نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
داش کم آمریکا آمریکا کن.
خسته شدم خبببببببببببببببببببببببب بب.
شما تو ایرانی یک.
اگر اونچیزی که میگی هستی الان باید اینجا رو ترکونده بودی و چندتا مقاله هم به اسمت بیرون بود.
در حد دهنت لقمتو بردار.
اون کسی که اینکارایی که شما میگی رو کرده.1 در میلیارده.نکنه شما هم فکر میکنی هستی؟اگر هستی یه چندتا مدرک رو کن.
ما تو ایرانیم شما حتی تجربه ی نوشتن یه برنامه ی به در بخور رو نداری چه برسه به اینچیزا.
ما 1دونه آمریکا داریم یه دونه روسیه داریم.په چی بیاد برات پیکان درست کنه؟
آخه عزیز من یه چیزی بگو بشه دیگه.گوش ما از این حرفاااا پرههه.
ببخشید برادر که خدا ایده رو تو این ترحیم ها انداخته تو ذهنم و از بد شانسی که دارم تو ایران من رو خدا به وجود او رده که ای کاش میمردم ولی تو کشور ایران نبودم که همشون از نا امیدی حرف میزنی و ببخشید که از درجات بالا علم بر خورد نیستم و تازه دارم تمام اینها رو یاد میگریم تا کم کم پیاده کنم و ببخشید که بیل گیتس نیستم درجه هو شیم 180 باشه و حرف بزرگ تر از دهن م میزنم. ولی امید به این دارم که نشان بدم چطور یه بچه فقیر پایین شهری که خرج ش رو به سختی در میاره و اینکه به وسیله کتاب و فیلم آموزشی درس های رو یاد میگیره که بیرون پول کلاس آموزشی ندهد که کلی هزینه درس های میشه که یاد مدن. آموزش ها رو و کلی کار میکنم تا بتونم بابت کارم جواب بگریم. و تو کشوری هستم که به علم توجه نمیشه. و از علم مردم خوشش نمیاد فقط به فکر جنگ کردن هستن. و فقط بگن انرژی هستی داریم که میدونم از این انرژی هستی ایران هم با خواری در نمیاد. و شرمنده نتوانستم از ایران فرار کنم برم آمریکا چون هزینه رو نداشتم داشتم زود تر از اینها فرار میکردم و پشت سرم رو نگاه نمیکردم. و به فکر پیشرفت کشور های خارجی میشدم و میگفتم ول کن ایران رو به زار تو خو ماری به مونن اونها تکنولوژی رو میخوان چیکار بزار تو همون دوره قاجار هستن بمونه و میخوان چیکار پیشرفت کنن . اگه میتوانستم میرفتم. ولی شانس بدم تو ایران هستم ولی سیستم رو به زور زحمت میشنیم میسازم و نشان میدم میشه تو کشوری که هیچ علمی نیست پیشرفت کرد و کسی هم وضع مالی خوبی نداره میتوانی بهترین تکنولوژی رو بسازی و بفروشی به کل دنیا. فقط شما بشنید از ناامیدی هات ون حرف بزنید.