نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: TextBox با قابلیت های عددی

کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    محل زندگی
    تهران

Thumbs up TextBox با قابلیت های عددی

با سلام خدمت دوستان

حتما خیلی براتون اتفاق افتاده که بخواید یک TextBox رو بصورت سفارشی دربیارید
    و خصوصیاتی از قبیل جدا کردن سه رقم ، سه رقم رو به اون اضافه کنید و ... رو به اون اضافه کنید
    در مثالی که ضمیمه شده این خصوصیت به همراه چند ویژگی دیگه به TextBox اضافه شده

ویژگی ها :
    Mode : با انتخاب هر یک از گزینه های IntNumber, DecNumber, Text میتونید حالت TextBox رو انتخاب کنید
    Text : حالت معمولی یک TextBox
    IntNumber : کاربر فقط میتونه عدد وارد کنه و در نتیجه میتونه اعداد صحیح رو تایپ کنه
    DecNumber : کاربر علاوه بر عدد میتونه علامت '.' رو هم وارد کنه و در نتیجه میتونه اعداد اعشاری رو تایپ کنه
    DigitGroup : این خصوصیت که مقدار اون از نوع bool هست به کاربر این امکان رو میده تا بتونه اعداد رو بصورت سه رقم ، سه رقم (3 رقم 3 رقم) از هم جدا کنه

SimpleText : متن TextBox رو بدون علامت ',' در خودش ذخیره میکنه و برای تبدیل مقدار TextBox به نوع دیگر بهتره از این مقدار استفاده کنید

اگر مشکلاتش رو مطرح کنید تا برطرف کنم ، ممنون میشم ...
    با تشکر

* آپدیت شد => پست 7 *
    * آپدیت شد => پست 23 *

عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله jaza_sa : سه شنبه 23 مهر 1387 در 21:02 عصر دلیل: آپدیت 1 - آپدیت 2

نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

jaza_sa خیلی ممنون ازت به خاطر این برنامه ی کاربردیت ولی یه سوال: فرق Decimal Mode با Without Digit چیه؟

ضمنا این عکسی رو هم که فرستادم یه نگاه بنداز، اگر از یجای دیگه کپی پیست بکنیم، اینجوری میشه. هر چند که این اصلا ربطی به اصول نداره و هیچ کسی هم از این کارا نمی کنه ولی اگر راهی برای حلش داشته باشی (البته به غیر از بستن کپی پیست) خیلی ممنون میشم که بگی.

با تشکر

محل زندگی
    تهران

Lightbulb نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    jaza_sa خیلی ممنون ازت به خاطر این برنامه ی کاربردیت ولی یه سوال: فرق Decimal Mode با Without Digit چیه؟

ضمنا این عکسی رو هم که فرستادم یه نگاه بنداز، اگر از یجای دیگه کپی پیست بکنیم، اینجوری میشه. هر چند که این اصلا ربطی به اصول نداره و هیچ کسی هم از این کارا نمی کنه ولی اگر راهی برای حلش داشته باشی (البته به غیر از بستن کپی پیست) خیلی ممنون میشم که بگی.

با تشکر
    دوست عزیز خیلی ممنونم
    بله ، این مشکلی که مطرح کردید یکی از باگهایی بود که هر چی روش فکر کردم راهی به ذهنم نرسید
    کنترل های دیگه ای هم که دوستان درست کرده بودند رو هم چک کردم ، همه ی اونها این مشکل رو داشت

اگر کسی از دوستان راه حلی داره ممنون میشم اگر مطرح کنند

باتشکر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فارس - شیراز یا کازرون

دوست عزیز ممنون از این نمونه جالب ولی آیا میشه از این امکانات در برنامه خودمون استفاده کنیم . آخه من یکی از معضلاتم همین وارد کردن عدد در textbox بود . من که در نمونه شما کدی که این کار رو انجام میده ندیدم . میشه بیشتر توضیح بدید . . . .

دوست عزیز کلاس NumericTextBox رو نگاه بندازید.

محل زندگی
    تهران

Wink نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

نقل قول نوشته شده توسط migrant مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از این نمونه جالب ولی آیا میشه از این امکانات در برنامه خودمون استفاده کنیم . آخه من یکی از معضلاتم همین وارد کردن عدد در textbox بود . من که در نمونه شما کدی که این کار رو انجام میده ندیدم . میشه بیشتر توضیح بدید . . . .
    بله
    این نمونه شامل یک کلاس با نام NumericTextBox.cs هست که تمام اینکارها رو انجام میده
    برای استفاده از اون فقط کافیه این کلاس رو کپی/پیست کنید و نام namespace ش رو تغیر بدید
    بعد از ساخت این کلاس در پروژه خودتون ، در Toolbox یک کنترل با نام NumericTextBox در بالاترین گروه بندی اضافه میشه
    حالا فقط کافیه مثل بقیه کنترل ها از اون استفاده کنید

اگر نتونستید اینکارو انجام بدید ، بگید تا بصورت یک فایل DLL درش بیارم

باتشکر

محل زندگی
    تهران

TextBox با قابلیت های عددی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان
    کامپوننت رو به صورت DLL در اوردم تا اگر دوستان خواستند ازش استفاده کنند راحت باشند

ولی مشکل کپی/پیست هنوز حل نشده
    از دوستان تقاضا دارم تا برای این مشکل راه حلی ارائه بدند

باتشکر

خوب فکر می کنم درست شد.

با این کد، احتمالا دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه:

private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
    {
    if (!char.IsNumber(textBox1.Text[i]))
    {
    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(i, 1);
    }
    }
    }
    البته من اینو وسه ی فقط اعداد نوشتم.
    آخرین ویرایش به وسیله h.jaza : سه شنبه 09 مهر 1387 در 16:39 عصر

دوست عزیز با اجازه شما من خاصیت Currency و CurrencySymbol رو به کنترل اضافه کردم
    که مثلا ریال رو به انتهای مقدار اضافه کنه
    البته DLL است
    کدش بهینه نیست و البته چندتایی باگ داره که وقت نشد درستش کنم مثلا در پاک کردن
    سرفرصت و با کمک دوستان درستش می کنیم(فعلا باید برم سفر)
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

برنولی

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با اجازه شما من خاصیت Currency و CurrencySymbol رو به کنترل اضافه کردم
    که مثلا ریال رو به انتهای مقدار اضافه کنه
    البته DLL است
    کدش بهینه نیست و البته چندتایی باگ داره که وقت نشد درستش کنم مثلا در پاک کردن
    سرفرصت و با کمک دوستان درستش می کنیم(فعلا باید برم سفر)
    خواهش میکنم
    شما خودت صاحب اختیارید
    فقط ایکاش یه Demo میزاشتید که مجبورد نباشیم برای تست اون کلی چربی بسوزونیم ...

ممنونم

Cool دمو TextBox با قابلیت های عددی

این هم یک دمو برای قابلیت های اضافه شده البته این به صورت کلاس است (DLL نیست)

آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،

برنولی

محل زندگی
    تهران

Wink نقل قول: دمو TextBox با قابلیت های عددی

این هم یک دمو برای قابلیت های اضافه شده البته این به صورت کلاس است (DLL نیست)
    رضوی جان
    این که در حد دکترا باگ داره !!!
    وقتی یک کاراکتر رو پاک میکنیم ، همه چیز میریزه به هم

کاربر تازه وارد آواتار edisoon
    محل زندگی
    Iran

نقل قول نوشته شده توسط jaza_sa مشاهده تاپیک
    بله
    این نمونه شامل یک کلاس با نام NumericTextBox.cs هست که تمام اینکارها رو انجام میده
    برای استفاده از اون فقط کافیه این کلاس رو کپی/پیست کنید و نام namespace ش رو تغیر بدید
    بعد از ساخت این کلاس در پروژه خودتون ، در Toolbox یک کنترل با نام NumericTextBox در بالاترین گروه بندی اضافه میشه
    حالا فقط کافیه مثل بقیه کنترل ها از اون استفاده کنید

اگر نتونستید اینکارو انجام بدید ، بگید تا بصورت یک فایل DLL درش بیارم

باتشکر
    دوست عزیز با تشکر
    ببخشید که سئوال من اینقدر مبتدی و پیش پا افتاده است، من قصد داشتم از Dll شما در پروژه ای به زبان VB.NET استفاده کنم و این کار رو کردم و هیچ مشکلی نداشتم. ولی بنا به دلایلی قصد داشتم یه مقدار تغییراتی در آن بنا به نیاز خودم بدهم. به همین خاطر تصمیم گرفتم سورس شما رو به VB.Net تبدیل کنم و بصورت کلاس در پروژه ام استفاده کنم و همین کار رو هم کردم ولی چون بسیار مبتدی هستم نتوانستم آنرا در پروژه ام استفاده کنم.
    من در پروژه ام یک کلاس جدید ایجاد کردم و سورس تبدیل شده به VB رو در اون کلاس قرار دادم ولی در ToolBox این کنترل در بالاترین گروه بندی Toolbox اضافه نمیشه و نمیتونم از اون در پروژه ام استفاده کنم.
    من سورس تبدیل شده رو اینجا میگذارم اگر امکان داره نمونه ای با این سورس در یک پروژه VB.Net بسازید و ببینید مشکل در کجاست. (مطمئنا یه جای کار به خاطر ناشی بودن ایراد داره)
    پروژه رو همراه با سورس کلاس تبدیل شده به VB رو ضمیمه کردم. یه نگاهی بندازید ممنون میشم. کارم گیره

