سلام وقت همه عزیزان بخیر
من برنامه ای دارم که دارای 2 تا دیتابیس هس لوکال و کلاد یا همون ابری یا ساده تر اینکه روی هاست هست و دسترسی به اون طبعا ملزم به وجود اینترنت هست برای سیستم اصلی.
نکته اینه که برنامه و کاربر دونستن اینکه اتصال به اینترنت برقرار هست یا نه در زمان کار با برنامه خیلی حیاتی هست ولی نه به این معنی که اگه نت قطع بود کاربر با برنامه کار نکنه بلکه با دیتابیس لوکال میتونه کاراشو انجام بده مثل گزارش گیری محلی و ...
برنامه بطور همزمان میتونه چندین فرم باز رو داشته باشه و هر ویندو کار مختلفی رو انجام بده
حالا داستان اینجاست که ما یه ایکن جهت مشخص کردن دسترسی یا عدم دسترسی به نت رو هم رو همه فرمها داریم و میخوایم وقتی به هر دلیلی اینترنت قطع شد ( نحوه چک کردن اتصال رو بلدم و نوشتم و در اکتیو فرم قرار دادم ولی فقط فرم جاری که اکتیو هست - و فقط در لحظه اکتیو شدن چک میکنه و نشون میده) نه فقط فرم جاری یا اکتیو بلکه همه فرمها مطلع بشن و ایکن قطع بودن نت رو نشون بدن و تو ایکن سیستم ترای و فرم جاری با یه تولتیپ به کاربر اطلاع رسانی بشه.
حالا چه باید کارد؟؟؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن
ضمنا شاید من خیلی حرفه ای نباشم پس ممنون میشم توضیح کامل بفرمایید ترجیحا با مثال یا لینکی که مثالی زده شده باشه شاید بدرد بقیه دوستان هم جایی بخوره
سپاس