سلام به همه ی دوستان....
شاید این مطلب مناسب بخش #C نباشه....
اما خواستم یه گفتگو راه بندازم تا نظر همه ی دوستان رو در این موضوع بدونم،ازهمه مدیران،حرفه ای ها،مبتدی ها و همه و همه خواهش میکنم که حداقل یه نگاهی بندازن ونظر خودشون رو بگن...
ما تو کشورمون برنامه نویسان حرفه ای زیادی داریم،خیلی زیاد،همه ی ما که اینجا عضو هستیم به نوعی هم داریم آموزش میبینیم هم داریم به تمام دوستان دیگه مون در سراسر ایران کمک میکنیم،خب این خیلی عالیه...
ولی چرا با این حال ما(کشور ما)نمیتونه تو عرصه ساخت نرم افزارها،سیستم عامل و مواردی از این جمله پیشرفت کنه....؟
نظر من بر اینه که ما با هم همکاری نداریم،به طور مثال کشورهای اروپایی رو نگاه کنیم یه کمپانی همه برنامه نویسان رو دور هم جمع میکنه و بهترین نرم افزارها رو به دنیا میده ولی ما چی....؟
چهار نفر تو این استان،چهار نفر تو اون استان یه نرم افزار تجاری مینویسن میدن به یه شرکت یا یه کارخونه ای.ولی اگه بیام همه برنامه نویسان رو یه جا جمع کنیم و ازهمه اونا استفاده کنیم چی میشه....؟
به نظر شما چرا ما نمیتونیم یه سیستم عامل ایرانی بدیم به دنیا....؟
البته یه بار خواستیم از طرف وزارت دفاع ایران ولی حالا به هر دلیلی نشد...
درسته تو شرایط بد اقتصادی گیر کردیم،ولی این دلیل نمیشه که دست رو دست بذاریم نگاه کنیم.
من دو سال پیش که میخواستم برنامه نویسی حرفه ای رو یاد بگیرم رفتم تو یه شرکتی که به عنوان یه کار آموز اونجا بمونم،ولی در جواب به من گفتن ما جا برای کارآموز نداریم باید تو نگهبانی بشینی کار کنی،فقط همین یه شرکت نبود،کلی از شرکت ها رو رفتم هرکی یه جواب سر بالا داد،این نشون میده کسی نمیخواد رقیب داشته باشه...
حرف آخر من اینه که اگه تمام دوستان انجمن برنامه نویس باهم جمع بشن میتونند بهترین پروژه ها رو بدن،چه مبتدی،چه حرفه ای...
درسته فکرم یه خورده تخیلی میزنه ولی به دور از واقعیت نیست،خیلی جاها هستن که حمایت میکنند مثل پارک های علم و فناوری...
دوستان اگه هر کس هر انتقادی،پیشنهادی داره بذاره،خیلی خوشحال میشم بدونم...
موفق باشید....