با سلام
از زحمتی که کشیدین و وقت گذاشتین ممنونم .اگر DLL پیوست را بجای DLL اصلی کپی کنید برنامه شما کرک می شود هرکسی به روش پست 56 قفل را استفاده کرده باشد بیچاره می شود :
و اما جواب شما رو اینجوری میتونم بدم اگه توجه کرده باشین ( مطالب تاپیک رو به دقت خونده باشین ) من بارها گفتم که کار محافظت از کد ها و بخش مهمی از امنیت نرم افزاری که با قفل نرم افزاری PS-27 محافظت میشه به عهده برنامه نویس هست ( طبق ماهیت برنامه های دات نتی باید به این امر توجه اساسی داشت ) خوب حالا بپردازم به صحبت شما :
دوست خوبم من در فایلی که ضمیمه کردم اصلاً شما فایل DLL می بینین که بخواین اون رو کپی پست کنین ( فایل 6 کیلو بایتی Patch شده رو منظورمه ) ؟اگه قراره برنامه نویسی که داره از قفل نرم افزاری استفاده میکنه بیاد اون رو هلو بپر تو گلو کنار دست فایل اجرایی بزاره که دیگه .....
در ثانی همون فایل شما ( فایل Patch شده ) رو به راحتی میشه کنترل کرد حتماً راهشو بلدین دیگهدرسته ؟
دوباره از اینکه وقت گذاشتین ممنونم و از اینکه مثل خیلی ها یه ربات دانلود کننده سورس کد نیستین سپاسگذارم .
موفق باشید .

اگه قراره برنامه نویسی که داره از قفل نرم افزاری استفاده میکنه بیاد اون رو هلو بپر تو گلو کنار دست فایل اجرایی بزاره که دیگه .....