handler="Load"/>
    <Setter Property="FlowDirection" Value="RightToLeft"/>
    </Style>
    </ResourceDictionary>

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    خیلی ممنون دوست خوب
    یک اشتباهی کرده بودم که درست شد

  5. #5

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    یک سوال
    من در زمان لود شدن پنجره می خوام در وسط صفحه قرار بگیره برای همین اومدم و دستور
    window.WindowStartupLocation=WindowStartupLocation .CenterScreen;
    رو در زمان لود شدن قراردادم اما عمل نمیکنه
    چطوری مزتونم اینکارو بکنم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    نقل قول نوشته شده توسط MMRavari مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون دوست خوب
    یک اشتباهی کرده بودم که درست شد
    سلامی مجدد
    اشکالش کجا بود؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMRavari مشاهده تاپیک
    یک سوال
    من در زمان لود شدن پنجره می خوام در وسط صفحه قرار بگیره برای همین اومدم و دستور
    window.WindowStartupLocation=WindowStartupLocation .CenterScreen;
    رو در زمان لود شدن قراردادم اما عمل نمیکنه
    چطوری مزتونم اینکارو بکنم
    یا این کدِ مربوطه اش را در کد xaml قرار بدید .
    یا اگه میخواید بصورت کد سی شارپ باشه ، در متد سازنده ی کلاس window تون قرار بدید (در رویداد Loaded اش نذارید) .

  7. #7

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    ممنون دوست خوب
    مشکلش در ادامه مربوط به تعریف یک باتن بود که حل شد
    به هر حال ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    با سلام مجدد
    من درون فرمم کلیدی رو با دستور Border ساختم
    میخوام دستور کلیک رو به اون بدم
    ولی Border اون رو نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنی

  9. #9

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    سلام
    منظورتون رویداد کلیک هست؟
    میتونین از رویداد MouseLeftButtonUp ئه Border استفاده کنید . فقط دقت کنید که به Background ئه Border ، یه مقداری (ولو مقدار Transparent بدید) تا مشکل Hit Testing پیدا نکنید .

    یا اینکه درون Border ، یه کنترل دیگه مثل Button و ... قرار بدید یا اینکه Border را توی Grid و اینها قرار بدید و از رویدادهای اون کنترل ها استفاده کنید .

  10. #10

    نقل قول: مشکل در فراخوانی Class در تعریف style

    ممنون
    چون من استایل رو برای Button استفده کردم
    اومدم MouseLeftButtonDown رو درون Button تعریف کردم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خطای ایجاد شده در تعریف Style
    نوشته شده توسط MMR_1234 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1393, 22:01 عصر
  2. عدم اجراي style تعريف شده
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 08:19 صبح
  3. سوال: تعریف عکس در class
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 13:12 عصر
  4. تعريف يك style
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 08:45 صبح
  5. نحوه تعامل با class view
    نوشته شده توسط mehdi21 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •