با عرض پوزش از تمام کسانی که در مورد این موضوع قبلا بحث کردند به 2 دلیل این موضوع را در تاپیکی جدا ارائه دادم:
1-آخرین مراجعه به تاپیک شما مربوط به ماهها پیشه!!
(https://barnamenevis.org/showth...=framework.net)
2_برنامه نویسانC#‎ بزرگترین قربانیان framework.net میباشند
قبل از شروع اینو بگم که من در حد اطلاعات خودم صحبت میکنم اگه ایرادی بهش وارده صمیمانه می پزیرم...
آخر و عاقبت framework.net :
بحث از اون جایی شروع می شود که خیلی از برنامه نویسها.net به این مشکل برخوردند که برنامه ای نوشتن در حد چند 10kb با سرعت بالا و کارایی بسیار خوب ولی ...ولی...ولی.... مجبورند برای ارائه برنامه خودشون به کاربرهای دیگه framework.net را هم در کنار برنامه خودشون بگنجانند.
اولین فکر چاره این بود که به یک نحوی فقط بخشی از framework.net که نیاز اجرای اون برنامه خاص حل بکنه را جدا کنند بعد اون فایل هارو بر روی سیستم کاربر نصب بکنند.
این عملیات به طور تئوری به نتایج خوبی رسید که درhttps://barnamenevis.org/showth...ork.net&page=5 مورد بحث قرار گرفت
ولی در عمل نتیجه ای نداشت(اکه به نتیجه رسیده به منم بکید)
راه حل بعدی تبدیل فایل اجرایی به کد اسمبلی وdllهای مورد نیازه برنامه توسط برنامه هایی مثل XenoCode بود که از قرار معلوم این قبیل برنامه ها مشکل کرک دارند و یکی دیکه ازین برنامه ها که من باهاش کار کردم آنتی ویروس kasperskey به فایل اجراییش گیر میده ومشکلاتی از این قبیل که قابل حله ولی حل شدنش چندان کمکی به موضوع بحث ما نمی کنه....
حالا جای بحث اینجاست که هدفMicrosoft از تولید framework.net چی بوده.....
و اما جنبه مهم بحث که بیشتر مد نظر من هست:
چرا framework.net درvista به طور پیش فرض وجود دارد!!!!
Microsoft یکی از بزرگترن تولید کننده های نرم افزار در جهان است که دارای ثروت و محبوبیت زیادی می باشد و در بسیاری از مسائل منحصر به فرداست.
(یک مطلب در مورد انحصار طلبی اینجا هست که البته خودم هنوز کامل نخوندمhttps://barnamenevis.org/showthread.php?t=62021)
به طور یقین همچین شرکتی دارای مشاورین قوی و مجربی میباشد کهMicrosoft را به سوی اهدافش راهنمایی مکنند. و بزرگترین هدف (از دیدگاه من) چیزی جز به انحصار در آوردن محصولات نرم افزاری نمی باشد.
حال این به انحصار دراوردن در گرو تولید محصولاتی که حجم کم دارند و در عین حال سرعت مناسب داشته باشند.
حال مشاورین با فراخوانی تابع تولید نرم افزار با کد کمتر توسط .netبه اهداف شرکت نزدیکتر شدند .
اما مشکل اینجا بود چطوری framework.net رو روی همه کامپیوترها نصب کرد بدون انکه صداش در بیاد.
(داخل پرانتز):یک مسئله مهم اینه که اول framework.net تولید شده بعد مشاورین به فکر تولید نرم افزاهای با کد کم و پولدارتر شدن و محبوب تر شدن افتادن. یا اول به فکر محبوب تر شدن و پولدارتر شدن افتادن و..........
که این مسئله یک جورایی مثل مرغ وتخم مرغ میمونه که من با دومی خیلی موافقترم.
حالا ببینیم Microsoft چطوری داره. framework.net را اپیدمی میکنه
اول از همه اومد یغیه ی برنامه نویسهای خورده پا مثل مارو گرفت و یک محصول رنگ و لاعاب دار به نامC#‎ داد دستمونو گفت بیا هر چی دوست داری بنویس هر کاری دوست داری بکن و به قول معروف حالشو ببر!
تویه اینکه C#‎ بسیار مناسب برای برنامه نویسی visualاست شکی نیست و توی اینم که کار باهاش هر چقدر هم که کم تجربه باشی بازم غیر ممکن نیست بازم شکی نیست!
اما آخر سر که اون برنامه خوشکلرو نوشتیم تازه می افتیم تو هول و ولا که ای داد بیداد کامپیوتر مقصد framework.net نداره حالا وقتشه!! (کاربر محترم اگه میخای از نرم افزاره من که خیلی ام توپه حالشو ببری framework.net را روی سیستم خودت نصبش کن)
ترفند فوق العاده بود نه!!
اشاره<<<<<این همون کاری که تولید کنندگان مواد مخدر با معتادها میکنند وقتی تریاک مصرفش سخت و هزینه بره با اومدن کراک دیگه مشکلات حل میشه! ولی اینم واسه خودش یه راه حله دیگه!
Microsoft میگه: حالا بازم شاید هنوز خیلی ها framework.net نداشته باشن واگه ما محصولات خودمونو که تویnet. نوشتیمو ارائه بدیم احتمال شکست زیاده!!
حالا نوبت ارائه اولین windows بعد از تولید framework.netبود .
windows ی که framework.net داره بدون اینکه کسی از اول دلیله بودنشو بدونه!!
سرتونو درد آوردم:
و اما آخرو عاقبت کار:
روی همه سیستم ها framework.net نصب میشه با اسم Microsoft با نشان Microsoft و…
و همه ترجیح میدن برنامشونو توی framework.net بنویسن که اگه ننویسن خریدار نداره
و این میشه که بازم Microsoft روی همه کامپیوترها ماندگار میمونه
(دو نکته دیکه هم مونده که الان حسشو ندارم بگم بمونه واسه بعد که یکیش مربوط به اینه که این آخر کار نیست)
اخر اخر اخر این حرفها اینم بگم اینمهاهمش حدس و گمان من بود شایدم من خیلی بدبینمو Microsoft. قصد کمک به پیشرفت علمو داره فی سبیل ا... کار میکنه!