با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی :
من تاره کار با برنامه ی StimulReport رو شروع کردم و تقریباً برای تهیه ی گزارش با اون مشکلی ندارم ...
اما موردی که عجیب دست و پاگیر شده در مورد نمایش عکس در گزارش می باشد.
لازم به ذکر است که من از vs2008 - Asp.net web app with csharp - sql server 2008 - stimul report 2010 ultimate استفاده می کنم.
روشی که من برای ذخیره ی عکس استفاده می کنم اینه که عکس مزبورو تو یه پوشه ی Images در روت پروژه ذخیره می کنم و آدرس اونو در دیتابیس نگه می دارم...
با این تفاسیر وقتی بک کنترل Image به این پروژه اضافه می کنیم که می خوایم عکس مربوط به یک رکورد خاصو در دیتابیس نشون بده ImageURL عکس مزبور به صورت زیر در میاد :
Image1.ImageURL = "~/Images/pic1.jpc"
خوب تمام آنچه که من در دیتابیس به عنوان PictureURL نگه می دارم قالبی به صورت بالا دارند...
خوب برای ساختن یک گزارش ابتدا یک SqlDataSource به پروژه افزودم و بعد یک StiWebReport که SqlDataSource رو به اون معرفی کردم و با Wizard وارد پنجره ی Design شدم و در نهایت هدر و فوتر و دیتا و گروپینگ در جای خود قرار گرفتند.
پس از انجام این کار تکست باکس مربوط به ستون PictureURL رو از قسمت دیتای گزارش حذف کردم و به جاش یک IMAGE گذاشتم.
حالا من موندم برای نمایش عکس در حالتی که عنوان کردم کدوم یکی از Property یا ایونت های این عکس رو باید پر کنم ؟؟؟
من تقریباً هر روشی که به ذهنم می رسید در مورد پروپرتی های ImaeURL ، ImageData ، DataColumn و ایونت های GetImage , BeforePrint رو تست کردم اما نشد که نشد ...
اصلاً موندم این عکس برای دریافت آدرس عکس خودش نیاز به Server.MapPath داره یا نه و خوب اعمال آن در پروپرتی ها باید چه جوری باشه ...
===============================================
تمام آنچه عنوان کردم در مورد روشی است که میخوام عکسو در گزارش ها نمایش بدم .
اما حتی نتونستم به این کنترل عکس در گزارش بگم که یکی از عکس های داخل پروژه را نمایش بده به صورت مستقیم ، اما بازم نشد ...
در اکثر Help هایی که این ورو اون ور دیدم عکس خودش داخل دیتا بیسه و خوب همون عکسم میاد تو گزارش.
با تشکر از توجه و راهنمایی شما