سلام بر همگی
راستش تا امروز فکر می کردم اگه تنها یک دیوونه تو این دنیا در مورد نرم افزار و فایل و غیره وجود داشته باشه اونم منم . اما امروز پس از مطالعه این تاپیک دیدم نه بابا از ما دیوونه تر هم هست. البته قصد توهین به هیچ کس رو ندارم اما مطالب دوستمان را که می خوندم چندین بار به اسم نگاه کردم که من کی این حرفا رو اینجا نوشتم. باور کنین من الان 4 سال تمام است بدنبال این ادعا که (( می شه کل اطلاعات دنیا رو که در هارد وغیره هستند فقط در حجمی کمتر از یک بند انگشت قرار داد.)) از خونه و زندگی افتادم.
حساب کنین این یعنی فشرده سازی 100 در صد.

اگه یه فایلی رو با نرم افزار 7z فشرده کنین و دوباره بخواین اونو با هر نرم افزاری فشرده کنین ملاحظه خواهید کرد که دیگه جیزی از سایز فایل کم نمی شود و حتی در برخی از موارد سایز فایل فشرده شده ثانویه چند بایت هم از سایز فایل قبلی بیشتر می شه. به نظر می توان الگوریتمی طراحی کرد که بدون در نظر گرفتن نوع و پسوند فایل فایلها را چنان فشرده کرد که بدون تلف شدن حتی یک بیت از داده اصلی آنرا در چندین بایت ناقابل خلاصه نمود.

این را هم عرض کنم مطمئن باشید تا به امروز کسی به این موفقیت دست نیافته و در صورت رسیدن به این هدف انقلابی عظیم حتی عظیم تر از اختراع کامپیوتر به وقوع خواهد پیوست. دیگر بایت و بیت و غیره ارزش خود را از دست خواهند داد. چرا که در فکر ابداع روشی هستیم که بی نهایت ترابایت را در حافظه ای کمتر از یک مگابایت بگنجانیم.

موفق باشید و پیروز