سلام عرض می کنم خدمت افشین حسینی عزیز و دیگر دوستان این فوروم .
افشین جان لایببری شما را تقریبا تست کردم ، واقعا لذت بردم از چاپ متنش ! خصوصا وقتی یه متن فارسی را بغل یه متن انگلیسی گذاشتم و نتیجه اش را دیدم !
واقعا ممنونم ازت و اینکه واقعا این کارت شایسته تقدیره که بدون هیچ چشمداشتی ( فقط ایستک ) این لایببری را خصوصا به صورت اوپن سورس ارائه کردید .

من جسارت کردم و یکم سورس شما را دستکاری کردم و یه function به کلاس font اضافه کردم که دیگه دوستان راحت متنشون را به صورت String و به صورت معمولی به برنامه بدن تا واسشون چاپ کنه و لایببری را compile کردم تا دوستان فقط با اضافه کردن فایل jar به راحتی بتونند از این لایببری ارزشمند استفاده کنند ، سورس لایببری ( بعد از تغییرات ) و یک سورس به همراه یک مثال که با لایببری کامپایل شده به صورت jar نوشته شده را برای دوستان آپلود می کنم ( هر کاری کردم توی سایت آپلود نشد ) تا بتونند استفاده کنند ( فایل jar لایببری توی مثال هستش )

فقط میشه گفت دو مشکلی که من مشاهده کردم یکی توی نمایش حرف " ی " بود ، البته زمانی که این حرف را به صورت Shift + X وارد می کنی ، مشکلی نیست ، اما در غیر اون صورت جای این حرف " ؟ " نشان داده میشه . که اگه شما برایش راه حلی دارید ؛ بگید که این مشکل را نیز رفع کنیم ، البته خودمم تلاش می کنم .

و دیگری هم توی ساخت فونتش بود ، اگه لطف کنید و کمی در مورد ساخت فونتش هم توضیح بدی ، لطف خود را به ما کاملا تکمیل کردید .

در پایان جا داره از این کار شما دوباره تقدیر کنم و همین جا یه آرزویی کنم و اونم اینکه انشالله این فرهنگ بین همه ما ایرانیا جا بیافته و صد البته استفاده کنندگان ، که حق کپی رایت سازنده را حفظ کنند .

موفق باشید