نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
عزیز من توهین کجا بود! اجنبی به معنی خارجی و بیگانه هست!

اخه عزیز من برادر من اون بابای امریکایی یا انگلیسی برنامه فارسی منو تورو میخواد چیکار؟! الان قرن ارتباطاته شما باید جهانی فکر کنی محلی عمل کنی(گفته بیل گیتس) نه برعکس!در ضمن اگه فکر کردی میتونی برنامه ای بسازی که کسی نتونه بسازه و بخاطر این فروش میکنی سخت در اشتباهی!با یه مهندسی معکوس راحت تا ته برنامتو میکشن بیرون فرداش 100 تا کپی عین همون با 1 دهم قیمت میریزن جلوت :D

عزیزم ما 1 ساعت داریم خودمون رو جر میدیم (از بکار بردن این اصطلاح عذر میخوام) که کاری کنیم نفهمن ما ایرانی هستیم اونوقت شما میگی بفروشیم به خارج به اسم ایران ? :D عزیزم میفهمی تحریم یعنی چی؟یعنی اگه بفهمن داری به نفع ایران فعالیت تجاری میکنی بلافاصله بلاک میکنن و اصلا هم براشون مهم نیست چقدر اونجا حساب بانکی یا اعتبار داری!

ما قراره برنامه بفروشیم به مردم نه مردم به ما

کوتاه بیا نیازی به این همه خشونت نیست فکر کنم فیلم هندی زیاد میبینی
من 1 ساعت دارم میگم نرم افزار میسازیم برای اون اجنبی ها بعدش خودشون با سیستم کپی رایتی که دارن مانع دسترسی غیر مجاز به نرم افزارامون میشن اونوقت شما میخوای بری برای بابای امریکایی نرم افزار فارسی طراحی کنی بعدش کادو کنی یه بمب هم بزاری توش براش پست کنی؟به اسم ایران اونم؟
سلام برادر من اصلاً فیلم هندی نمی بنیم چون خوشم نمی یاد چون خخالی بندی تا دلت بخواد داری . دوم اینکه این سیستم به تمام زبان های دنیا هستش برای ایران به فارسی . کشور های خارجی هم به زبان خودشون میتونند استفاده کنن و سوم اینکه شما روی سیستم های سخت افزاری اپل می تونید یه سخت افزار از شرکت دیگه نسب کنید و استفاده کنید. خیر چون شرکت اپل سیستم های سخت افزاری که میسازی مرتبت به شرکت خودش هستن و سیستم های سخت افزاری خودش رو میشناسی این از این چون منی که میخوام سیستمی بسازم توش یه خورده شلوغ کاری کنم این هستش که کسی سعی نکنه بشکافتش تا ببینی چطور ساخته شده بخاطر همین یه بمب معمولی و کوچیک در هدی که دستگاه رو بسوزونی نه اینکه بیاد آسیب بزنه و تنها کسای که می تونن دستگاه رو باز کنن افراد شرکت هستش که ساخته به غیر از شرکت سازنده هم کسی دیگه نتونه تعمیر کنه. و سوم اینکه کسی که جرت نداره به اسم کشور بده پس کامل کازه کوزه رو جمع کنه بره همون کشور بسازه و همون جا بفروشه به نام اون کشور دیگه نه مشکل ترحیم داریم نه چیز دیگه و از طرف دیگه کشور های خارجی سیستم های امنیتی استفادهمیکنن نه مثل ما ویندوز بیاد استفاده کنه و ندونه لینوکس چی هستش بیشتر شون رو نمیگم و عکسرین سیستم های امنیتی استفاده میکنن یا سیستم عامل MAC یا Linux از این دو خارج نیست. به نظر شما یه شرکت میاد از ویندوز استفاده کنه بخاطر اطلاعاتش نه میاد سیستم های امنیتی استفاده میکنه طرف تو خارج جز اینکه مردم آدی باشن تا از سیستم های امنیتی استفاده کنن. از طرفی این سیستم که میخوام بسازم بدرد اونها هم میخوره خیلی شدید چون یه سیستم یک مظوره نیست بلکه یه سیستم چند منظور هستش که داره مسایل امنیتی خیلی بالا و کارای راحت و زبان سخن گو هستش به زبان هر کشور اول نسخه فارسی رو برای ایران میسازم بعد کم کم زبان های دیگه اول انگلیسی و بعدآلمانی ، فرانسه و غیره رو به هش اضافه میکنم و برای هر کشور به زبان همون کشور باشه تا کلی بیشه فروخت اگه کسی ثبول نمی تونه بکنه که اگه به نام ایران برنامه فوخته بیشه به اون ور آب چون یه موقع میان ما رو بلوک میکنن باید این رو در نظر بگریم اگه اونها بخوان ما رو بلوک کنن زود طر از اینها این کار میکردن ما که دات نت رو داریم میان روی شناسه هم میزارن وقتی وصل شدیم به اینترنت برنامه میبینی تو ایران فععال شده همون لحظه بلوک میشه دیگه ما برنامه کوچیک هم نمی تونیم بنویسیم چی بریسی به حساب داری . از طرف کرا هم از مکم کاری عیب نمیکنه که یه بمب کوچیک تو سیستم بزاریم تا کسی بازش نکنه و طرف دیگه برنامه های که ساخت میشه فقط روی همون سیستم سخت افزاری نصب میشه نه سیستم دیگه این طوری خیالیمون راحت هر کس نرم افزار میخره مجبور هستش سخت افزار همون سیستم هم بخره چون چون نرم افزار و سخت افزار با هم هستن منظور من قفل ایمین نیست منظور من نثب سخت افزار روی سخت افزار هستش. که خود اون یه سیستم عامل هستش مثل یه کامپیوتر همراه.