نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Strings.Asc Method

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,751

    Thumbs up Strings.Asc Method

    Returns an Integer value representing the character code corresponding to a character.
    This member is overloaded. For complete information about this member, including syntax, usage, and examples, click a name in the overload list.

    https://aparat.com/v/HkQOG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,751

    نقل قول: Strings.Asc Method

    Strings.AscW Method
    Returns an Integer value representing the character code corresponding to a character.
    AscW returns the Unicode code point for the input character. This can be 0 through 65535. The returned value is independent of the culture and code page settings for the current thread.
    https://aparat.com/v/OH3s2

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت بین Virtual Method و Method Over Hidding در چیست؟
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1394, 10:57 صبح
  2. تفاوت class method با instance method
    نوشته شده توسط blaster-777 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1393, 02:29 صبح
  3. Attach an Entity With Merg() Method (for method parameters)
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •