سلامی مجدد
خیلی ممنون استاد .
من به اینترنت بین الملل دسترسی ندارم . نمیتونم این مطالب را تحقیق کنم .
بنابراین نمیدونم منظور از these limits در جمله ی بالا ، کدوم محدودیت را میگه . همچنین ممکنه این مطلب ادامه داشته باشه و همچنین مطالب و مقالات دیگه وجود داشته باشه که من فعلا اینترنت ندارم که تحقیق کنم .
ضمن اینکه همونطور که گفت ، این تکنولوژی چندین نسخه اش اومد . این هم میگه الگوریتم های مختلف میتونن داشته باشن . مثلا درباره ی پردازنده ی Ryzen 3600 (که پردازنده ی جدیدی هم هست) ، فرکانس پایه اش 3.6 و فرکانس turbo boost اش 4.2 هست . اگه اشتباه نکنم در این پردازنده ، حتی اگه همه ی هسته هاش با تمام توانشون فعال باشن ، باز هم کلاک اش ، بیشتر (شاید هم خیلی بیشتر) از کلاک فرکانس پایه اش هست . (در این مورد ، دقیق نمیدونم . گفتم شاید) . کلا میگم که بستگی به پردازنده اش و همونطور که نوشته ، الگوریتم هاش داره . بنابراین ممکنه پردازنده ای باشه که با افزایش بار کاریش ، فرکانسش کم نشه .
ولی در اینکه پایه ی این قضیه ، همین ای هست که (در پست قبل) بهتون گفتم ، شک ندارم .
فعلا هم اینترنت (بین الملل) ندارم که براتون لینکی یا چیزی بذارم (وگرنه همون انجمن میامدم خودم ها

) ولی اگه شک دارین ، اولا من خودم این قضیه رو دارم میبینم (که با افزایش بار کاری پردازنده ام ، فرکانسش کمتر میشه تا به فرکانس پایه میرسه) و دوما همین چک کردن نرم افزار را که گفتین انجام دادم که در زیر ، گزارش اش را میدم و سوما اگه سئوال تون اینه که از کجا میدونم ، مباحث سخت افزاری رو یه کم پی گیری میکنم و چهارما دیگه اگه حرفم را قبول ندارین ، میتونین از بچه های سخت افزار و کسانی که توی سخت افزار علم دارن ، این موضوع را هم بپرسین . یا من تاپیک بزنم و بپرسم و بهتون لینک اون تاپیک رو بدم تا جواب رو نگاه کنین (اگه مایلید ، بگین) . چون به هر حال من فعلا اینترنت ندارم.