همونطور که می دونيد 25 تا design Pattern وجود داره . دوستانی که کار کردن ، مزايا و معايب هر کدوم رو می تونن بگن ؟ و يا منبع يا مقاله ای که برای آموزش Design Patterns مفيد باشه .
همونطور که می دونيد 25 تا design Pattern وجود داره . دوستانی که کار کردن ، مزايا و معايب هر کدوم رو می تونن بگن ؟ و يا منبع يا مقاله ای که برای آموزش Design Patterns مفيد باشه .
26 تا الگوی طراحی داریم:
http://sourcemaking.com
من يه مقدار در مورد Design pattern ها مطالعه کردم . ولی فکر می کنم فقط يکی دو موردش به دردم می خوره . آيا لازمه يه برنامه نويس ، به همه اين الگوها مسلط باشه ؟
www.dofactory.com بهترین سایتی است که به معرفی design pattern ها پرداخته . پیشنهاد میکنم برای مطالعه در این زمینه به این سایت مراجعه کنید .
درسته که این مطلب خیلی وقت پیش فرستاده شده بود ولی با سرچ در سایت به این صفحه می رسیم که مطلب بدرد بخوری نبود :
کتاب O'Reilly - Head First Design Patterns - great quality منبع فوق العاده ای است. اگر با زبان اصلی مشکل دارید این کتاب را بهتون توصیه می کنم، چون بیان فوق العاده و مثال های فراوانی دارد.
موقع خوندن آن احساس می کنید دارید داستان مصور می خونید
در گوگل بوک
اگر درخواست باشد آنرا برایتان آپلود می کنم.
آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : جمعه 04 تیر 1389 در 22:48 عصر دلیل: حذف لینک Warez