نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: TextBox با قابلیت های عددی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد آواتار edisoon
    محل زندگی
    Iran

نقل قول: TextBox با قابلیت های عددی

نقل قول نوشته شده توسط jaza_sa مشاهده تاپیک
    بله
    این نمونه شامل یک کلاس با نام NumericTextBox.cs هست که تمام اینکارها رو انجام میده
    برای استفاده از اون فقط کافیه این کلاس رو کپی/پیست کنید و نام namespace ش رو تغیر بدید
    بعد از ساخت این کلاس در پروژه خودتون ، در Toolbox یک کنترل با نام NumericTextBox در بالاترین گروه بندی اضافه میشه
    حالا فقط کافیه مثل بقیه کنترل ها از اون استفاده کنید

اگر نتونستید اینکارو انجام بدید ، بگید تا بصورت یک فایل DLL درش بیارم

باتشکر
    دوست عزیز با تشکر
    ببخشید که سئوال من اینقدر مبتدی و پیش پا افتاده است، من قصد داشتم از Dll شما در پروژه ای به زبان VB.NET استفاده کنم و این کار رو کردم و هیچ مشکلی نداشتم. ولی بنا به دلایلی قصد داشتم یه مقدار تغییراتی در آن بنا به نیاز خودم بدهم. به همین خاطر تصمیم گرفتم سورس شما رو به VB.Net تبدیل کنم و بصورت کلاس در پروژه ام استفاده کنم و همین کار رو هم کردم ولی چون بسیار مبتدی هستم نتوانستم آنرا در پروژه ام استفاده کنم.
    من در پروژه ام یک کلاس جدید ایجاد کردم و سورس تبدیل شده به VB رو در اون کلاس قرار دادم ولی در ToolBox این کنترل در بالاترین گروه بندی Toolbox اضافه نمیشه و نمیتونم از اون در پروژه ام استفاده کنم.
    من سورس تبدیل شده رو اینجا میگذارم اگر امکان داره نمونه ای با این سورس در یک پروژه VB.Net بسازید و ببینید مشکل در کجاست. (مطمئنا یه جای کار به خاطر ناشی بودن ایراد داره)
    پروژه رو همراه با سورس کلاس تبدیل شده به VB رو ضمیمه کردم. یه نگاهی بندازید ممنون میشم. کارم گیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •