سلام،
من تقریباً 4 سال هست دارم با سیستم خرید و فروش اینترنتی خارج از کشور کار میکنم.
تا حالا تقریباً 14-15 پروژه تحویل دادیم. تو این مدت هم از موسسات مختلف گاه بر حسب تقاضای کاربر و گاه بر حسب اجبار موسسات خدمات دهنده و یا محدودیتهای موجود استفاده کردم. 
بنابراین، من هم چون اکثر دوستان این توصیه ها را برای شما و همه عزیزان دیگر دارم:
1. تا جای ممکنه از معتبرترین موسسه ممکنه استفاده کنید.هر چه موسسه طرف حساب شما شناخته تر باشد، اعتماد مشتری به شما بیشتر است.

2. حتی المقدور از موسسات چند ملیتی استفاده کنید.اما دقت کنید کیفیت و اعتبار این موسسات معیار اصلی انتخاب باشد.
3. تا حد امکان خدمات خود را از موسسات اروپایی بگیرید.چون در اکثر این کشورها بدلیلی داشتن پیمانهای مالی و بانکی با ایران احتمال وجود مشکلات بعدی کمتر میشود.

4. هر چند PayPal معتبرترین موسسه است آن هم به لطف شرکت eBay و مالک ایرانی آن پیر امیدیار (شرکت PayPal توسط eBay خریداری شده است)؛ اما این موسسه نه تنها به ایران خدمات نمیدهد؛ بلکه جتی اگر یک ایرانی در خارج از ایران و مخصوصاً در آمریکا تقاضای خدمات بکند با موانع بسیار زیادی مواجه می شود. مثل دادن تعهد برای عدم همکاری با ایران، عدم خدمات رسانی به گروهکهای تروریستی و .... هزاران عدم پوشالی دیگر. 
بنابراین از جایگزین های این موسسه چون INet و Authorize.net و Verizone و یا GeoTrust استفاده کنید.
البته تمام شرکتهای آمریکایی یک خط در میان به ایرانی جماعت خدمات میدهند.
اما این موسسات مطمئن ترین ها هستند.
موفق باشید.