نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
قبل از ایجاد این تاپیک آموزشی در تاپیک : تشخیص فیلدی که داده های آن از چندین space تشکیل شده بنده پیشنهاد ایجاد یک تاپیک آموزشی در ارتباط با Regular Expressions نمودم که جناب مازولاق با توجه به تجربه ای که از قبل در این زمینه داشته ان اظهار نمودن که مقوله Regular Expressions بلحاظ گستردگی زیاد پترن های اون آموزش بردار نیست ( نقل قول بالا) ولی بنده بخاطر شناخت و اطلاعات مختصری که در این مورد داشتم تصور کردم برای این موضوع میشه یک تاپیک آموزشی ایجاد کرد . ولی طی این یکی دو روز اخیر کاملاً متوجه گستردگی ای که پترن های این آبجکت داره و ایشون بدرستی به اون اشاره داشتن شدم .
من به نوبه خودم بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم.
به نظرم مقصود حاصل و نکات کلیدی بسیاری روشن شده.
مواردی که میبایست با صرف وقت زیاد و گشتن در سایت های مختلف (و خواندن متن های گنگ) بهش میرسیدیم،
اینجا با زبانی روان بیان شد که راه رو هموار میکنه.

البته که اموزش امر دائمی و مستمر هست،
در مورد regexp هر مسئله (نه ساده اش) میتونه یک چالش باشه و راستش حتی تجربه پرباری از طراحی پترن هم ممکنه کمکی نکنه!
خوشبختانه برای کارهای روتین و متداول بیشتر پترن ها مشخص و آماده هست و کتابخانه های خوبی از این پترن ها پیدا میشه.
طراحی پترن بخش بیشترش یک هنر هست، شما ممکنه کار با قلم مو و رنگ و چکش و قلم رو به کسی بتونین یاد بدین -
ولی نقاشی و مجسمه سازی رو نمیشه یاد داد مگر این که یک استعدادی هم باشه.

در این یکی دو سال اخیر هم در دسترس بودن هوش ساختگی کمک خیلی خوبی هست.