نوشته شده توسط
hassan_kahrizy
بسمه تعالی
با سلام
من در این زمینه تنها مطالب شما را مطالعه کردم و آن را هم بخوبی مطالعه کرد
من هیچوقت چنین ادعای نکردم شاید 1 هفته نشده که کار با این تکنولوژی رو شروع کردم اون هم به لطف مطالب شما.
ولی برایم جای سوال داره با وجود توضیحات اجمالی شما آیا پرسیدن از Templateها در حالی که شما هیچ کجا اون رو توضیح ندید عمیق نخوندن مباحثه
یا TabItem رو در مورد تغییر رنگ در حالت انتخابی. شما در هیچ کجای متنتون به اون اشاره نکردید یا حتی اسکرول بار
اگر منبع فارسی سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید
1-در ضمن من یک مثال نوشتم ولی خیلی کنده نمی دونم بخاطر استفاده کردن از گرادیانت هاست یا نه دلیل دیگه ای داره؟
2-من نمی تونم یا استفاده از MediaElemnt فیلم نشون بدم
با تشکر
جایی پرسیده بودید که
چرا نمی شه در WFP Aplication کنترل های مثل ساعت ویستا که در تاپیک زیر می باشد نمی شه اضافه کرد یا راه خاصی داره
بله میشه با چند خط کد XAML یه ساعت نوشت (مراجعه شود به ضمیمه پست)
در مورد Template شما از Resource ها استفاده بصورتی که به یه منبع بیرونی وصل بشه مثلا" فایل XAML رو از یجایی بخونی یا بزاریش تو یه DLL مثل PresentationFramework.Aero که میتونی فایل areo.xaml رو از توش بخونی و به برنامت تمی شبیه Aero بدی
<Application x:Class="WpfApplication1.App"
xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2...l/presentation"
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
StartupUri="Window1.xaml">
<Application.Resources>
<ResourceDictionary Source="/PresentationFramework.Aero, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35, ProcessorArchitecture=MSIL;component/themes/aero.normalcolor.xaml">
</Application.Resources>
</Application>
مثلا" میتونی از این استفاده کنی من Aero رو از PersentationFramework.Aero میخونم هر کنترلی که تو برنامه بزاری شبیه به این میشه البته شما باید Resource ها رو هم مطالعه کنی و همینطور Template ها (که احتمالا" بعده ها توضیح داده خواهد شد)
ببین برای تغییر رنگ TabItem احتمالا" میخوای شبیه به Ribbon کار کنی برای این کار هم راه زیادی هست استفاده از Event ها و پروپرتی هایی که برای اینکار تعبیه شدن و همینطور Animation ها (خوب اینم احتمالا" بعده ها توضیح داده خواهد شد)
WPF کلا" نسبت به Windows Form کند تره
کدی که نوشتی رو بزار بررسی کنیم فیلم نشون میده من خودم تست کردم