نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: interface های مهم در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    محل زندگی
    کارتون خواب

interface های مهم در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

سلام دوستان خوب من،
    راستش از یک طرف احساس می کنم interface ها ابزارهای مهمی در برنامه نویسی C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎ هستند(عذر می خوام اگر C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و دات نت رو از هم تفکیک نمی کنم) و دونستن اونا دید ما رو نسبت به C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎ خیلی تغییر میده. ولی در آموزش اونا کوتاهی میشه. خیلی وقت ها دوستان خیلی از مثال های حرفه یی رو متوجه نمیشند و دلیلش اینه که اونا پر از interface هستند اما دوستان از این interface ها سر در نمیارند. حذف interface از C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یعنی حذف بخش عمده یی از این زبان.
    خیلی وقت ها کاستی های زیادی وجود داره اما خودمون رومون نمیشه اونا رو مطرح کنیم. من احساس کردم از interface ها زیاد خوشم نمیاد. اما یک مدت هست که به این نتیجه رسیدم که وقتی از مطلبی خوشمون نمیاد به جای فرار از اون بهتره که باهاش رو به رو شد و عمدا به طرفش رفت. تا حالا خیلی مطالب رو هدف گرفتم و یکی از اونا interface هاست. احساس می کنم که این وب سایت هم در زمینه ی interface ضعیف هست. چه در مورد خود مفهوم interface و چه در مورد interface های مهم و رایج در C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎ . برای همین تصمیم گرفتم روی interface ها تمرکز کنم همه ی مطالب پراکنده رو یک جا جمع کنم و برای این کار نیاز به کمک دیگر دوستان هم هست. مسلما خودم هم در تاپیک خیلی چیزها یاد خواهم گرفت و امیدوارم برای ارتقای سطح علمی دوستان در زمینه ی interface ، تاپیک خوبی باشه.

پس این تاپیک رو فقط به آموزش interface های مهم C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎ نسبت میدیم.
    گاهی از مثال های MSDN استفاده می کنیم. اگه کسی مثال بهتری سراغ داره به ما خبر بده.
    من پست های مختلفی را اضافه می کنم و به اونا لینک میدم. اگه شما هم پست های خوبی بگذارید و به اونا لینک بدیم خیلی عالی میشه. پس هر پست مفیدی را هر جا سراغ دارید به من اطلاع بدید که لینکش رو اضافه کنم.
    نظرات و پیشنهادات خودتون رو برای بهتر شدن تاپیک سراپا گوشم.
    اول لیست اولیه موارد را قرار میدم بعد یکم یکم جای خالی اونا رو پر می کنم. همچنین موارد جدید رو هم اضافه می کنم.
    یادمون باشه که فقط interface های مهم رو بررسی کنیم و نه اینکه دیکشنری وار به تمام interface های C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نگاه کنیم.

امیدورام interface ها رو به دید دوستان صمیمی نگاه کنید!

• interface چیست؟
      برخی لینک ها:

اینها نظرات دوستان هستند که من در اینجا لینکشون رو قرار می دهم:
    آخرین ویرایش به وسیله cardano7 : یک شنبه 09 آبان 1389 در 03:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •