نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
سلام
من اول از دوستان معذرت می خوام به خاطر اینکه عجله کردم و در پست 4 دو نکته را نگفتم:

در نهایت کل کارهایی که باید کرد این هست:

1. یک عکس هم نام پروژه با فرمت bmp و با سایز 16*16 طراحی کرده و به پروژه اضافه می کنیم
2. در Properties این عکس Build Action را به Embedded Resource تغییر می دیم (تا به پروژه تزریق بشه)
3. کد کلاس به شکل زیر می نویسم
[ToolboxBitmap(typeof(MyControl), "MyControl.bmp")]
public partial class MyControl : UserControl
{
#region 'Constructor'
public MyControl()
{
//add your code
}
#endregion
}
اما در جواب علی آقا من دلیل اینکه چرا باید هم نام باشه و مستنداش رو نمی دونم تجربی بهش رسیدم من که با نام دیگه امتحان کردم جواب نداد البته تو پروژه اصلی نشون می ده اما وقتی به پروژه دیگه ای منتقل بشه مشکل داره این روش رو هم از روی یک کامپونت تو codeproject.com پیدا کردم

من برای C#‎‎‎‎ زیاد به سایت ماکروسافت سر نزدم اما از بخش ASP.NET سایت ماکروسافت که زیاد خوندم همین مقدار فهمیدم که خیلی جاها خودش هم توضیح قابل قبولی برای بعضی از کدها و دستوراتش نداره و خیلی از کدها یا خطاهاش رو هواست و جوابی نداره
سلام
ببینید دوست عزیز من اینو اصلا قبول ندارم که " خیلی جاها خودش هم توضیح قابل قبولی برای بعضی از کدها و دستوراتش نداره و خیلی از کدها یا خطاهاش رو هواست و جوابی نداره "میشه یه نمونه از اون کدها رو معرفی کنی تا ما هم بدونیم!

و شما اگه اون پست قبلی + رو چک کنید متوجه می شیدکه بنده همون کار رو انجام دادم با یه فایل به نام AliAghdam.bmp و اون تصویری که گذاشتم (ضمیمه 3)تو یه پروژه و البته تو یه سیستم دیگست !

راستی این روش شما رو دارم پیگیری می کنم تا به نحوه عملکردش پی ببرم انشاالله.

ویه نکته که اصلا نیازی نیست که تصویر هم نام با پروژه باشه بلکه باید هم نام با کنترل سفارشی باشه که دارید این اتریبیوت رو بهش نسبت می دید(من که هنوز درگیر این پیچیدگیم)

ولی هنوز از (آقا/خانوم) ؟ BILLY_Mgs خبری نیست تا دوباره بیان و با اون کدهاشون همه رو شگفت زده بکنند و توضیح کداشونم هم بدن.