صفحه 6 از 42 اولاول ... 4567816 ... آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

کاربر دائمی آواتار majid_darab
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی :
    من تاره کار با برنامه ی StimulReport رو شروع کردم و تقریباً برای تهیه ی گزارش با اون مشکلی ندارم ...
    اما موردی که عجیب دست و پاگیر شده در مورد نمایش عکس در گزارش می باشد.

لازم به ذکر است که من از vs2008 - Asp.net web app with csharp - sql server 2008 - stimul report 2010 ultimate استفاده می کنم.

روشی که من برای ذخیره ی عکس استفاده می کنم اینه که عکس مزبورو تو یه پوشه ی Images در روت پروژه ذخیره می کنم و آدرس اونو در دیتابیس نگه می دارم...
    با این تفاسیر وقتی بک کنترل Image به این پروژه اضافه می کنیم که می خوایم عکس مربوط به یک رکورد خاصو در دیتابیس نشون بده ImageURL عکس مزبور به صورت زیر در میاد :
    Image1.ImageURL = "~/Images/pic1.jpc"

خوب تمام آنچه که من در دیتابیس به عنوان PictureURL نگه می دارم قالبی به صورت بالا دارند...
    خوب برای ساختن یک گزارش ابتدا یک SqlDataSource به پروژه افزودم و بعد یک StiWebReport که SqlDataSource رو به اون معرفی کردم و با Wizard وارد پنجره ی Design شدم و در نهایت هدر و فوتر و دیتا و گروپینگ در جای خود قرار گرفتند.
    پس از انجام این کار تکست باکس مربوط به ستون PictureURL رو از قسمت دیتای گزارش حذف کردم و به جاش یک IMAGE گذاشتم.
    حالا من موندم برای نمایش عکس در حالتی که عنوان کردم کدوم یکی از Property یا ایونت های این عکس رو باید پر کنم ؟؟؟
    من تقریباً هر روشی که به ذهنم می رسید در مورد پروپرتی های ImaeURL ، ImageData ، DataColumn و ایونت های GetImage , BeforePrint رو تست کردم اما نشد که نشد ...
    اصلاً موندم این عکس برای دریافت آدرس عکس خودش نیاز به Server.MapPath داره یا نه و خوب اعمال آن در پروپرتی ها باید چه جوری باشه ...

===============================================

تمام آنچه عنوان کردم در مورد روشی است که میخوام عکسو در گزارش ها نمایش بدم .
    اما حتی نتونستم به این کنترل عکس در گزارش بگم که یکی از عکس های داخل پروژه را نمایش بده به صورت مستقیم ، اما بازم نشد ...

در اکثر Help هایی که این ورو اون ور دیدم عکس خودش داخل دیتا بیسه و خوب همون عکسم میاد تو گزارش.
    با تشکر از توجه و راهنمایی شما

کاربر دائمی آواتار iman_22a
    محل زندگی
    اهواز

سلام . من فکر می کنم که باید از همون Image Url استفاده بکنی و آدرس Server.Mappath رو به صورت متغیر برای گزارشت پاس بدی تا قبل از رندر گزارشت مسیر اصلی عکسها مشخص شده باشه .

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

با سلام ...
    میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید...
    با تشکر

محل زندگی
    اهواز

نقل قول نوشته شده توسط majid_darab مشاهده تاپیک
    با سلام ...
    میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید...
    با تشکر
    برای استفاده از پارامترها ، تاپیک برادر عظام نژاد رو ببینید .

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

دستتون درد نکنه
    من تاپیک این دوست عزیزمونو دیده بودم ....
    منظورم این بود که فرض کنید من سمت پروژه وصل شم به دیتابیس و این PictureURL ها رو بکشم بیرون و فرض کنید من سمت Design هم برای آقای عکس Variable تعریف کرده باشم که از اینور (vs) بهش مقدار پاس بدم.
    اینجوری که فقط یه عکس رو می تونم پشتیبانی کنم ؟
    اما چه جوری این عکس ها تماماً تو Report قرار می گیرن؟
    با تشکر
    مجید داراب

محل زندگی
    اهواز

دستتون درد نکنه
    من تاپیک این دوست عزیزمونو دیده بودم ....
    منظورم این بود که فرض کنید من سمت پروژه وصل شم به دیتابیس و این PictureURL ها رو بکشم بیرون و فرض کنید من سمت Design هم برای آقای عکس Variable تعریف کرده باشم که از اینور (vs) بهش مقدار پاس بدم.
    با تشکر
    مجید داراب
    چرا فقط یکی ؟! بالاخره آدرس عکسهای شما تا قسمتی با هم مشترک هستند . البته بستگی به ذخیره سازی شما هم داره . برای Image Url هم میتونی اینطور تعریف کنی :

{StaticPath + Drivers.PicUrl}

StaticPath همون آدرس Server.Mappath که به گزارش پاس میدی و PicUrl هم ستون موردنظر از دیتاسورسه .

محل زندگی
    اهواز

با تشکر
    مجید داراب
    شما مگه از Databand توی گزارش استفاده نمی کنین و یه قالب خاص برای نمایش گزارش تعیین نکردین ؟( تقریبا یه چیزی تو مایه های گریدویو که تمپلیت نمایشش رو کاستومایز کرده باشین)
    در اینصورت که تمامی عکسها آدرس دهی میشن .

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

با سلام و عرض تشکر از توجه شما (آقا ایمان)
    اتفاقاً من Design ی که اینجا دارم تماماً با wizard رفته جلو و خودش همه را Databand کرده - امّا در مورد ستون آدرس عکس باید کمی تغییرات می دادم.
    مثلا تکست باکس قسمت دیتای اونو با کنترل تصویر عوض کردم و حالا می مونه جایی که باید عکس ها بهش معرفی بشه و خودش اتوماتیک این کارو انجام نمی ده
    آنچه دربالا فرمودید برای حالتی است که عکس تو خود دیتا بیس باشه ...
    ==============================================
    اما درمورد آنچه که درتاپیک قبل پایین عنوان کردید باید بگم که آدرس های من در دیتا بیس به صورت زیرند که تو خود vs هم قابل استفاده باشند :
    ~/Images/pic1.jpc
    اما StaticPath ی که مد نظر شماست این آدرسو زیر سوال می بره و من باید در دیتابیس به جای این آدرس فقط نام عکسو نگه دارم که از این ور فیزیکال Path رو به گزارش پاس بدم و در گزارش هم نام عکسو بهش اضافه کنم .
    به هر تقدیر تا اونجا که میشه می خوام تو دیتابیسم دست نبرم
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : شنبه 21 فروردین 1389 در 11:08 صبح

محل زندگی
    اهواز

اما درمورد آنچه که درتاپیک قبل پایین عنوان کردید باید بگم که آدرس های من در دیتا بیس به صورت زیرند که تو خود vs هم قابل استفاده باشند :
    ~/Images/pic1.jpc
    اما StaticPath ی که مد نظر شماست این آدرسو زیر سوال می بره و من باید در دیتابیس به جای این آدرس فقط نام عکسو نگه دارم که از این ور فیزیکال Path رو به گزارش پاس بدم و در گزارش هم نام عکسو بهش اضافه کنم .
    به هر تقدیر تا اونجا که میشه می خوام تو دیتابیسم دست نبرم
    با تشکر
    من فکر نکنم راه دیگه ای باشه بعید میدونم بدون تغییر دیتابیس بتونین به هدفتون برسین مگر اینکه موقعی که آدرس کامل عکس رو می سازین ~ رو از اولش حذف کنین .
    روشی که گفتم برای خوندن اسم و آدرس از دیتابیس و نمایش از هارده نه دیتابیس .

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

سلام بر دوست عزیز آقا ایمان :
    من سایت StimulSoft رو یه ریزه گشتم و تو یکی از تاپیک ها مورد زیرو پیدا کردم :
    http://forum.stimulsoft.com/default.aspx?g=posts&t=2857
    اما کد زیر در رابطه با FindFile موقع مشاهده ی گزارش ارور میده :
    {Image1.FromFile(DataSource1.PictureURL)}

این موضوع به نظر شما چه راه حلی دارد؟

محل زندگی
    اهواز

سلام . کاش ارورشم میذاشتی . شاید ارور سینتکس میگیره بخاطر ورژن ...

