نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
با توجه به توضیحاتی که دادم من نمیتونم با شک نرم افزار رو به کاربر بدم میخوام این کار رو با سخت افزار کالر ایدی انجام بدم .یک مطلب دیگه اینکه دوستان در تاپیک های دیگه گفتن در گذشته مودم های سه چیپ این خصوصیت ای دی کالر رو داشتن که الان اکثرا چینی و قلابی هست. در مرحله اول دنبال سخت افزارم بعد برنامش و به گفته خودتون نمونه زیاده با کامپوننت های مختلف ... مشکل فعلا سخت افزار هست ...
اگر در تهران جایی رو میشناسید که این سخت افزار رو بهش سفارش بدم تهیه میکنه بگید ممنون میشم؟

تهیه سخت افزار جدا در حالت خاصی توجیه داره . اونم اینکه شما بخواهید چند خط تلفن رو هندل کنین
مثلا یه شرکت 4 تا خط تلفن داره . شما نمی تونین برای هر کدوم یه مودم نصب کنین . در این حالت به سراغ کالر آیدی ها می روید . و یا سیستم های دیالوجیک / که در این مرحله هم باید مشخص کنید که چه نیازهایی دارید در نرم افزار . صرفا نمایش cid ? یا ضبط مکالمات و هندل کردن خط و ... هم موردنظره ؟
(نکته قابل توجه اینه که اگه دستگاه کالر آیدی به صورت سخت افزاری برای 4 خط بگیرین ممکنه بنا به شرکت ارائه دهنده به شما اکتیوکس کار با اون + سمپل بده که دیگه درگیر کامپوننتهای کرکی و ... نمیشین)

اگه بنا به مودم خریدن هم بود باید به یک چیز مهم توجه کرد . اینکه قصد استفاده در منطقه ی خاصی دارید ؟ یا قراره هر نقطه ای جواب بده ؟ چون مودم ها ممکنه یکی از دو استاندارد fsk / dtmf رو ساپورت کنن* .که دلیل اینکه دوستان میگن بعضی مودمها کالر آیدی رو بعضی جاها نشون نمیده همینه .
در مورد مودم هایی که هر دو استاندارد رو جواب بدن من قبلا از یه مدل مودم اینترنال ارنج استفاده می کردم که الان دیگه تو بازار گیر نمیاد . اما یه مدل نسبتا فراون اکسترنال الان هست که کاملا جوابگو ه . اگه لازم بود بگین دنبال اسمش بگردم .
در مورد این دو استاندارد cid هم جای دیگه توضیح داده بودم بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

//
*- علاوه بر دو سیستم fsk و dtmf رایج یه استاندارد دیگه هم در کرج ظاهرا داره استفاده میشه . که اطلاع زیادی ازش ندارم . یعنی کلهم اگه ساکن کرج هستین ممکنه یه کم قضیه براتون فرق کنه .