با سلام
فکر می کنم که شما اولین کسی بوده باشین که این سوال که کنترل مجانی باشه یا نه پرسیده باشین ! به این دلیل که در ابتدای تاپیک فکر می کنم گفته بودم که رایگانه .
و در مورد این که توضیح بدم چرا نمیشه سورس رو بزارم فکر می کنم هر کسی این مطلب رو میدونه که یکی از بهترین روش ها برای هک نشدن کنترل این موضوع هستش که سورسش لو نره . حالا شما این مطلب رو نمی دونی و باهاش مشکل دارین من کاری نمی تونم انجام بدم مگه این که بهتون پیشنهاد بدم یکم در این مورد ( امنیت نرم افزار ) بیشتر تحقیق کنین .
و در مورد این که من دارم تبلیغ می کنم ! فکر می کنم جواب ندم بهتره چون تاپیک شبیه چت روم میشه . قضاوت با دوستان .
و در مورد این که کنترل رو مجانی تست می کنم من فکر نمی کنم بابت اعلام تست این که کنترل درست کار می کنه یا نه کسی رو مجبور کرده باشم این حداقل تشکر و قدردانی از منه که نتیجه چندین ساعت کار خودم رو بدون کوچکترین چشم داشتی به دوستان خوب و مشتاقم هدیه میکنم . من در تاپیک گفتم که هر کس دوست داره اطلاعاتی در مورد سورس برنامه بدونه راهنمائی می کنم و تا جایی که خودش دوست داره کمکش می کنم .
ولی از گذاشتن سورس همچین کنترلی که دوستان لطف کردن و بعضی ها الان دارن استفاده می کنن به نظرم این بزرگترین خیانت می تونه باشه که کنترل رو با گذاشتن سورس تضعیف کنم .
امیدوارم که این رو یاد یگیریم که زود به کسی تهمت نزنیم .
از مدیر بخش هم معذرت می خوام که مجبور شدم این پست رو بزنم و جواب بدم چون باید زده میشد تا مثل این دوستمون نگه من کل تاپیک رو مطالعه کردم و توضیحی نیافتم پس به من حقیر حق بدین که در حد چند خط جوابی بدم تا دوستانی که این تاپیک رو دنبال می کنن این سوتفاهم واسشون پیش نیاد .
یا علی