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط edisoon مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با تشکر
    ببخشید که سئوال من اینقدر مبتدی و پیش پا افتاده است، من قصد داشتم از Dll شما در پروژه ای به زبان VB.NET استفاده کنم و این کار رو کردم و هیچ مشکلی نداشتم. ولی بنا به دلایلی قصد داشتم یه مقدار تغییراتی در آن بنا به نیاز خودم بدهم. به همین خاطر تصمیم گرفتم سورس شما رو به VB.Net تبدیل کنم و بصورت کلاس در پروژه ام استفاده کنم و همین کار رو هم کردم ولی چون بسیار مبتدی هستم نتوانستم آنرا در پروژه ام استفاده کنم.
    من در پروژه ام یک کلاس جدید ایجاد کردم و سورس تبدیل شده به VB رو در اون کلاس قرار دادم ولی در ToolBox این کنترل در بالاترین گروه بندی Toolbox اضافه نمیشه و نمیتونم از اون در پروژه ام استفاده کنم.
    من سورس تبدیل شده رو اینجا میگذارم اگر امکان داره نمونه ای با این سورس در یک پروژه VB.Net بسازید و ببینید مشکل در کجاست. (مطمئنا یه جای کار به خاطر ناشی بودن ایراد داره)
    پروژه رو همراه با سورس کلاس تبدیل شده به VB رو ضمیمه کردم. یه نگاهی بندازید ممنون میشم. کارم گیره
    باید Namespace مربوط به اون رو اصلاح کنید
    یعنی در خط پنچم بجای اینکه Namespace MyTextBox باشه ، اونرو به Namespace MyProject تغیر بدید، مشاهده میکنید که این کنترل اضافه میشه
    بعلاوه شما میتونید این کلاس رو در فرم هاتون Import کنید ، بدون اینکه Namespace رو بخواید تغیر بدید

ممنون

محل زندگی
    Iran

حرف شما متین، من این کار رو هم قبلا تست کرده بودم ولی طبق فرمایش شما باز هم این کار رو انجام دادم، ولی متاسفانه کنترل مورد نظر در ToolBox اضافه نمیشه، اگر هم این کنترل در ToolBox اضافه نشه نمیتونم اون رو Drag کنم و روی Form قرارش بدم و ازش استفاده کنم. اگه شما توی پروژه ای که ضمیمه کرده بودم این کار رو کردید و مشکلی ندارید همون پروژه ای که تغییر دادید رو برای من ارسال کنید ممنون میشم

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط edisoon مشاهده تاپیک
    حرف شما متین، من این کار رو هم قبلا تست کرده بودم ولی طبق فرمایش شما باز هم این کار رو انجام دادم، ولی متاسفانه کنترل مورد نظر در ToolBox اضافه نمیشه، اگر هم این کنترل در ToolBox اضافه نشه نمیتونم اون رو Drag کنم و روی Form قرارش بدم و ازش استفاده کنم. اگه شما توی پروژه ای که ضمیمه کرده بودم این کار رو کردید و مشکلی ندارید همون پروژه ای که تغییر دادید رو برای من ارسال کنید ممنون میشم
    من با VS 2008 کار کردم ، احتمالا برای شما نسخه 2005 باشه !!!
    فقط کافیه کلاس NumericTextBox رو با Notepd یا هر نرم افزار دیگه ای باز کنید و محتویات اونرو داخل کلاس مربوطه درپروژتون اضافه کنید.
    من فایل خود کلاس رو هم گذاشتم ، تا درصورت نیاز این کلاس رو به پروژتون اضافه کنید

موفق باشید

محل زندگی
    Iran

آقا دمت گرم، ولی چرا NameSpace رو برداشتید؟ مشکل من فقط دلیلش وجود NameSpace بود؟ چون توی پروژه خودم هم NameSpace رو که برداشتم به ToolBox اضافه شد و درست شد.
    به هر حال با زحمات و کمک شما، کلاس به VB هم تبدیل شد و دوستان VB کار هم میتونن حالشو ببرن.
    ولی حالا که اینهمه زحمت میکشید یه توضیح کوچکی بدید که اگر بخوام کاربر رو محدود به وارد کردن مثلا فقط دو رقم اعشار کنم چطوری میتونم اینکار رو در این کلاس انجام بدم و این کار در Propertyهای قابل تنظیم باشه.

یکی دو تا اشکال هم داره که اگر رفع بشه محشر میشه.
    1 - مثلا وقتی Maxlength رو 12 تعریف می کنید تعداد ورودی بیشتر از 10 کاراکتر نمیره و این یه اشکال عمده است. (یعنی تعداد کاراکتر قابل ورود غلط از کار درمیاد)
    2 - اگر مقدار Textbox برابر با "0" باشد اونرو بصورت ".0" تبدیل میکنه
    3 - اگه بشه کاراکتر اعشار بصورت انتخابی "," یا "/" باشه بازم خوبه
    آخرین ویرایش به وسیله edisoon : سه شنبه 16 مهر 1387 در 13:04 عصر

در این نسخه جدید سعی کردم باگی که در حد دکترا بود رو رفع کنم (مشکلش با BackSpace) لطفا تستش کنین و مشکلات جدیدش رو بگید
    انشالا سر فرصت اشکالاتی که جناب Edison فرمودند رو هم لحاظ می کنم
    سایر دوستان هم اگر فرصت دارند بسم ا...
    آن لحظه،

برنولی

محل زندگی
    تهران

در این نسخه جدید سعی کردم باگی که در حد دکترا بود رو رفع کنم (مشکلش با BackSpace) لطفا تستش کنین و مشکلات جدیدش رو بگید
    انشالا سر فرصت اشکالاتی که جناب Edison فرمودند رو هم لحاظ می کنم
    سایر دوستان هم اگر فرصت دارند بسم ا...
    1 - مشکل Copy/Paste رو هنوز داره
    2 - امکان انتخاب متن و پاک کردن اون بصورت یکجا رو نداره
    3 - دکمه Del کار نمیکنه

ممنون از همکاریتون

محل زندگی
    Iran

مرسی،
    اگر لطف کنی مشکلاتی که من گزارش کردم رو زودتر حل کنی خیلی ممنون میشم. چون من از این کلاس در یک پروژه استفاده کردم و مشکلاتی که ذکر کردم یه مقداری داره اذیت میکنه.
    ممنون میشم اگه زودتر حلش کنی. این دوتا مشکلی که Jaza_sa فرمودن هم بهتره حل بشه.
    امیدوارم در ورژن بعدی که خیلی زود آماده بشه. تمام این مشکلات رفع شده باشه.

من تازه حدود دو ماهه كه برنامه نويسي سي شارپو شروع كردم و چند وقتيه كه دنبال اين كد ميگشتم البته تو دلفي اينو داشتم . در هرصورت بسيار متشكر كه اين كد و در اختيار همه گذاشتيد .مرسي.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

دوست عزیز من هم از این کنترل استفاده میکنم و واقعا کنترلی هست که به کار همه میاد. ولی ای کاش این اشکالات جزئیش توسط خود شما که زحمتش رو کشیدید رفع میشد
    1000 بار ممنونیم ازشما

محل زندگی
    تهران

Arrow نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

ویژگی های جدید :

AuditorSymbole : (علامت ممیز) با استفاده از این خصوصیت میتوان کاراکتر مورد نظر برای علامت ممیز را تعیین کرد

FixMaxLength : با False بودن این خصوصیت ، MaxLength برابر با تعداد کاراکترهای عددی و ممیز میشود و علامت جداکننده ( , ) جزء تعداد کاراکتر ها محسوب نمیشود (البته یه اشکال کوچیک تو اعداد اعشاری داره)

*) درج عدد 0 با استفاده از کلید Space

*) درج عدد 0 بعد از کاراکتر ممیز درصورتی که بعد از علامت ممیز هیچ عددی درج نشود

کاربر جدید آواتار Hco_Company
    محل زندگی
    تبریز

با سلام خدمت دوستان
    با تشكر از زحمات بي دريغ شما دوستان
    يه مشكل توي كنترول ديدم گفتم منعكس كنم اونم اينكه وقتي اعدادي رو وارد ميكنيم اگر با كليدهاي جهتدار بين اين اعداد حركت كنيم و عددي رو وارد كنيم كرسر به انتهاي اعداد ميره

کاربر تازه وارد

دوست عزیز تبریک میگم به خاطر کنترل خوبی که نوشتین و حس نوعدوستیتون برای به اشتراک گذاشتنش و کم کردن دردی از دردای برنامه نویسا ;) جسارتاً برای حل مشکل Paste این کد رو اضافه کنین و البته توجه داشته باشین فقط دارم ایده رو میدم بهتون و اضافه کردن این کد کلاً امکانات کنترل رو با مشکل روبرو میکنه :
    private const int WM_PASTE = 0x0302;
    [System.Diagnostics.DebuggerHidden()]
    protected override void WndProc(ref Message m)
    {
    if (m.Msg == WM_PASTE)
    isTextPasted = true;

base.WndProc(ref m);
    }
    و بعد در متد OnTextChanged که قبلا Overrideش کردین اضافه کنین :
    if (isTextPasted)
    {
    string text = String.Empty;

for (int i = 0; i < Text.Length; i++)
    if (Char.IsNumber(Text[i]))
    text += Text[i];

isTextPasted = false;

Text = text;
    }
    راستی چرا برای ممیز سه رقم سه رقم از این کد استفاده نکردین ؟
    مثلاً :
    int i = 1234567890;
    MessageBox.Show(i.ToString("#,##"));

سلام دوستان.من از این کلاس توی برنامم استفاده کردم.اما یه مشکلی داره.وقتی میخوام مبلغ رو به عدد تبدیل کنم و از اون تو محاسبات استفاده کنم ،نمیشه.یعنی ارور نوع داده میده.چه کار کنم؟سریعا به پاسخش نیاز دارم

کاربر دائمی آواتار vandermond
    محل زندگی
    رايانه

نقل قول نوشته شده توسط فاطی.جدا مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.من از این کلاس توی برنامم استفاده کردم.اما یه مشکلی داره.وقتی میخوام مبلغ رو به عدد تبدیل کنم و از اون تو محاسبات استفاده کنم ،نمیشه.یعنی ارور نوع داده میده.چه کار کنم؟سریعا به پاسخش نیاز دارم
    دوست عزيز
    راستش دانلود نكردم كنترل رو ولي اگه توي تكست باكس سه رقم سه رقم جداكننده داره (كه احتمالا داره) مشكل از همونه. مثلا به اين روش:
    double Num;
    string s = textBox.Text;
    s.Replace(",", "");
    Num = double.Parse(s);

اگه مشكل اين نبود بگيد كه دانلود كنم يا ........

دوستان حل نشد.یعنی از replace که استفاده میکنم کاما ها حذف نمیشن

کاربر دائمی آواتار vandermond
    محل زندگی
    رايانه

نقل قول نوشته شده توسط فاطی.جدا مشاهده تاپیک
    دوستان حل نشد.یعنی از replace که استفاده میکنم کاما ها حذف نمیشن
    دوست عزيز
    قرار نيست حذف بشن توي تكست باكس.
    توي رشته اي كه من اسمش رو s گذاشتم حذف ميشن و بررسي ميشه. و تكست باكس همونطوري ميمونه.
    مشكلي داره؟ خطا ميگيره؟يا ........... اگه اينطوري هست بگيد كه كد رو كاملتر بزارم.

کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    محل زندگی
    تهران

سلام
    این هم چند نوع TexBoxساده
    عددی که با ورود و خروج کرسر بر روی آن تغییر رنگ میده
    ورود کاراکتر غیرمجاز تغییر رنگ میده
    ...
    خودتان امتحان کنید.
    البته Combo کار نمی کنه

SimpleText : متن TextBox رو بدون علامت ',' در خودش ذخیره میکنه و برای تبدیل مقدار TextBox به نوع دیگر بهتره از این مقدار استفاده کنید
    با این که چندبار این تاپیک و مطالبش رو مرور کردم این نکته رو ندیده بودم.این ویژگی مشکل رو حل میکنه.

منتظر تایید آدرس ایمیل

مرسی از کدی که گذاشتی
    خیلی کارم راه افتاد

Question نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

سلام، من تازه دارم سی شارپ کار می کنم،
    ببخشید که پرسشم خیلی مبتدیه

اساتید محترم بقرمایید من چطور این امکان تکس باک با قابلیت عددی رو که دوستان زحمت کشیدن و نوشتن رو تو برنامم استفاده کنم؟!

یعنی کلاس نوشته شده یا dll رو جطور به برنامم اضافه کنم؟ آیا باید تو قسمت رفرنس یا اسمبلی برنامه تغییراتی ایجاد کنم؟

باسلام
    برای غیر فعال کردن کپی و paste در تکست باکس از کد زیر در رویداد Enter استفاده کنید:
    private void textbox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    Clipboard.Clear();
    }

ویا اگه می خواین همه رویدادها رو یکجا باهم داشته باشین :
    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar) || e.KeyChar == 22))
    {
    e.Handled = true;
    }

}
    آخرین ویرایش به وسیله mansuri-65 : دوشنبه 22 تیر 1394 در 14:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •