با سلام
در این تاپیک ان شاءالله سعی خواهیم کرد در خصوص عبارت Regular Expressions که به اختصار RegEx نامیده میشه مطالبی رو ارائه نمائیم .
البته پیشاپیش یادآوری کنم که بنده شخصاً بواسطه گستردگی ای که در پترن های این آبجکت وجود داره در کد نویسی ها خیلی سراغ استفاده از این آبجکت نرفته ام و به همین خاطر باید عرض کنم که تسلط و میزان آشنائی بنده نسبت به این موضوع ناچیزه . به همین خاطر از دوستان با تجربه ای که در این زمینه اطلاعات مفیدی دارن خواهش میکنم در صورت تمایل در ادامه مباحث این تاپیک با ما همراه باشن !
ضمناً لازمه یادآوری کنم که برای استفاده از آبجکت فوق نیاز به انتخاب رفرنس های مشخص شده در تصویر زیر میباشه و یا اون رو بصورت زیر با استفاده از تابع Create-object در ابتدای کدها معرفی و ایجاد نمائیم
Dim objRegExp
Set objRegExp = CreateObject("VBScript.RegExp")
1.PNG
و اما توضیح مختصری که در رابطه با Regular Expressions یا بطور اختصار RegEx لازمه بعنوان مقدمه ارائه بشه :
ترجمه فارسی Regular Expressions میشه عبارات با قاعده یا منظم
به طور ساده ، RegEx رشته هایی هستن که برای انجام عملیات تطابق و جایگذاری عبارات در رشته استفاده میشه. به عبارتی ما از RegEx برای دو منظور استفاده می کنیم :
۱- جستجوی عبارات در متن
۲- جستجو و جایگزاری عبارت در متن
فعلاً برای پست اول به همین مقدار توضیحاتی که ارائه شد بسنده می کنم تا ان شاءالله در پست های بعد همراه با مثال با این آبجکت و کاربردهای اون بیشتر آشنا بشیم
....