نمایش نتایج 1 تا 40 از 269

نام تاپیک: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

قسمت اول==================================
    با سلام و خسته نباشید
    مدتی هست که تصمیم به نوشتن یک برنامه برای ارسال پیامک گرفتم ...
    ظاهرا روش های زیادی برای این منظور وجود دارد که من قصد دارم نرم افزارم ارسال از طریق اتصال گوشی به رایانه و ارسال از طریق وب سرویس های ارسال پیامک و GSM مودم ( که چیز زیادی ازش نمیدونم) رو ساپورت کنه ...

ارسال با گوشی :
    از طریق اتصال گوشی موفق به ارسال SMS شدم : گوشی رو با کابل USB به رایانه متصل کردم و از نمونه کدهایی که از کد پروجکت و دیگر سایتها گیر اوردم تونستم متون فارسی و انگلیسی رو ارسال کنم.

GSM مودم :
    در مورد GSM مودم اطلاعی ندارم و اصلا نمیدونم سیستمش چه جوریه ... اگر لطف کنید اطلاعاتی ازاین که برای اتصال به سخت افزار چه مشخصه هایی رو لازم دارم ( مثلا نوع پورت اتصالی ) ممنون میشم ... نمونه ای از این نرم افزار رو هم اگر بتونید برام بزارید که عالی میشه ... و اینکه چه فرایندی در مودم رخ میده از ابتدا تا ارسال پیامک ...

ارسال پیامک از طریق وب :
    برای این موضوع از کجا باید شروع کنم آیا سیستم رایگانی وجود داره که برنامم رو با توجه به اون بنویسم و کاربر مشخصات وب سرویس خودش رو جایگزین کنه و به ارسال پیامک مشغول بشه ؟ ... برای این منظور دقیقا باید چه مشخصه هایی رو داشته باشم ( مثلا لینک اتصال) ؟ و چه مقادیری رو کاربر بتونه ویرایش کنه؟

چه روشهای دیگری برای ارسال پیامک وجود دارد؟ و به نظر شما بهتری روش چیست ؟ مزیت این روش ها نسبت به یک دیگر چیست؟

قسمت دوم==================================
    برای ارسال مشکلم حل شده از همه دوستان ممنونم
    ولی همچنان نمیتونم دریافت ها رو نمایش بدم .... لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید؟
    کسی تا حالا تونسته باکس پیامک های گوشی سامسونگ و نوکیا و ... رو نمایش بده؟

قسمت سوم==================================

دوستانی که قصد نوشتن نرم افزار مدیریت پیامک رو دارند این تاپیک رو مطالعه بکنند جواب بسیاری از سوالاتشون رو اینجا می گیرند ... همچنین نمونه کد های موجود راهنمای خوبی برای عزیزان خواهد بود ... سوالات قبلی به جواب رسیدند در حال حاضر :

- راه حلی برای نمایش پیامک های دریافتی در گوشی های نوکیا ؟؟؟
    - برنامه های ارسال پیامک {کامپوننت و سورس کد} همراه با توضیحات را در این تاپیک قرار دهید ....
    - نمونه کد هایی برای ارسال و دریافت پیامک از طریق وب ارائه نمایید ( اتصال به سرور ارسال کنند و انجام عملیات های لازم)

نمونه های موجود :
    کامپوننت mCore سورس کد +dll + توضیحات

کامپوننت Kylix سورس کد +dll + توضیحات
    کامپوننت GSM Communication سورس کد +dll + توضیحات
    درایور گوشی های نوکیا
    کامپوننت logiccode gsm sms activex dll 3.3
    نحوه ارسال long SMS (پیامک چند صفحه ای ) با استفاده از کامپوننت GSM Communication
    آموزش و نکات مهم درباره ی کامپوننت GSM Communication
    درایور اکثر گوشی های همراه و جی اس ام مودم ها
    کامپوننت ATSMS همراه با داکیومنت
    همه چیز درباره FlashSMS
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 12 مهر 1392 در 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •