نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

با سلام

به نظر شما نمیشه از چند کامپوننت در سخت یک ID Caller استفاده بشه و هر بار یگ کامپوننت جدا اون خط تماس گیرنده رو چکاپ کنه و اگر نتونست ساپورت کنه کامپوننت دیگه بتونه این کارو بکنه

البته من اطلاعاتی در این بار نداره ولی گفتم اینو بگم شاید حالا شد...

کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»

نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

به نظر شما نمیشه از چند کامپوننت در سخت یک ID Caller استفاده بشه و هر بار یگ کامپوننت جدا اون خط تماس گیرنده رو چکاپ کنه و اگر نتونست ساپورت کنه کامپوننت دیگه بتونه این کارو بکنه

البته من اطلاعاتی در این بار نداره ولی گفتم اینو بگم شاید حالا شد...
    نه من دنبال یک کار تمیز هستم ... گمون نمیکنم شدنی باشه این روش...با این سیستم مخابراتی و برنامه نویسی در سی شارپ هزار عامل برای موفق نشدن وجود داره ... برای همین من پرسیدم که اصلا کسی موفق شده به نتیجه نسبتا مطلوب برسه ... اگر اره که منم ادامه بدم اگر نه یک راه حلی پیدا کنم اینحا بنویسم نفرای بعد از من که همچین نیازی داشتن وقتشون رو تلف نکنن و از یک جایگزین استفاده کنند

یکی از دوستان یک راه حلی پیشنهاد داد که ظاهرا عملی هست میگه یک dll با c با TAPI 2.1 ینویسم و از اون تو برنامم استفاده کنم بنظرم خیلی اوکی میرسه چون خودش با c جواب گرفته ولی بازم تا تست نشه مشخص نمیکنه ...

این موضوع رو در فروم DeveloperCenter هم مطرح کردم به آدرس زیر ....

http://www.developercenter.ir/forum/...ad.php?t=24302

یکی از دوستان در جواب گفتند :

مسئله اصلي پيدا كردن Voice Modem هست كه Caller ID رو ساپورت كنه و توي ايران هم چواب بده.(در واقع مسئله اصلي همينه ) اين زير ساخت بايد آماده باشه ،بعد ميتوني با هر زبان برنامه نويسي نتيجه دلخواه رو بگيري ...

ولی:

ما از نوع مودم کاربر خبر نداریم در صورتی که مودم کاربر ایدی کالر رو ساپورت نکنه مودم اکسترنالی با قیمت پایین هست که بشه با اون ایدی کالر رو فعال کرد و دردسری برای نصب و ... نداشته باشه؟؟؟

دوستان شرکت کنید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •