نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: سوال درباره ی اجرای چند نخی و استفاده از چند هسته بصورت همزمان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: سوال درباره ی اجرای چند نخی و استفاده از چند هسته بصورت همزمان

نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلامی مجدد
    خیلی ممنون استاد .
    من به اینترنت بین الملل دسترسی ندارم . نمیتونم این مطالب را تحقیق کنم .

بنابراین نمیدونم منظور از these limits در جمله ی بالا ، کدوم محدودیت را میگه . همچنین ممکنه این مطلب ادامه داشته باشه و همچنین مطالب و مقالات دیگه وجود داشته باشه که من فعلا اینترنت ندارم که تحقیق کنم .
    ضمن اینکه همونطور که گفت ، این تکنولوژی چندین نسخه اش اومد . این هم میگه الگوریتم های مختلف میتونن داشته باشن . مثلا درباره ی پردازنده ی Ryzen 3600 (که پردازنده ی جدیدی هم هست) ، فرکانس پایه اش 3.6 و فرکانس turbo boost اش 4.2 هست . اگه اشتباه نکنم در این پردازنده ، حتی اگه همه ی هسته هاش با تمام توانشون فعال باشن ، باز هم کلاک اش ، بیشتر (شاید هم خیلی بیشتر) از کلاک فرکانس پایه اش هست . (در این مورد ، دقیق نمیدونم . گفتم شاید) . کلا میگم که بستگی به پردازنده اش و همونطور که نوشته ، الگوریتم هاش داره . بنابراین ممکنه پردازنده ای باشه که با افزایش بار کاریش ، فرکانسش کم نشه .

ولی در اینکه پایه ی این قضیه ، همین ای هست که (در پست قبل) بهتون گفتم ، شک ندارم .
    فعلا هم اینترنت (بین الملل) ندارم که براتون لینکی یا چیزی بذارم (وگرنه همون انجمن میامدم خودم ها ) ولی اگه شک دارین ، اولا من خودم این قضیه رو دارم میبینم (که با افزایش بار کاری پردازنده ام ، فرکانسش کمتر میشه تا به فرکانس پایه میرسه) و دوما همین چک کردن نرم افزار را که گفتین انجام دادم که در زیر ، گزارش اش را میدم و سوما اگه سئوال تون اینه که از کجا میدونم ، مباحث سخت افزاری رو یه کم پی گیری میکنم و چهارما دیگه اگه حرفم را قبول ندارین ، میتونین از بچه های سخت افزار و کسانی که توی سخت افزار علم دارن ، این موضوع را هم بپرسین . یا من تاپیک بزنم و بپرسم و بهتون لینک اون تاپیک رو بدم تا جواب رو نگاه کنین (اگه مایلید ، بگین) . چون به هر حال من فعلا اینترنت ندارم.
    حتما لینک منبع چیزی رو که گفتید پیدا کنید، لازمش دارم، این مساله مهمی که شما پیدا کردید در سایت اینتل که نبود، چیزی که اینتل عمومی اعلامش نکنه حتما ارزشمنده.
    شما اگر از این بچه های سخت افزار کسی رو سراغ دارید که معلوماتشون در حد جزئیات پردازنده های مدرن اینتل باشه معرفی شون کنید ولی توقع نداشته باشید که یک دانشجو یا استاد رشته سخت افزار اینها رو بدونه.
    چون در ایران فناوری سخت افزاری و سطح آموزشی در این موارد خیلی سطح پایین و منسوخ ئه و همچین افرادی کیمیا هستند.

دقیق در این باره خبر ندارم ولی گمان نکنم.
    بله شما درست میگید، لابد اینتل داره اشتباه میگه. من عین متن سوال و جواب رو از FAQ اینتل نقل قول کردم :
    https://www.intel.com/content/www/us...rocessors.html
    که متن کاملش رو هم پیوست همین پست کردم.

چون الان توی بایوس ام که رفته بودم ، وقتی turbo boost را که فعال کنم ، زیرش لیست هر هسته (کلا 4 هسته) میاد و جلوی هر کدوم ، فرکانس شون را مینویسه (نه اینکه مثلا یک هسته ی خاص را مشخص کنه و مثلا بگه هسته ی 0 فرکانس اش فلان هه . بلکه فرکانس یکی از هسته ها رو میگه که فلان فرکانس رو داره) . یعنی برام این جوری نوشته بود (دقیق جملاتش را حضور ذهن ندارم ولی کلا همین بود) :

turbo boost core 3.4Ghz
    turbo boost core 3.3Ghz
    turbo boost core 3.2Ghz
    turbo boost core 3.2Ghz

اینها بصورت پیش فرض بودن که میشد تغییر هم داد ولی نمیدونم تغییرات اعمال بشه یا نه . چون تغییراتش (افزایش فرکانس اش) ، احتمالا اورکلاک حساب میشه و مادربردم سری H هست که اورکلاک را ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها میگن میکنه که نمیدونم) . مادربرد سری Z اورکلاک را ساپورت میکنه . (برای اورکلاک هم خود پردازنده هم فکر کنم باید سری K را داشته باشه . این معمولی ها فکر نکنم بشه) . به هر حال ، تنظیمات کلاک پیش فرض اش را تا حالا دست نزدم .

