نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: F#‎ Samples and Questions for Parallel data mining

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: F#‎ Samples and Questions for Parallel data mining

طرف میره به رفیقش میگه آقا لطف کنید به من وام بدید،رفیقش میگه نوکرت هم هستم تو جون بخواه فقط بگو واسه چی‌ می‌خوای؟

میگه می‌خوام زن بگیرم،جواب میشنوه بابا مگه عقلت کمه و یه سری حرفا از مشکلات زن گرفتن.

حالا حکایت ما شده.

جناب مدیر بخش آقا من می‌خوام بدونم با یه Table تو #F چه طوری باید کار کنم، این قصه‌ها چی‌ واسه من میگید؟

شما اگه یه فایل اکسل داشته باشی‌ که بخوای اطلاعات رو بده به Sql و بد یه سری محاسبات بشه و در حالت آفلاین هم بتونه کاربر ازش یه چیزایی‌ بگیره مجبوری قسمت آفلاین رو تو خود اکسل با VBA بنویسی‌، یه بخش رو مثلا با C#‎‎‎ و ممکن بخاطر مسائلی مثل نداشتن کپی‌ رایت .net ۳ و استفاده از Query,Linq هات به زبان Sql باشه،پیچیده تره ش هم نمیکنم که بگم اگر بخوای رو وب نشون بدی ممکن کارفرما بگه می‌خوام تمام فلش باشه و مجبور بشی‌ اکشن اسکریپت و XML کار کنی‌ یا ...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توهم اشتباه در مورد مسائل فنی‌ بهتر از توهم خود بزرگ بینیه دوست عزیز.

بنده در پست قبل مودبانه از شما سوال کردم، شما خط اول پستتنو بخونید ببینید لحن صحبت شما نشان از چی‌ داره و کی‌ طلبکاره.

مطمئناً در فروم خارجی‌ کسی‌ در جواب سوال من نمیگه حالا واسه چی‌ می‌خوای؟! یا برو بابا توهم زدی هایپ خونت رفته بالا و ...

ضمنا چیزی که تا حالا گرفتم جواب نبوده از این به بد هم منتظر جوابش نیستم چون جوابش حداکثر چند خط کد هست که اینجا جز ادعا چیزی پیدا نمی‌شه.

موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله بابک56 : چهارشنبه 23 تیر 1389 در 00:52 صبح دلیل: ........

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •