نمایش نتایج 1 تا 40 از 109

نام تاپیک: بحث و گفتگو در مورد تاپیک آموزش WPF

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: بحث و گفتگو در مورد تاپیک آموزش WPF

بسمه تعالی
    با سلام

نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    سلام برادر
    از نوع سوالاتی که مطرح می کنید، اینطور برداشت می کنم که مطالعه اصولی و کاملی در مورد این تکنولوژی نداشتید..
    پیشنهادم اینه که قبل از نوشتن پروژه با این ابزار، مطالعه جامعی در مورد آن داشته باشید..
    من در این زمینه تنها مطالب شما را مطالعه کردم و آن را هم بخوبی مطالعه کرد
    قبلا نیز افردی ادعا کردند که بیش از یک ساله که مشغول نوشتن پروژه هایی با این تکنولوژی هستند، و present هایی را هم در مورد تشریح این تکنولوژی داشتند، در حالی که از ساده ترین و مهم ترین مسائل این تکنولوژی حتی اطلاعای هم نداشتند، چه رسد به استفاده صحیح و درست از آن ها...

به هر حال، در استفاده از این تکنولوژی زمانی موفق خواهید بود، که عمقی مطالب را مطالعه کنید.. و هیچ وقت سعی نکنید که آن را جایگزینی برای WinApp ها تلقی کنید!!!
    موفق باشید
    من هیچوقت چنین ادعای نکردم شاید 1 هفته نشده که کار با این تکنولوژی رو شروع کردم اون هم به لطف مطالب شما.
    ولی برایم جای سوال داره با وجود توضیحات اجمالی شما آیا پرسیدن از Templateها در حالی که شما هیچ کجا اون رو توضیح ندید عمیق نخوندن مباحثه
    یا TabItem رو در مورد تغییر رنگ در حالت انتخابی. شما در هیچ کجای متنتون به اون اشاره نکردید یا حتی اسکرول بار

اگر منبع فارسی سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید

1-در ضمن من یک مثال نوشتم ولی خیلی کنده نمی دونم بخاطر استفاده کردن از گرادیانت هاست یا نه دلیل دیگه ای داره؟
    2-من نمی تونم یا استفاده از MediaElemnt فیلم نشون بدم

با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •