نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    با توجه به توضیحاتی که دادم من نمیتونم با شک نرم افزار رو به کاربر بدم میخوام این کار رو با سخت افزار کالر ایدی انجام بدم .یک مطلب دیگه اینکه دوستان در تاپیک های دیگه گفتن در گذشته مودم های سه چیپ این خصوصیت ای دی کالر رو داشتن که الان اکثرا چینی و قلابی هست. در مرحله اول دنبال سخت افزارم بعد برنامش و به گفته خودتون نمونه زیاده با کامپوننت های مختلف ... مشکل فعلا سخت افزار هست ...
    اگر در تهران جایی رو میشناسید که این سخت افزار رو بهش سفارش بدم تهیه میکنه بگید ممنون میشم؟

تهیه سخت افزار جدا در حالت خاصی توجیه داره . اونم اینکه شما بخواهید چند خط تلفن رو هندل کنین
    مثلا یه شرکت 4 تا خط تلفن داره . شما نمی تونین برای هر کدوم یه مودم نصب کنین . در این حالت به سراغ کالر آیدی ها می روید . و یا سیستم های دیالوجیک / که در این مرحله هم باید مشخص کنید که چه نیازهایی دارید در نرم افزار . صرفا نمایش cid ? یا ضبط مکالمات و هندل کردن خط و ... هم موردنظره ؟
    (نکته قابل توجه اینه که اگه دستگاه کالر آیدی به صورت سخت افزاری برای 4 خط بگیرین ممکنه بنا به شرکت ارائه دهنده به شما اکتیوکس کار با اون + سمپل بده که دیگه درگیر کامپوننتهای کرکی و ... نمیشین)

اگه بنا به مودم خریدن هم بود باید به یک چیز مهم توجه کرد . اینکه قصد استفاده در منطقه ی خاصی دارید ؟ یا قراره هر نقطه ای جواب بده ؟ چون مودم ها ممکنه یکی از دو استاندارد fsk / dtmf رو ساپورت کنن* .که دلیل اینکه دوستان میگن بعضی مودمها کالر آیدی رو بعضی جاها نشون نمیده همینه .
    در مورد مودم هایی که هر دو استاندارد رو جواب بدن من قبلا از یه مدل مودم اینترنال ارنج استفاده می کردم که الان دیگه تو بازار گیر نمیاد . اما یه مدل نسبتا فراون اکسترنال الان هست که کاملا جوابگو ه . اگه لازم بود بگین دنبال اسمش بگردم .
    در مورد این دو استاندارد cid هم جای دیگه توضیح داده بودم بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

//
    *- علاوه بر دو سیستم fsk و dtmf رایج یه استاندارد دیگه هم در کرج ظاهرا داره استفاده میشه . که اطلاع زیادی ازش ندارم . یعنی کلهم اگه ساکن کرج هستین ممکنه یه کم قضیه براتون فرق کنه .

نقل قول نوشته شده توسط pirmard مشاهده تاپیک
    تهیه سخت افزار جدا در حالت خاصی توجیه داره . اونم اینکه شما بخواهید چند خط تلفن رو هندل کنین
    .
    .
    .

*- علاوه بر دو سیستم fsk و dtmf رایج یه استاندارد دیگه هم در کرج ظاهرا داره استفاده میشه . که اطلاع زیادی ازش ندارم . یعنی کلهم اگه ساکن کرج هستین ممکنه یه کم قضیه براتون فرق کنه .
    از پاسخ و شرکتتون در بحث ممنونم

چون چند خط رو میخوام ساپورت کنم یک سخت افزار نیاز هست و فقط هم خصوصیت ایدی کالر رو میخوام یعنی فقط شماره تماس نیازی به ضبط مکالمات و ... ندارم ...

کرج نیستم ولی ممکنه مشتریان کرج باشن برای همین نکته خوبی رو گفتید که بعد از نوشتن نرم افزار در اون منطقه هم جداگانه تست کنم ...

شرکتهایی که سخت افزار اماده میدن چون امکانات زیاید داره قیمت بالا میگن که برای کاربران من به صرفه نیست ... برای همین باید خودم دست به کار بشم

از توجهتون ممنونم

شرکتهایی که سخت افزار اماده میدن چون امکانات زیاید داره قیمت بالا میگن که برای کاربران من به صرفه نیست ... برای همین باید خودم دست به کار بشم

از توجهتون ممنونم
    خوب در این صورت می تونین با هزینه نسبتا کم (مثلا کالرآیدی 4 پورت احتمالا دور و بر 70 تومن) تهیه کنین .که خیلی راحت از طریق usb به سیستم وصل میشه و هر دو استاندارد رو ساپورت می کنه.

اگه قصد ساخت سخت افزار رو هم دارین بگین تا راهنمایی ساده ای بکنم . هر چند برای این کار باس تجربه و اشنایی اولیه با الکترونیک رو داشته باشین.

نقل قول نوشته شده توسط pirmard مشاهده تاپیک
    خوب در این صورت می تونین با هزینه نسبتا کم (مثلا کالرآیدی 4 پورت احتمالا دور و بر 70 تومن) تهیه کنین .که خیلی راحت از طریق usb به سیستم وصل میشه و هر دو استاندارد رو ساپورت می کنه.

اگه قصد ساخت سخت افزار رو هم دارین بگین تا راهنمایی ساده ای بکنم . هر چند برای این کار باس تجربه و اشنایی اولیه با الکترونیک رو داشته باشین.
    70 تومن خیلی زیاده من میخوام پر پرش با 20 تومن جمعش کنم ... خودم هم اطلاعات کافی واسه ساختش ندارم ... ظاهرا تو جمهوری میتونم سفارش بدم بسازن برام هنوز فرصت نکردم برم از جستجو هایی که کردم دو تا ای سی برای ایدی کالر بهم معرفی شده که در پست های قبلی دربارشون توضیح دادم قیمتشون 5 تومن و 2 تومنه... فک کنم بشه با قیمتی پایین کل کالر ایدی رو درستش کرد نظر شما چیه؟
    من سر پا گوشم راهنمایی شما رو بشنوم؟

70 تومن خیلی زیاده من میخوام پر پرش با 20 تومن جمعش کنم ... خودم هم اطلاعات کافی واسه ساختش ندارم ... ظاهرا تو جمهوری میتونم سفارش بدم بسازن برام هنوز فرصت نکردم برم از جستجو هایی که کردم دو تا ای سی برای ایدی کالر بهم معرفی شده که در پست های قبلی دربارشون توضیح دادم قیمتشون 5 تومن و 2 تومنه... فک کنم بشه با قیمتی پایین کل کالر ایدی رو درستش کرد نظر شما چیه؟
    من سر پا گوشم راهنمایی شما رو بشنوم؟
    با 20 تومن که یه 4 کانال نمیشه جمع کرد ! حداقل 4 تا آی سی نیاز دارین (مثل SM8223AP) بهعلاوه 5 تا میکرو که همینا میشه بالای 30 تومن ! الباقی قطعات و دردسر مونتاژ و ... به کنار !

من با این آی سی کار نکردم (SM8223AP) به جاش از MT88E43 به همراه MT8888 استفاده کردم .که برای هر خط یه جفت از اینا لازمه .
    سمپل های هر کدوم رو توی سایتهایی مثل www.khazama.com می تونین پیدا کنین .

سلام
    آقا من به اینجا رسیدم که اگه یه گوشی تلفن که کالر آیدی را نشون بده به خطتون وصل کنید و با یک شماره دیگه به اون زنگ بزنید و گوشیتون قبل از زنگ اول، شماره انداخت یعنی خطتون DTMF ست و اگر بین زنگ اول و دوم نشون داد یعنی خطتونFSK ست که مودمی که میخواید برای نشون دادن callereID استفاده کنید باید مثل خطتتون باشه که این مورد رو روی جعبش نوشته و دیگه اینکه حتما" باید VOICE MODEM باشه
    اگه برای خط FSK فکس مودمی که callerID داشته باشه و هم بشه با speaker ,mic با طرف مقابل صحبت کرد به ما هم بگید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •