نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
این موارد رو بررسی کنید.
اگر دو نسخه فایل اجرایی اون برنامه ProcessThreads رو اجرا کنید و در هر کدوم یک نخ بسازید و بدون محدودیت در CPU ها همزمان اجرا بشن، Total usage و CPU usage شون نسبت به وقتی که تنهایی اجراشون می کردید کاهش پیدا می کنه یا نه؟
هر دو حالت رو امتحان کنید. حتی بعدش CPU ها رو نصف کنید و نیمی رو در این یکی برنامه تیک بزنید و نیمی در اون یکی برنامه و مجددا یک نخ در هر کدوم اضافه کنید تا همزمان اجرا بشن.
آمار همچنان نسبت به اجرای تنهایی یک نخ در یک برنامه کمتره.
دو تا برنامه جدا هستند، پروسه هاشون مجزا است و میگید نمی تونم بپذیرم که بیش از دو هسته برای هر کدوم درگیر باشن. پس چه توضیحی دارید برای اینکه کارکرد شون کاهش پیدا کرد؟
من دقیق متوجه نشدم هدف تون از این کار چیه .
به هر حال تست کردم :

1) دو برنامه ی ProcessThreads را همزمان اجرا کردم و در هر دو برنامه ، همه ی cpu ها تیک دارن .در هر کدوم از برنامه ها ، فقط یک نخ اجرا کردم (یکبار دکمه ی New Thread را کلیک کردم) .
در یکی شون ، cpu usage و total usage مقدار 94 درصد و در برنامه ی دیگری ، این موارد مقدار 92 درصد شدن . مقدار اشغال پردازنده هم 25 درصد برای هر برنامه بود .

2) دو برنامه ی ProcessThreads را همزمان اجرا کردم و در یکی شون فقط cpu 0 و cpu 1 را تیک زدم و در برنامه ی دیگری ، فقط cpu 2 و cpu 3 را تیک زدم . در هر کدوم از برنامه ها ، فقط یک نخ اجرا کردم (یکبار دکمه ی New Thread را کلیک کردم) .
در یکی شون cpu usage و total usage مقدار 85 درصد و در برنامه ی دیگری ، این موارد مقدار 93 درصد شدن . مقدار اشغال پردازنده هم 25 درصد برای هر برنامه بود .

به هر حال ، دو برنامه (و بنابراین دو پروسه ی متفاوت) ، در دو هسته ی متفاوت اجرا میشن که هر کدوم 25 درصد از پردازنده ی من را (که 4 هسته ای هست) ، اشغال میکنن (که کلا میشه 50 درصد) .
وقتی هم که در یک پروسه ، دو نخ اجرا میکنیم ، باز هم 50 درصد را اشغال میکنن .

نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
به اون آزمایش 10 ثانیه اول برنامه توجه کردید؟ اونکه دیگه بر اساس بازدهی 100 درصد هسته که نیست، معیار شهودی و تجربی ارائه میده از اینکه یک نخ در شرایطی که محدودیتی در انتخاب هسته نباشه چه قدر میتونه پاسخگویی بگیره و اون رو معیار 100 درصد میگیره.
اون موارد سربار سخت افزاری و نرم افزاری که در اجرا پیش میومده در این معیار خود به خود کسر شدن تا به 100 درصد بازدهی واقعی رسیدیم. شما که نمی توانید همچین معیار شهودی رو با هر قانون تئوریکی ترکیب کنید.
متوجه نشدم منظورتون دقیقا چیه