مطمئنید در بایوس تون همچین تنظیماتی نیست؟
    اولا اینکه پردازنده تون پشتیبانی میکنه؟ اگه بکنه ، به احتمالا بسیار زیاد ، توی تنظیمات بایوس لپتاپ تون باید همچین گزینه ای باشه .
    بله. اصلا مورد عجیبی نیست. خیلی عادیه. سازنده لپ تاپ با توجه به توان تغذیه باطری و سیستم خنک کننده ای که بکار برده ممکنه ببینه نمیتونه از عهده تامین انرژی و حرارت فرکانس بالاتر پردازنده بربیاد و در نتیجه ترجیح بده غیر فعال نگهش داره.

مثلا واسه ی من در بایوس مادربرد (uefi) ، در قسمت M.I.T و بعد در قسمت advanced frequency cpu و بعد turbo boost clock بود .
    اگه همچین گزینه ای را در بایوس تون ندیدین ، ببینین بایوس تون چه پروفایل هایی داره . مثلا بجز default profile ، پروفایل دیگه ای هم شاید داشته باشه که اگه اون را فعال کنین ، خودش turbo boost clock رو فعال کنه .
    من هم دونه به دونه گزینه های BIOS سیستم ام رو میشناسم و هم با انواع مختلف BIOS ها کار کردم.
    گمان نمی کنم کسی که برای تغییر تنظیمات BIOS برنامه اسمبلی مینوشته برای اینکه تشخیص بده یک مورد ساده ای مثل Turbo Boost در بین تنظیمات هست یا نه نیاز به راهنمایی داشته باشه.

بله این کار را کردم که گزارش را میدم .
    اول این رو بگم که در هر دو حالت (با فعال کردن و غیرفعال کردن Turbo Boost) ، برنامه ی شما ، در حالت های مختلف (یک نخی در یک پروسه و تک نخی در دو پروسه . دو نخی در یک پروسه و دو نخی در دو پروسه) ، هیچ فرقی با گزارش هایی که قبلا دادم ، نکرد . من فکر میکردم مقدار cpu usage در برنامه ی شما ، سرعت پردازش را میده اما اگه اشتباه نکنم ، مقدار این رو میده که یک هسته چند درصدش فعال بود (درسته؟) . یعنی سرعت پردازش نخ را نمیسنجه پس فرکانس برای اون هسته ، چه بالا باشه یا پایین ، فرقی به آمارش نداره .
    اجرای یک نخ به تنهایی در یک برنامه و بدون محدودیت در انتخاب هسته دقیقا مشابه همون کاری است برنامه در 10 ثانیه ابتدایی میکنه و باید 100 یا نزدیک به 100 باشه، به قول شما هم ربطی به فرکانس پردازنده نداره، چون مقایسه نسبی است، وقتی یکسان باشند باید 100 درصد باشه.
    ارتباط مستقیمی هم به توان هسته نداره، یک زمانی طول میکشه که اون تک نخ اجرا بشه که اون زمان میشه معیار مقایسه.
    اما برسیم به مقایسه اون معیار با اجرای دو نخ در دو برنامه مجزا. شما مدعی شدید که Turbo Boost در حالتی که یک هسته کارکرد بالا داره نسبت به حالتی که تعداد هسته بیشتری کارکرد بالا دارن فرکانس بالاتری اعمال میکنه.
    و گفتید به همین خاطر در اجرای دو نخ در دو برنامه که بیشتر از یک هسته درگیر شدن کارکرد هر نخ کمتر از اون اجرای تک نخی 100% یا فرضا 98% شده.
    اینکه ربطی به برنامه من نداره که فرکانس هسته چی باشه، هر چقدر فرکانس بالاتر باشه پردازش سریعتر میشه و زمان اجرای نخ کمتر میشه. برنامه زمانی درصد رو کمتر یا بیشتر نشون میده که زمان سپری شده از زمان اجرای تک نخی اول برنامه کمتر یا بیشتر باشه.
    اگر این تغییر فرکانس بین اجرای تک نخی و چند نخی بوجود بیاد، در برنامه خودش رو بصورت درصد بالا و پایین نشون میده. اگر دلیل شما دخالت Turbo Boost در فرکانس هسته ها است، حالا که غیر فعال ئه، چرا همچنان همون شرایط برقرار ئه؟
    من در همون پست قبلی گفتم که شما وقتی Turbo Boost رو غیر فعال کنید همین شرایط برقرار ئه و ربطی به Turbo Boost نداره. Turbo Boost نقش اش افزایش کارایی است، اگر قرار بود هر چقدر از پردازنده بیشتر کار میکشیم Turbo Boost هسته ها رو کندتر کنه که همه غیر فعالش می کردند. کی خوشش میاد پردازنده اش وقتی که نیاز به پردازش بالاتر داره کندتر بشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1395, 00:04 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 12:26 عصر
  3. سوال : ساخت پایگاه داده بصورت تک فایل مستقل بدون پسورد ؟!
    نوشته شده توسط mf.designing در بخش امنیت در SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1392, 17:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •