تهیه سخت افزار جدا در حالت خاصی توجیه داره . اونم اینکه شما بخواهید چند خط تلفن رو هندل کنین
مثلا یه شرکت 4 تا خط تلفن داره . شما نمی تونین برای هر کدوم یه مودم نصب کنین . در این حالت به سراغ کالر آیدی ها می روید . و یا سیستم های دیالوجیک / که در این مرحله هم باید مشخص کنید که چه نیازهایی دارید در نرم افزار . صرفا نمایش cid ? یا ضبط مکالمات و هندل کردن خط و ... هم موردنظره ؟
(نکته قابل توجه اینه که اگه دستگاه کالر آیدی به صورت سخت افزاری برای 4 خط بگیرین ممکنه بنا به شرکت ارائه دهنده به شما اکتیوکس کار با اون + سمپل بده که دیگه درگیر کامپوننتهای کرکی و ... نمیشین)
اگه بنا به مودم خریدن هم بود باید به یک چیز مهم توجه کرد . اینکه قصد استفاده در منطقه ی خاصی دارید ؟ یا قراره هر نقطه ای جواب بده ؟ چون مودم ها ممکنه یکی از دو استاندارد fsk / dtmf رو ساپورت کنن* .که دلیل اینکه دوستان میگن بعضی مودمها کالر آیدی رو بعضی جاها نشون نمیده همینه .
در مورد مودم هایی که هر دو استاندارد رو جواب بدن من قبلا از یه مدل مودم اینترنال ارنج استفاده می کردم که الان دیگه تو بازار گیر نمیاد . اما یه مدل نسبتا فراون اکسترنال الان هست که کاملا جوابگو ه . اگه لازم بود بگین دنبال اسمش بگردم .
در مورد این دو استاندارد cid هم جای دیگه توضیح داده بودم بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
//
*- علاوه بر دو سیستم fsk و dtmf رایج یه استاندارد دیگه هم در کرج ظاهرا داره استفاده میشه . که اطلاع زیادی ازش ندارم . یعنی کلهم اگه ساکن کرج هستین ممکنه یه کم قضیه براتون فرق کنه .