اما سریال تولید نمی کنهحرفاتون یکم با هم تناقض داره اگه سریال تولید نکنه ( که میکنه ) پس بر چه اساسی سریال فعال سازی رو شناسایی میکنه و عملیات رجیستر رو در ابتدا انجام میده ؟ !!!حالا که فرم شما رو اضافه می کنم و اون رو فرم استارت آپ می زارم برنامه اولش میاد سریال رو میگیره اون رو تایید هم میکنه اما بعد که نوبت به برنامه من میرسه که اجرا شه برنامم توی فرم لود گیر میده که اون فایل تکست رو پیدا نمی کنم که بازش کنم
متوجه شدید چی میگم فایل تکستی که اگه قفل شما رو از برنامم حذف کنم هست و کار می کنه
با اضافه کردن قفل شما برنامه میگه فایل سرجاش نیست
در ثانی قفل PS-27 هیچ ارتباطی به کارایی برنامه شما نداره و ربطی به پیدا کردن یا نکردن اون فایل متنی شما که برنامه بهش نیاز داره نداره .
دوست عزیز من فایل راهنما رو واسه این گذاشتم که جواب همین سوالات رو در اون فایل داده باشم در ابتدا فایل DLL قفل رو به صورت رفرنس به پروژه خودتون اضافه کنین و در ادامه جهت راهنمایی فقط کافیه کدهای VB.NET رو با ابزارهای مخصوص تبدیل کد از وی بی تبدیل به سی شارپ کنی و در پروژه سی شارپ خودتون ازش استفاده کنین . ( پروژه نمونه ایی که در حین نصب قفل در مسیر نصب کپی میشه رو منظورمه ) موفق باشید .چگونه می تونم از این برنامه داخل سی شارپ استفاده کنمم؟؟؟