نقل قول نوشته شده توسط saeedalg مشاهده تاپیک
سلام برنامتون رو دیدم، خوب یه اشکال اساسی داشت که نمیشه نادیده گرفت، اونم اینکه تو فرمات اومده بودی کد SQL زده بودی با همون DB شما یه مثال کوچیک از Entity Framework گذاشتم. ببینید چطور میشه با چه سرعتی کلی کد اوتومات تولید کرد و کلی با DB کار کرد و حداقل DAL و UI رو جدا کرد.
در ضمن از لحاظ امنیتی که خیلی ضعیف بود ولی حداقل DB رو باید اطلاعاتش رو Hash یا Encrypt میکردید، در مورد اینا تو گوگل بزنید.
ID ها رو int گرفته بودید ولی اگر Clustered index, Auto incremental میکردینشون بهتر بود. (در مورد جفت اینا (اگه نمیدونید) مخصوصا Clustered index گوگل کنید).
سلام . ممنون از نظر و انتقاداتون . نمیدونم کدوم نسخه رو دانلود کرده بودید چون نسخه سه پسور و یوزر نیم رو انکریپت میکنه . auto incremental بود که !!! نمیدونم شاید من درست یاد نگرفتم این مورد رو .
در مورد نکته اولی که گفتید حق رو به شما میدم کاملا . من این روش رو تازه یاد گرفتم و اگه میخواستم روی پروژه پیاده کنم خودتون میدونید چقدر از پروژه رو باید از اول مینوشتم و چون وقتشو نداشتم به حال خودش رها کردم . در ضمن بعضی جاهاش لازم بود که کد اس کیو ال بنویسم. شاید من دیتا اکسس لایر رو هم خوب نفهمیدم اما کلاس readwritedata همون دیتااکسس لایر من بود . مگه نباید اونجوری باشه؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم متأسفانه حرفه ای هایی مثل شما کمتر نظر دادند در مورد این پروژه .