اگه دیدی به ما هم بگو تا ریششو بکنیم! ;)طبق کدوم مقررات ؟! این همه link واسه pdf یا کتاب تو topic ها من دیدم !
اگه دیدی به ما هم بگو تا ریششو بکنیم! ;)طبق کدوم مقررات ؟! این همه link واسه pdf یا کتاب تو topic ها من دیدم !
آقا بهروز شما دیگه چرا ؟ من چند دفعه از خود شما پرسیدم شما گفتید نه این هم متن گفته شما ( اگه یک نگاه به صندوق پستی خودتون بکنید پیداش میکنید ) :
سلام.
خیر! در هیچ جای سایت همچین امکانی رو نداری!
نه در امضا، نه در بخش خاصی....
موفق باشید.
این هم متن پیامی که من برای شما فرستاده بودم :
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
من یکسری Ebook در مورد ASP.NET دارم و میخوام در اختیار بقیه قرار بدم آیا میتونم تاپیکی برای این موضوع در قسمت توسعه ASP.net ایجاد کنم ؟
امیدوارم یادتون اومده باشه
به هر حال حالا اجازه دارم این کارو بکنم ؟
سلام
می خواستم بدونم کدام یکی از بانک های ایرانی (دولتی یا خصوصی ) کارت اعتباری می دهند که بشود از سایت های خارجی خرید کرد یا از هر کشوری راحت بهش پول ریخت و در ایران برداشت کرد ؟
من سایت Authorize . Net رو دیدم، برای استفاده از سرویسش نیاز به ثبت دو تا Account داریم:
1- MERCHANT BANK ACCOUNT : یا حساب بانکی Merchant که یه نوعی از حساب بانک یا موسسه مالی هست که فراهم کننده ی برقراری ارتباط بین حساب بانکی مشتری و فروشندست که از نوع CNP ش باید استفاده کرد و این Acoount رو باید توسط Reseller هایی که تو سایت معرفی شده تهیه کرد .
2- PAYMENT GATEWAY ACCOUNT : خود Authorize . Net در واقع در نقش یه gateway عمل میکنه که ازاین طریق فروشنده به مشتری این امکان رو میده که تو سایتش از کارتهای اعتباری استفاده کنه .
یه walkthrough هم تو سایت برای developer ها گذاشته که کدهای مورد نیاز واسه برقراری ارتباط بین سایت فروشنده و Authorize . Net هست . حالا سوالای من ایناست :
-- Merchant Account رو چه جوری ایجاد کنم ؟ چون باید از طریق reseller ها اقدام کنم!
تو سایت هاشون که می رم یه page واسه merchant account دارن ، همونو fill کنم ؟ از بین این reseller ها کدومو انتخاب کنم ؟
-- من خودم نیاز به Visa Card یا Master Card دارم یا نه باید از همون Merchant Account استفاده کنم ؟
--و اگه خودم نیاز به Credit Card ندارم پول رو چه جوری دریافت کنم ؟ این reseller ها هم اکثرا امریکایی هستند ...
--چقدر باید هزینه کنم ؟ البته یه چیزایی دیدم مثلا ماهانه 10$ فقط برا عضویت ، منظورم بطور کلیه . . .
ممنونم .
دوستان تجربه ای در مورد این سوالات ندارند؟
این دوستمون ییهو! غیب شد امیدوارم حالش خوب باشه ...
اگه کسی با Authorize .Net یا امثالهم کار کرده بگوید لطفا !
PayPal رو اگه با *** بریم چی می گه ؟ کسی رفته ؟
آقای rtech , اگه لطف کنی کتابتو برای منم بفرستی ممنون میشم.
با تشکر
m.mojaddady@gmail.com