وقت بخیر
عرض کنم سرورها که خیر در واقع سرور دیتابیس هستن.ببینید کل داستان سرورها اینجوریه که اگه شنیده باشید که حتما شنیدید الان دیگه به خاطر پروسه های سنگین میان از سرورهای توزیع شده استفاده میکنن مخصوصا برای بیگ دیتا یا ماینینگ مثل مثلا هدوپ.یا بورس نزدک اصلا کل این گرفتاری ما از وقتی بود که کارفرما با سیستم و الگوریتم نزدک اشنا شد و البته خداییش پرفرمنس فوق العاده ای داره این نزدک با سرور sql و 2پتا بایت دیتای سالیانه!! فوق العاده سریع هم کوئری ها رو جواب میده هم پراسس ها رو با سیستم لود بالانسینگ هم سخت افزاری و هم نرم افزاری انجام مبده - حالا بجای اینکه یه پروسه سنگین رو بیان براش چندینو چند سرور گرون قیمت بزارن میان بین کلاینتها این پروسه رو پخش میکنن کاری که الان چند شرکت دارویی بزرگ دنیا برای پی بردن به ساختار الگوریتم دی ان ای همین کرونا دارن انجام میدن و شما هم میتونید بهشون کمک کنید و سیستمتونو در اختیار بزارید یا ناسا یا حتی گوگل که البته مخفیانه این کارو کرد و چند سال پیش اروپا یه جریمه سنگین کرد و غرامت گرفت و تقریبا از همه کامپیوتر های دنیا که یه برنامه ای از گوگل رو داشتن و پراسس گوگل رو سیستم بالا میومد ازشون استفاده کردن ( کلی حجم نتمون همیجوری رفت) حالا داستان ما هم همینه منتها در اکثر موارد که بحث مالی مهم نباشه اگه یه کلاینتی قطع شه ممکنه حتی لود بالانسینگی هم انجام نشه صرفا پروسه کمی کند تر بشه ولی تو بحث مالی و زمانی مهمه که کار کلاینت قطع شده بارش رو بقیع کلاینتها بدوش بکشن تا دوباره اون کلاینت به سیستم متصل شه و این کار رو ما الان گردن سرورها گذاشتیم و سرور اون کلاینتی که اینترنت بهتری داره و توان بالاتر رو انتخاب میکنه و تنها کاری که میکنه یه فرم دیگه به فرمهای باز اون سیستم اضافه میشه. این دلیل توزیع هست . دلیل اینکه خود کاربر کلاینت هم با خبر شه اینهکه شاید کاربر در اون لحظه حواسش نباشه یجوری مطلع بشه و سریع سعی کنه مشکل رو برطرف کنه تا بار اضافی از روی بقیه سیستمها برداشته بشه.
حالا نکته اینکه ( که البته من از اول اصرار داشتم ولی شاید منظورمو خوب نرسوندم - البته عنوان تاپیک دقیقا همینه یعنی کاری که سیستم داره انجام میده رو ما فقط مطلع بشیم و نه اینکه دوباره همون کار رو تو برنامه خودمون تکرار کنیم - اطلاع از یه رویداد سیستمی)- یسری کارهارو سیستم عامل داره انجام میده حالا بجای اینکه از همون استفاده کنیم نیایم چرخو دوباره اختراع کنیم و مثلا ویندوز خودش نت رو داره چک میکنه منم بیام حالا یه تایمر اضافه کنم بازم اینکارو جدا انجام بدم... و وقتی تعداد زیاد شده تو فشار بار زیاد کوئری ها اونوقت خودشو نشون میده.
الان به پیشنهاد خوب دادن اقا سجاد که همین شد یه ایده البته یکی از بچه های امنیت داره کد میزنه و من اطلاعی از این کار ندارم ولی دارم دنبال مستنداتش میگردم هرچند که خیلی کمه و خیلی سخت و این اونکه یه هوک برای ویندوز مینویسن ( ظاهرا هوک کردن به روشی گفته میشه که شما مسیر اینتراپت سیستمی رو به مسیر دلخواه هدایت کنی یه چیزی مثل ویروس) که ایونت مربوط به ایونت ویوور علاوه بر خود Event ویوور ویندوز و اینتراپت مربوطه بیاد یه پیام هم به سرویس برنامه ما بده و این دقیقا میشه همون کاری که ما میخوایم از خود سیستم استفاده میکنیم و کار اضافه ای انجام نمیشه و مدیریت این داستان به بهترین شکل توسط خود OS انجام میشه.البته چون این کار کلا تو بخش دیگه ای انجام میشه بعید بدونم به کدش دسترسی داشته باشم ولی اگه شد حتما اینجا میزارم. اگه دوستانی هم هستن بلدن چطور میشه یه هوک ویندوزی نوشت خوشحال میشم به بنده هم اطلاعاتی رو بدن و نحوه کار رو توضیح بدن یا لینک خوبی ازش سراغ دارن رو بزارن.
امیدوارم توضیحات کافی باشه
مرسی از همه