پ . ن : با تستی که من انجام دادم متوجه شدم که اگه آدرس عکس مثلا Images/pic1.jpg باشه و از خاصیت Image Url اون باکس استفاده کنین بدون مشکل نمایش میده حتی لازم نیست Server.Mappath هم همراهش پاس بدین . Image.FromFile با آدرس کامل که دامین توش باشه جواب نمیده ولی با آدرس مستقیم از هارد جواب میده . شما فقط "/~" رو از اول آدرس عکس بردار . توی ساخت گزارش می تونی این کار رو بکنی .
    آخرین ویرایش به وسیله iman_22a : شنبه 21 فروردین 1389 در 18:13 عصر

سلام همگی خسته نباشید
    من تازه با stimul شروع به کار کردم یه مشکل تو فرمول نویسی دارم اونم اینکه گزارشمو تهیه می کنم اخر کار میخوام مقدار دو تا از ستونارو از هم کم کنم برای جمع از sum از استفاده میشه برای تفریق از چی باید استفاده کنم ؟؟؟؟

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

سلام ایمان جان :
    اینم متن ارور :
    c:\Documents and Settings\Majid\Local Settings\Temp\hw1u-wfy.0.cs(195,30) : error CS0117: 'Stimulsoft.Report.Components.StiImage' does not contain a definition for 'FromFile'

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    سلام . کاش ارورشم میذاشتی . شاید ارور سینتکس میگیره بخاطر ورژن ...

پ . ن : با تستی که من انجام دادم متوجه شدم که اگه آدرس عکس مثلا Images/pic1.jpg باشه و از خاصیت Image Url اون باکس استفاده کنین بدون مشکل نمایش میده حتی لازم نیست Server.Mappath هم همراهش پاس بدین . Image.FromFile با آدرس کامل که دامین توش باشه جواب نمیده ولی با آدرس مستقیم از هارد جواب میده . شما فقط "/~" رو از اول آدرس عکس بردار . توی ساخت گزارش می تونی این کار رو بکنی .

سلام ایمان جان ...
    به نظرم خیلی نزدیک شدیم ...
    اما اگه می شد برداشتن "/~" بدون تغییر در دیتابیس و سمت Design صورت بگیره خیالم راحت میشد...
    آخه داستان اینجاست که من گریدهای دارای عکسی در پروژه ی خود دارم که این عکس ها به "/~" احتیاج دارن....
    درمورد ارورم موندم چرا این ارورو میده ، من دارم از StimulSoft 2010 ultimate استفاده می کنم.

توی ساخت گزارش می تونی این کار رو بکنی .
    آخه چه طوری ؟
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : شنبه 21 فروردین 1389 در 23:04 عصر

کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست

سلام دوستان
    چطورمیشه بار کدرو باهاش طراحی کرد طوری کهبارکد خوان بتونه اونو بخونه!
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله daivid_ d31r1 : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 02:06 صبح

محل زندگی
    اهواز

سلام ایمان جان :
    اینم متن ارور :
    c:\Documents and Settings\Majid\Local Settings\Temp\hw1u-wfy.0.cs(195,30) : error CS0117: 'Stimulsoft.Report.Components.StiImage' does not contain a definition for 'FromFile'
    سلام . این ارور واسه این داده که احتمالا تابع FromFile رو به شیء StiImage که روی گزارش گذاشتی نسبت دادی ، در حالیکه FromFile از توابع مربوط به کلاس Image هستش نه شیء StiImage.

محل زندگی
    اهواز

آخه چه طوری ؟
    اینو امتحان کنی بد نیست :
    {Replace(Datasource.PicUrl,"~/","")}

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

آقا ایمان دست مریضاد
    این کد جواب داد ->
    {Replace(SqlDataSource1.PictureURL,"~/","")}

فقط یه موضوعی و اون اینکه در خود مد Design که هستم عکس ها نشان داده نمی شوند و حتماً باید به Visual Studio برگردیم تا نشان داده شوند و در مد Design ارور می دهد ...

یعنی Report Save باید انجام گردد و این Report از طریق SmartTab - Open Report From File به StiWebReport1 معرفی گردد و در نهایت GetReport()
    و نمایش در بروزر...
    اما می ترسم عکس ها پس از Upload وب سایت نشان داده نشوند و چون برای ساختن گزارشام معطل فیکس شدن این مشکل بودم و نیت دارم یه 200 تایی گزارش بسازم نکنه خدای ناکرده به مشکل بخوره ...
    با تشکر و درود فراوان

محل زندگی
    اهواز

فقط یه موضوعی و اون اینکه در خود مد Design که هستم عکس ها نشان داده نمی شوند و حتماً باید به Visual Studio برگردیم تا نشان داده شوند و در مد Design ارور می دهد ...

یعنی Report Save باید انجام گردد و این Report از طریق SmartTab - Open Report From File به StiWebReport1 معرفی گردد و در نهایت GetReport()
    و نمایش در بروزر...
    من متوجه نمیشم . گزارش رو توی مد Design خود گزارش ساز طراحی می کنین واسه تست ارور نداشتنش همونجا یه براوز ازش میگیرید (خالی از اطلاعات) که نباید پایین صفحه ارور بده (توی Messages) . شما از چند نمونه گزارش استفاده می کنین ؟ احتمالا فقط از یک فایل گزارش .

بعید می دونم بعد از آپلود برای نمایش عکسها مشکل داشته باشین .

کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    محل زندگی
    ایران ، تهران

نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    سلام همگی خسته نباشید
    من تازه با stimul شروع به کار کردم یه مشکل تو فرمول نویسی دارم اونم اینکه گزارشمو تهیه می کنم اخر کار میخوام مقدار دو تا از ستونارو از هم کم کنم برای جمع از sum از استفاده میشه برای تفریق از چی باید استفاده کنم ؟؟؟؟
    سلام
    به راحتی می تونین از علامت - (منها) استفاده کنید.

محل زندگی
    ایران ، تهران

آقا ایمان دست مریضاد
    این کد جواب داد ->
    {Replace(SqlDataSource1.PictureURL,"~/","")}

و نمایش در بروزر...
    اما می ترسم عکس ها پس از Upload وب سایت نشان داده نشوند و چون برای ساختن گزارشام معطل فیکس شدن این مشکل بودم و نیت دارم یه 200 تایی گزارش بسازم نکنه خدای ناکرده به مشکل بخوره ...
    با تشکر و درود فراوان
    سلام
    من هم فکر نمی کنم به مشکلی بر بخورید. ولی برای اطمینان همین گزارشی رو که دارید رو روی اینترنت آپلود کنید و تستش کنید، بعد بقیه رو درست کنید

محل زندگی
    ایران ، تهران

نقل قول نوشته شده توسط daivid_ d31r1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطورمیشه بار کدرو باهاش طراحی کرد طوری کهبارکد خوان بتونه اونو بخونه!
    موفق باشید
    سلام
    خوب از نوار ابزار سمت چپ محیط طراحی ، بارکد رو انتخاب می کنید و در Propertie ، در فیلد Code کد اون رو وارد می کنید. یا دستی ، یا با خوندن از دیتابیس( تخصیص یک ستون از جدول دیتابیس)

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

من متوجه نمیشم . گزارش رو توی مد Design خود گزارش ساز طراحی می کنین واسه تست ارور نداشتنش همونجا یه براوز ازش میگیرید (خالی از اطلاعات) که نباید پایین صفحه ارور بده (توی Messages) . شما از چند نمونه گزارش استفاده می کنین ؟ احتمالا فقط از یک فایل گزارش .

بعید می دونم بعد از آپلود برای نمایش عکسها مشکل داشته باشین .

با سلام و درود و خسته نباشید :
    در دیتابیس من رکوردهایی که فاقد عکسند آدرس عکس اونها نال می باشد در نتیجه در گزارش در مد دیزاین موفع دیدن ارور (پیام) زیرو می دهد:
    Expression in ImageURL property of 'Image2' can't be evaluated!
    اما در مورد اون فیلدهایی که آدرس رو دارند ارور (ببخشید - تصحیح می کنم پیام) زیرو میدهد :
    Image can't be loaded from URL 'Images/23_35_Vas.jpg' in image component Image2!

فرمودید که همینجا یه بروز ازش بگیرم ، اما در مود طراحی ما فقط دیدن و دیدن کد Html رو داریم که از عکس ها خبری نیست.
    اما وقتی مد طراحی رو می بندم و به Vs بر می گردم و اونجا صفحه ای که کنترل StiWebViewer توشه را بروز می کنم بدون هیچ مشکلی عکس ها نشان داده می شوند...

================================================

با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 16:08 عصر

نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    به راحتی می تونین از علامت - (منها) استفاده کنید.
    اگه میشه لطف کنین یه مثال کامل بزنین . من تست کردم ولی جواب نداد.

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

با سلام و عرض خسته نباشید :
    موارد دیگری که در مورد Stimul به ذهنم می رسه که باید حلاجی بشن به قرار زیره :
    الف ) من فعلاً تصمیم ندارم به کاربران اجازه ی طراحی بدم ، پس فارسی کردن (که مثلاً اجام شده) این قسمت و دست بردن در اسم های گذاشته شده برا بعد...
    اما StiWebViewer رو به صورت فارسی لازم دارم که سه تا مشکل داره :
    1- وقتی در IE بازش می کنی خودش یه کاراکتر ی می اندازه آخر اسامی عناصر وب ویویر (اما در فایر فاکس درسته)
    2-برای اینکه فارسیش بکنم می دونم که باید FILE fa.xml رو بهش بخورونم ، بنابراین از توشه ی نصب Stimul این فایلو آوردم تو پروژه و درقسمت پروپرتی گلوبالایزیشن webviewer نوشتم fa.xml...(آیا درست عمل کردم و این پروپرتی باید ست بشه)
    اما وقتی دربروزر بازش می کنم بسیاری از کاراکترها خرابند...
    3-فونت این اسامی رو چه جوری به Tahoma تغییر بدم ؟ در قسمت هد xml یه کدی نوشتم - اما بی تأثیر بود

ب) مورد بعدی اینه که می خوام اعداد نمایش داده شده در گزارش موقع بروز کردن به صورت فارسی (بدون دست بردن در تنظیمات ویندوز) نشان داده شوند - حقیقتاً برام جالبه بدونم که این گزینه تنظیم خاصی داره یا نه؟
    یه مدت دنبال این بودم که تمام اعداد وب سایت رو بدون تغییر در ویندوز به صورت فارسی نشون بدم که خوب این کار با دگرگون کردن کاراکتر و افزودن یک عدد خاص به کد اسکی آن صورت می پذیرفت که خوب فیلتر کردن تمام اعداد وب سایت به این صورت یه مقدار اذیت کننده بود...(متدش در این فروم هست)
    اما در اینجا باید چه کرد ؟ به نظرتون جایی که در ردیف ها باید عدد نشان داده شود باید از این متد استفاده کنم؟

با تشکر

محل زندگی
    اهواز

درباره مورد 1 توی IE برای من مشکلی نداره همینطور توی فایرفاکس و کروم .
    درباره مورد 2 من تا حالا برخوردی نداشتم اما به احتمال زیاد روشتون درسته .
    درباره مورد 3 به نظرم مجبوری فونت ابزار Viewer رو عوض کنی . اینطوری همه عوض میشن .

درباره مورد ب : می تونی کل گزارش رو RTL کنی و تک تک اشیاء گزارشت رو RTL کنی .

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

با سلام و درود بر شما دوستان عزیز :
    من چند تا عکس از حالت های مختلف StiWebViewer و StiWebViewerFX اینجا می ذارم و در مورد هر کدوم میگم که کدوم پروپرتی ها ست شده ...
    عکس ها رو از پایین این پست ببینید : به ترتیب برای موارد 1 - 2 - 3- 4 از راست به چپ
    1-StiWebViewer در حالتی که هیچ Globalization ی روش ست نشده در StiWebViewetInIE8.jpg IE8 -
    <cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server" ContentAlignment="Center" 
    Font-Names="Tahoma" ToolbarAlignment="Center" />
    در اینجا متن گزارش خوبه ، اما MENU خرابه ویه کاراکتر 'ی' عجیب در اون پدیدار شده و در Export To PDF کاراکتر های تشدیدو یه فاصله میزاره
    2-StiWebViewer در حالتی که Globalization روی FA.XML ست شده ...StiWebViewetInIE8WithFaXML.jpg
    <cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server" ContentAlignment="Center" 
    Font-Names="Tahoma" GlobalizationFile="fa.xml" ToolbarAlignment="Center" />
    همان طور که می بینید فونت منو با وجود اعمال تغییر در پروپرتی مربوطه تغییر نکرده و هنوز ms-sons serif است و در عین حال بهم ریخته است (با FireBug تست کردم و وقتی تو همون FireBug فونتو تاهما می کنم ظاهراً بعضی قسمت های منو درست میشه اما نه همش- اما این فقط تو فایرباگه )
    دراینجا برخورد در ie و فایرفاکس یه جوره
    3-StiWebViewerFX در حالتی هیچ Localization ی روش ست نشده ....StiWebViewerFXInIE8.jpg
          <cc1:StiWebViewerFx ID="StiWebViewerFx1" runat="server" Font-Names="Tahoma" 
    Height="800px" ThemeName="Silver" Width="100%" />
    دراینجا منو خوبه ولی گزارشو داغون کرده ....
    این Viewer نمی دونم از کی پدیدار شده و ظاهراً Flash است و ظاهر خیلی خوبی داره و تم پذیره ولی می بینین که گزارش فونتهاش جابجا شده....
    4-StiWebViewerFX در حالتی که Localization روی fa ست شده
            <cc1:StiWebViewerFx ID="StiWebViewerFx1" runat="server" Font-Names="Tahoma" 
    Height="800px" ThemeName="Silver" Width="100%" Localization="fa" />
    در اینجا منو بعضی از قسمتاش درسته و مثلاً به قسمت ذخیره توجه کنید ...
    درعین حال در این حالت بازم متن گزارش دگرگون شده
    ================================================== ==
    خلاصه که هیچ کدوم از چهار روش بالا به یه حالت ایده آل نرسیدند - any idea?
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : دوشنبه 23 فروردین 1389 در 03:07 صبح

محل زندگی
    اهواز

من فکر می کنم همه چیز به حرف "ی" خلاصه میشه . تمام ی ها رو با "ي" عربی جایگزین کنین . حتی توی فایل fa.xml

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

همین کارو انجام دادم ، اما بی تأثیر بود ...
    امید است که این مشکل حل گردد ...
    آیا شما به چنین مشکلی برنخورده اید ؟
    با تشکر ...
    مجید

محل زندگی
    اهواز

همین کارو انجام دادم ، اما بی تأثیر بود ...
    امید است که این مشکل حل گردد ...
    آیا شما به چنین مشکلی برنخورده اید ؟
    با تشکر ...
    مجید
    در این شکی نیست که IE8 مشکلات عجیب و غریب کم نداره . من فقط اون "ی" اضافه تنها مشکلمه که زیاد برام مهم نبوده .

محل زندگی

سلام دوستان
    منم اخرش اومدم با استمال گزارش بگیرم.
    مشکلم اینه که من یه datatabel به گزارشم ارسال میکنم جدولم هم 5 تا سطر داره اما فقط یه سطر رونشون میده مشکل از کجاست؟
    موفق باشید

محل زندگی
    اهواز

سلام دوستان
    منم اخرش اومدم با استمال گزارش بگیرم.
    مشکلم اینه که من یه datatabel به گزارشم ارسال میکنم جدولم هم 5 تا سطر داره اما فقط یه سطر رونشون میده مشکل از کجاست؟
    موفق باشید

محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.

در این شکی نیست که IE8 مشکلات عجیب و غریب کم نداره . من فقط اون "ی" اضافه تنها مشکلمه که زیاد برام مهم نبوده .
    سلام آقا ایمان
    در این مدّت با صبرو حوصله پاسخگوی مشکلات مطرح شده ی من در این تاپیک بودید و جا دارد که دراین پست اختصاصاً از حضرتعالی تشکّر کنم ...
    خداییش Stimul محیط طراحیه دلچسبی داره ... و خوب نباید از قابلیت های بی شماری که طراحان آن برایش در نظر گرفتند صرف نظر کرد...
    پرواضح است که بیان قابلیت های آن نگفتنی است و تنها موردی که درمورد آن حل نشده ماند در مورد Viewer های آن است که دربالا ذکر کردم ...
    که درمورد StiWebViewer در Ie 8 همان طور که گفتید مشکل افزوده شدن 'ی' وجود دارد ...
    ودر StiWebViewerFx با وجود جذابیت ظاهری در هر کلمه ای از گزارش که ی داشته باشه اون کلمه رو به صورت معکوس و گاهاً با جابجایی کل کاراکترها نشان می دهد
    ودر هردوی این Viewer ها Localized کردن منو بار مشکلاتی را به وجود می آورد که ظاهراً باید بشود از طریق تعویض فونت اونها از Ms-Sons serif به Tahoma این مشکلو حل کرد ...
    باتشکر فراوان

محل زندگی

سلام
    نمیدونم چه جوری باید databand درست کنیم میشه توضیح بدینplz
    ممنون میشم

محل زندگی
    اهواز

سلام
    نمیدونم چه جوری باید databand درست کنیم میشه توضیح بدینplz
    ممنون میشم
    دوست عزیز اگر تاپیک اموزش Stimul Report را بخونی متوجه میشی . فایلها رو بگیر از اونجا ، یه نگاه بنداز . هرجا رو متوجه نشدی بپرس .

محل زندگی

سلام
    اغامن اونا رو دانلود کردم ولی فقط 6 و7 رو یعنی همشون همین دوتا بودن وچیزی درمورد databand توشون نبود میشه راهنمایی کنید من باید چیکار کنم
    موفقق باشید

سوال

سلام . من هرچی گشتم جایی برای ایجاد یک سؤال پیدا نکردم.

سؤالم اینه که دستوری مشابه getch (که در C++‎ باعث میشه برنامه بسته نشه تا نتیجه دیده بشه) در fortran هست ؟
    اگه نیست من برای اینکار باید چکار کنم؟

ممنون

محل زندگی
    اهواز

سلام
    اغامن اونا رو دانلود کردم ولی فقط 6 و7 رو یعنی همشون همین دوتا بودن وچیزی درمورد databand توشون نبود میشه راهنمایی کنید من باید چیکار کنم
    موفقق باشید
    دیتا باند همونطور که از اسمش بر میاد یک نوار اطلاعاتیه که در صورت موجود بودن توی گزارشتون ، رکوردهای موجود توی جدول موردنظر شما رو سطر به سطر نمایش میده . اگر دقت کرده باشی وقتی برای گزارش دیتاسورس می سازی و اون دیتاسورس رو روی فرمت درگ کنی این دیتاباند بطور خودکار ساخته میشه . حتی میتونی شی دیتاباند را روی فرم بکشی و خاصیت دیتاسورسشو روی دیتاسورسی که ایجاد کردی قرار بدی و ستون های موردنظرت رو برای قرار گرفتن در سطر دیتاباند تیک بزنی .

سلام به همهی اساتید محترم
    من استیمول رو توی وب استفاده کردم
    وقتی که در محیط design یک دیتا سورس ایجاد و یک کانکشن درست می کنم ازم کانکشن استرینگ می خواد که با تولید اون و کار کردن برنامه مشکلی نیست اما وقت آپلود اون باید همه ی این کانکشن استرینگ ها رو تغییر داد؟؟؟ !!!!!!!!!!!!! به نظرم من کار درستی نمی کنم و کار حرفه ای تری وجود داره.
    صفحات ساخته شدن و پارامتر ها رو پاس می دم به برنامه اگه می شه کمک کنید که چطوری مثلا کانکشن استرینگ رو از وب کانفیگ بخونم
    مممنوووون

محل زندگی

سلام
    چرا فرم گزارشم هیچی نشون نمیده با وجودی که من هم دیتاسورس رو ساختم و هم از تو برنامه تیبل رو بهش پاس میدم میشه یکی روش پاس دادن تیبل رو به گزارش توضیح بده ممنون میشم

صفحه 6 از 42 اولاول ... 4567816 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •