نقل قول نوشته شده توسط scream666_ss مشاهده تاپیک
سلام دوست عزیز و گرامی‌

اول تشکر می‌کنم که اینهمه زحمت کشیدید و به صورت رایگان در اختیار همه قرار دادی.

ببینید قبول دارم که خواستن سورس کد یک کار کاملا اشتباه است اما چرا خود شما مشکل را حل نمیکنید؟ تا آنجایی که من میدانم برای بدست آوردن یک کد و ساخت یک قفل چندین روش وجود دارد که عموماّ بهترین روش استفاده از فرمول های پیچیده ریاضی است. اگر شما بتوانید در ورژن بعدی خودتون فرمول یا الگوریتمی را که استفاده می‌کنید به صورت یک ورودی یا یک روند قابل تغییر در بیاورید آن موقع میتوانید که اعلام کنید قفل شما یکی‌ از امنترین قفل‌ها خواهد بود چرا که حتا خود شما هم از الگوریتم آن خبر نخواهید داشت. انجام اینکار کمی‌ پیچیدست اما کاملا امکان پذیر است.

با کامل تشکر
با عرض سلام به شما دوست عزیز

در مورد ایده شما کاملاً موافقم ولی این رو هم باید توجه داشت که همین موضوع هم دارای نقاط ضعفهایی هست مثلاً همین قفل کنونی رو در نظر بگیر من برای اینکه منحصر به فرد بودن رمزفعال سازی رو تضمین کنم پسورد رمزنگاری سریال هارد رو در اختیار برنامه نویس گذاشتم تا خودش تصمیم گیری کنه با چه فرمتی باشه . حالا به صفحات گذشته یه نگاه اجمالی بنداز ! چند سوال می بینی که با یه نگاه 20 ثانیه ایی به قفل میشه جوابشون رو داد ؟
این فقط یه مثال بود وووو ...

همین دوست عزیزی که در بالای تاپیک شما تاپیک گذاشتن رو ببین !!! بدون اینکه بدونه گذاشتن سورس همچین کنترل های به خصوصی یعنی اینکه مرگ اون کنترل از من میخواد سورس رو به صورت عمومی بذارم !!! من تا حالا سورس رو فقط به یکی از دوستانم که به جای پدرم هستن و حق استادی برگردم دارن دادم اونم به صورت امانت که نظر بدن و اشکالات کا رو بهم گوشزد کنن . حالا یکی بیاد به این آقا بگه نگذاشتن سورس ربطی به سناریوی شما نداره.

لطفا من و دوستان رو از نظرات سازنده و خوبتون بیشتر بهره مند سازین . مرسی دوست عزیز

یا علی