نوشته شده توسط
clover
منظورم کاملا واضح هست :
Ajax framework
List of Ajax frameworks
فکر می کنم منظورم را بد برداشت کردید و شاید هم من بد رسوندم و این از اون جا ناشی میشه که صفحات ASP.NET همگی دارای یه فرم اصلی هستند که تمام کنترل ها درون اون قرار می گیرند. تصحیح می کنم :
کافی هست داده های مورد نظرتون را با استفاده از شی XMLHttpRequest به سرور ارسال کنید و در طول عملیات یک انیمیشن را نمایش بدید و پس از اتمام عملیات در طرف سرور صفحه را به صفحه مورد نظر ریدایرکت کنید. مثلا برای حذف یک آیتم از گرید ویو از یک TemplateItem استفاده کنید که حاوی لینکی هست که آی دی مورد نظر و عملیات حذف را توسط کوئری استرینگ به سرور ارسال میکنه.
این روشی هست که سرویس وبلاگ میهن بلاگ از اون استفاده کرده و ظاهرا هم کارا هست.
شما زمانی که مثلا یه عملیات رو دارید انجام می دید رو مد نظر دارید ، ولی دوستمون زمان لود صفحه مد نظرشون هست ؟!
در زمان لود صفحه شما نمی تونید از XmllHttpRequest استفاده کنید به این دلیل که کنترل تمام المنت های صفحه دست این شی نیست و در نتیجه شما جز درخواست دریافت یه رشته متن کاری نمی تونید انجام بدید ، مگر یه تابع خیلی پیچیده بنویسید که تمام المنت ها رو با XmllHttpRequest لود کنید؟! که بازم توی فراخوانی اشیای Asp.NET بی نتیجه خواهید ماند ، چون این شی فقط المنت های Html براش قابل درک هست؟!
این مسائلی که خدمتون عرض کردم همه با بینش دقیق و تست شده هست ، می تونید شخصا تست فرمایید.
و اما "لطفا کمی صبر کنید..." (تست شده)
<SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">
<!-- PreLoad Wait - Script -->
<!-- This script and more from http://www.rainbow.arch.scriptmania.com
function waitPreloadPage() { //DOM
if (document.getElementById){
document.getElementById('prepage').style.visibilit y='hidden';
}else{
if (document.layers){ //NS4
document.prepage.visibility = 'hidden';
}
else { //IE4
document.all.prepage.style.visibility = 'hidden';
}
}
}
// End -->
</SCRIPT>
<BODY onLoad="waitPreloadPage();">
<DIV id="prepage" style="position:absolute; font-family:arial; font-size:16; left:0px; top:0px; background-color:white; layer-background-color:white; height:100%; width:100%;">
<TABLE width=100%><TR><TD><B>Loading ... ... Please wait!</B></TD></TR></TABLE>
</DIV>
کد های داخل Body رو اینجا Paste کنید.
.
.
.
.
.
.
</BODY>