نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد

نقل قول: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا

نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    پروژه تون داره سعی میکنه در ویندوز به بخش هایی دسترسی پیدا کنه یا بخش هایی رو ویرایش کنه که فقط در اختیار برنامه هایی که با مجوز مدیر اجرا میشند، هست. چرا در ویندوز XP اجرا میشد ولی الان نمیشه؟ چون در ویندوز XP روی اینجور مسائل امنیتی سختگیری خاصی نمیشد، اما در ویستا و 7 به این مسائل امنیتی پرداخته شده.

با سلام و تشکر
    بله دقیقا همینه برنامه می خواد با مودم درگیر شه در واقع KDTele می خواد اطلاعاتش رو از مودم لود کنه!!
    حالا هیچ راه حلی برای این قضیه وجود نداره؟ کاربر یر یه کلیک اضافه قرقر می کنه چه برسه به اینکه بخواد راست کلیک کنه و ران از ادمین بزنه؟!!!!!! چیکار می شه کرد که exe خودش run as admin بیاد بالا؟؟

یک سوال

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیزی که این تاپیک رو دنبال میکنند ...
    با کمک یکی از دوستان اقدام به ساخت ایدی کالر کردیم ... مشکلی در ساخت و طراحیش تا الان نیست ... فقط یک سوال دارم :

- استفاده از USB برای بر قراری ارتباط سخت افزار های جانبی ( در اینجا ایدی کالر) با رایانه بهتر است یا Serial Port ؟

- اگر از usb استفاده شود نیازی به منبع تقضیه ( باطری ) نیست و ایدی کالر از خود usb تغذیه میکند... اما ایا در این روش نیاز به معرفی usb به سیستم کاربر هست ؟ یا پس از نصب (مثل هارد های اکسترنال) رایانه usb را میشناسد؟ آیا باید درایور مخصوصی برای این کار نصب کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله ostovarit : چهارشنبه 14 مهر 1389 در 19:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •