با سلام
دوست عزیز یادم میاد بهتون گفته بودم نسخه آخر رو استفاده کناول اینکه امروز یکی از مشتریام که خواست برنامه رو رجیستر کنه کد کاربری رو از پشت تلفن UderID خوند ولی من فکر کردم که مشکل از اونه خودم رفتم اونجا و چک کردم
یه ویندوز سون 32 بیتی بود که متاسفانه با ران شدن برنامه کدی در قسمت سریال کاربر وجود نداشت و نوشته شده بود UserIDشما هم گفتین با نسخه قبلی که بتا هست راحتین !!! نسخه آخری که من ضمیمه کردم امکان نداره سریال کاربری رو تولید نکنه ( امتحان کردنش هم حتماً آسونه نه ؟ ) وقتی برنامه نویس اصراری به استفاده از نسخه بتا داره ( نسخه بتا به نسخه ایی اطلاق میشه که هنوز نهایی نشده و با استفاده کاربران که در اینجا شمای برنامه نویس هستین مشکلات و معایب احتمالی اش برطرف میشه ) و با تذکری هم که من دادم به اصرار خودش نادیده گرفت از من چه انتظاری دارین ؟!!! شما نسخه نهایی که در ضمیمه موجوده تست کن متوجه اشتباهتون میشین . ( در نسخه نهایی حتی 0.000001 % احتمال اینکه سریال کاربری رو شناسایی نکنه نیست . )
دوست عزیز خودت متوجه صحبتهای خودت هستی !!!! قفل PS-27 کاملاً به صورت دینامیک طراحی شده یعنی تا برنامه نویس ازش کاری رو نخواد کاری هم انجام نمیدهتوی این پروژه توی فرم لود یک فایل تکستی باز می شد و......
حالا وقتی که قفل شما رو اضافه کردم اول اینکه برنامه از من سریال می خواد بعد اینکه سریال رو وارد کردم و همه چیز اوکی شد برنامم خطا میده که نمیتونم اون فایل تکست رو پیدا کنم( توابع و رویدادهای رو من واسه همین نوشتم که هر کی بسته به توانایی ( مهارت در برنامه نویسی که داره ) بیاد ازش کار بکشه ) شما 1000 تا PS-27 هم که به فرم اضافه کنی تا ازش نخوای کاری رو انجام بده به هیچ عنوان واکنشی به اینکه برنامه رجیستر شده یا نه انجام نمیده . فکر کنم توضیحات بنده کاملاً روشن و واضح بوده باشه . کدهایی که به خورد برنامه دادی رو چک کن و اگه باز مشکلی داشتین یه نمونه به من بدین تا من راهنمایی کنم که اشتباه شما کجاست .
مشکل رو در توضیحات بالا توضیح دادم .نکته جالبتر اینکه اگه برنامم رو دوباره اجرا کنم باز قفل شما فعال میشه و از من سریال می خواد
با اینکه دفعه پیش سریال بهش دادم و قبول کرد اما بازهم سریال می خواد!!!!
موفق باشید .

شما هم گفتین با نسخه قبلی که بتا هست راحتین !!! نسخه آخری که من ضمیمه کردم امکان نداره سریال کاربری رو تولید نکنه ( امتحان کردنش هم حتماً آسونه نه ؟ ) وقتی برنامه نویس اصراری به استفاده از نسخه بتا داره ( نسخه بتا به نسخه ایی اطلاق میشه که هنوز نهایی نشده و با استفاده کاربران که در اینجا شمای برنامه نویس هستین مشکلات و معایب احتمالی اش برطرف میشه ) و با تذکری هم که من دادم به اصرار خودش نادیده گرفت از من چه انتظاری دارین ؟!!! شما نسخه نهایی که در ضمیمه موجوده تست کن متوجه اشتباهتون میشین . ( در نسخه نهایی حتی 0.000001 % احتمال اینکه سریال کاربری رو شناسایی نکنه نیست . )
( توابع و رویدادهای رو من واسه همین نوشتم که هر کی بسته به توانایی ( مهارت در برنامه نویسی که داره ) بیاد ازش کار بکشه ) شما 1000 تا PS-27 هم که به فرم اضافه کنی تا ازش نخوای کاری رو انجام بده به هیچ عنوان واکنشی به اینکه برنامه رجیستر شده یا نه انجام نمیده . فکر کنم توضیحات بنده کاملاً روشن و واضح بوده باشه . کدهایی که به خورد برنامه دادی رو چک کن و اگه باز مشکلی داشتین یه نمونه به من بدین تا من راهنمایی کنم که اشتباه شما کجاست .