.خواهشا قبل از اینکه همچین اظهار نظرهایی بکنید، کمی در مورد موضوعی که قصد مطرح کردنش رو دارید تحقیق کنید. از مطالب شما کاملا مشخص است که نقش Net Framework در برنامه هایی که با زبان های دات نتی نوشته میشند برای شما جا نیافتاده!
اگر برنامه هایی که شما با #C می نویسید کم حجم از آب درمیان، از هنر شما نیست، بلکه بخش اعظم کدهایی که شما در برنامه استفاده میکنید به اسمبلی های مختلف دات نت که توسط فریم ورک نصب شده لینک شدند. از طرفی این پکیج CLR دات نت را روی سیستم کاربر نصب میکنه. بدون CLR اصلا مفاهیمی مثل Managed Code یا JIT معنی پیدا نمی کنند
بسیار متشکر از اشارتون من متوجه این موضوع هستم و ممکن توی بیان صحبتهام دچار اشتباه شده باشم!!
به نظر شما این برای microsoft بهتر نیست که .net روی همه سیستم ها نصب باشه تا اگه روزی برنامه های خودشم توی .net نوشت و خواست ارائه بده مشکلی به نام نبودن .net بر نخوره!!
فکر میکنم توی این بخش صحبتهام به قابل حمل نبودن کدهای C# اشاره کردم و اینم اینجا بگم اگه کد یک برنامه .net را خارج از محیط .net بخواهیم اجرا کنیم تا 10 برابر افزایش میابد و این اصلا خوب نیست!!راه حل بعدی تبدیل فایل اجرایی به کد اسمبلی وdllهای مورد نیازه برنامه توسط برنامه هایی مثل XenoCode بود که
برای این حرفم سند دارم!!!