سلام
نميدونم چندمين پستمه تو اين forum ولی خوب خيلی حال کردم ديدم بچه ها تو اين ضمينه هم کار ميکنن.
راستش منم يه چند ماهی ميشه که تو اين ضمينه کار ميکنم و خوب خيلی خوشحالم که دوستان ديگه هم اينجا هستن.

فقط يه چند تا چيزه کوچولو هم ميخواستم بگم :
باور کنین من الان 4 سال تمام است بدنبال این ادعا که (( می شه کل اطلاعات دنیا رو که در هارد وغیره هستند فقط در حجمی کمتر از یک بند انگشت قرار داد.)) از خونه و زندگی افتادم.
حساب کنین این یعنی فشرده سازی 100 در صد.
اول اينکه همينطور که همه اساتيد ميدونن طبق قضيه شانون فانو فشرده سازی يه حد پايينی داره که همون
رابطه محتوی اطلاعات هستش که ديگه هممون بلديم.
دوم اينکه يه hard بسازن که همه اطلاعات دنيا توش باشه يه بحث ديگس ولی خوب چيزی به اسم فشرده سازی 100 درصد نداريم.
به نظر می توان الگوریتمی طراحی کرد که بدون در نظر گرفتن نوع و پسوند فایل فایلها را چنان فشرده کرد که بدون تلف شدن حتی یک بیت از داده اصلی آنرا در چندین بایت ناقابل خلاصه نمود
خوب يه چيزی که خيلی مهمه اينه که هيچ نوع فشرده ساز عمومی وجود نداره و اينکه داده های تصادفی هم قابل فشرده سازی نيس.پس هيچ وقت نبايد دنبال همچين الگوريتمی بود.
راستی من يه وب سايت هم دارم ميزنم که بيشتره مطالبش در مورد همين فشرده سازی هستش خوشحال ميشمگه کسی علاقمند باشه و اگه مطلبی يا هر کری تو اين ضمينه کرده بفرسته .
اينم ادرسش http://www.maroofi.persiangig.com