-
یک شنبه 05 دی 1389, 13:45 عصر
کاربر دائمی
برنامه نویسی سخت افزار های هوشمند مثل ربات و ...
با سلام به همگی
من رشته سخت افزار میخونم و با زبانهای c , C++ آشنایی تقریبا کاملی دارم(شایدم فکر میکنم که دارم!!) و java رو هم تا حدودی میشناسم ....
من چندین تا سوال که شاید از نظر شما خیلی مبتدی باشه میپرسم که امیدوارم جوابهامو از راهنمایی های شما دوستان دریافت کنم
1- دلم می خواد زبونی رو یاد بگیرم که توی برنامه نویسی سخت افزار از اون استفاده کنم و بتونم همه جور سخت افزاری رو باهاش برنامه ریزی کنم ... از یک ماشین حساب خیلی ساده گرفته تا چیزهایی مثل ecu و cruise controlخودرو تا سیستم های پیچیده تر مثل ربات ها و یا هواپیماهای بدون سرنشین و ... که بیشتر مربوط به هوش مصنوعی میشه فکر کنم
2- از چه میکرو کنترولری استفاده کنم که بهترین باشه(هزینه زیاد مهم نیست!) و بعدا مجبور نشم برای انجام کارهای پیشرفته تر به میکروی دیگه ای منتقل بشم.
3- از کجا شروع کنم؟
لطفا کتابهای (ترجیها الکترونیکی و فارسی) معرفی کنید (اگر لینک بدید که دیگه خیــلی لطف میکنید) که از مباحث خیلی ابتدایی و پایه شروع کنه(راجع به ساخت روبات) .... یعنی بگه چه چیزهایی لازمه (از نظر سخت افزاری) و چه دانشی لازمه ( از لحاظ برنامه نویسی و ....)
نمیدونم مثالهایی که بالا زدم چقدر مربوط به مبحث ریزپردازنده ها و برنامه ریزی اونها میشه پس لطفا دوستان حرفه ای خرده نگیرید و یک راهنمایی جامعی اگر میشه بکنید
پیشاپیش از همه کسانی که توی بحث شرکت میکنند تشکر میکنم
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت