نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تعریف متغیر

  1. #1

    تعریف متغیر

    من دو فیلد در جدول دارم که یکی از نوع money و دیگری از نوع int می خوام این دو فیلد رو که در دو textbox میارم رو بر هم تقسیم کرده ودر textbox سوم نمایش بدم در رویداد کلیک کد زیر را نوشتم


    نقل قول: decimal ftextbox = 0;
    int stextbox = 0;
    int result = 0;
    ftextbox = decimal.Parse(valueTextBox.Text).ToString();
    stextbox = int.Parse(ghestTextBox.Text);
    result = ftextbox / stextbox;
    textBox1.Text = result.ToString();




    مشکل فرمت می گیره که نمی تونه decimalرا بر int تقسیم کنه خوب فیلد اولم از نوع money و من به صورت decimal در کد تعریف کردم چون متغیر money نداریم چطوری می تونم این مشکل حل کنم.

  2. #2
    این خط یعنی چی؟

    decimal ftextbox = 0;
    ftextbox = decimal.Parse(valueTextBox.Text).ToString();


    شما متغیر رو از جنس عددی گرفتید بعد میاد با تابع Pars رشته رو به عدد تبدیل میکنید و پشت سرش عدد رو دو باره به رشته تبدیل مکنید توسط ToString

  3. #3
    بله tostring اضافی بود مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •