نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Design Patterns

Design Patterns

همونطور که می دونيد 25 تا design Pattern وجود داره . دوستانی که کار کردن ، مزايا و معايب هر کدوم رو می تونن بگن ؟ و يا منبع يا مقاله ای که برای آموزش Design Patterns مفيد باشه .

نقل قول: Design Patterns

26 تا الگوی طراحی داریم:
    http://sourcemaking.com

من يه مقدار در مورد Design pattern ها مطالعه کردم . ولی فکر می کنم فقط يکی دو موردش به دردم می خوره . آيا لازمه يه برنامه نويس ، به همه اين الگوها مسلط باشه ؟

خیر نیاز نیست.

www.dofactory.com بهترین سایتی است که به معرفی design pattern ها پرداخته . پیشنهاد میکنم برای مطالعه در این زمینه به این سایت مراجعه کنید .

کاربر تازه وارد آواتار J.Masomi
    محل زندگی
    dataargham.com

Thumbs up نقل قول: Design Patterns

درسته که این مطلب خیلی وقت پیش فرستاده شده بود ولی با سرچ در سایت به این صفحه می رسیم که مطلب بدرد بخوری نبود :
    کتاب O'Reilly - Head First Design Patterns - great quality منبع فوق العاده ای است. اگر با زبان اصلی مشکل دارید این کتاب را بهتون توصیه می کنم، چون بیان فوق العاده و مثال های فراوانی دارد.
    موقع خوندن آن احساس می کنید دارید داستان مصور می خونید
    در گوگل بوک

اگر درخواست باشد آنرا برایتان آپلود می کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : جمعه 04 تیر 1389 در 22:48 عصر دلیل: حذف لینک Warez

Wink نقل قول: Design Patterns

نقل قول نوشته شده توسط J.Masomi مشاهده تاپیک
    درسته که این مطلب خیلی وقت پیش فرستاده شده بود ولی با سرچ در سایت به این صفحه می رسیم که مطلب بدرد بخوری نبود :
    کتاب O'Reilly - Head First Design Patterns - great quality منبع فوق العاده ای است. اگر با زبان اصلی مشکل دارید این کتاب را بهتون توصیه می کنم، چون بیان فوق العاده و مثال های فراوانی دارد.
    موقع خوندن آن احساس می کنید دارید داستان مصور می خونید
    در گوگل بوک

اگر درخواست باشد آنرا برایتان آپلود می کنم.

اگر لطف کنید هر چه سریعتر اپلود کنید ممنون می شم.
    اخه موضوع پروژه پایانی من در مورد Design Pattern ها می باشد و مطلب فارسی در این مورد خیلی کمه
    merc

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •